baltic je napisao/la:Miljenko šta da radim mješaju mi se talasi od drugi podvodni zivotinja ali što kazeš sa slušalicama od doktora prvo se čuje.
Baltic, ne das se krstiti!
Ma. lipo sam ti reka da mora da bude cigla (oli ti matun). Jer, ne samo da je cigla suplja pa apsorbira nepozeljne "talase" (da ne bi neko pomislio na bote), vec su supljine takve velicine da ucinkovito absorbiraju talase bogate na "r". Ali, da se razumijemo. ne cigla iz ducana, vec ona koja je bila bar par miseci pod utjecajem cementa, vapna,...Komad susidova zida, za naptredak covjecanstva (mislim pticarstva), ne bi smio biti problem?!
Isto tako pokriv mora biti od rosvaja (oli ti najbolji celik), jer samo on svaku dziju ( i onu najgoru) pretvara u lirsku-s-kolumbarom, znaci +5.
I još jedno pitanje dali moze onaj kamen da pritisnem što se kisali kupus pošto je težak ko cigla.
A cigli nemam jer sam sve prodo prije rata
Kod nas su cigle išle ko halva u stvari moraš je kupit po mojoj cjeni
PS: Ma, snasa si se ti, u po muke, za onog grdelina pa ti par cigli ne bi treba biti problem!
PSS: Skoro sam zaboravio (siva materija me izdala): Mozete Vi govorit sto hocete, ali nije li istina da su dupini (oli ti delfini) najineteligentnija ziva bica na ovom Svitu? Kad im je dopiz.... lizat po zemlji skocili su u more. A grdelini su drugi po inteligenciji,...pa prosudite sami buducnost!