angel je napisao/la:marti je napisao/la:angel je napisao/la:MA ka da si mene pitala šta ćeš mu reć;vidin ja da se ti u tiće dobro razumiš,jer taj zaključak spada u sferu tičarskih finesa.Samo si tribala nadodat da bude u tičarskom stilu,škuri tić ti piva,mali škuri,prljavi.
PS : jesi li išla u Ljubostinje ,ja san nekidan prolazija.Jesi li ti iz Ljubostinja?
Nisam ti išla u LJubostinje tamo ti ja imam kuma ,pakod njega ponesem baštarde i grdeline širit ,kad je vrime za širenje... evo čitaš draženxp nam se ljuti misli da jedna žena se nemože razumit u ptice ja sam imala odličnog učitelja ...draženaxp sam pitala on je rekao da nema iskustva.. znači nije imao pravog učitelja...treba i za to imat sreće da te neko nauči što je kvalitetna ptica,jer ako te uči loš učiutelj i ti si loš nikad nećeš imat uho za kvalitet...tako je i kod ptica ako je uči loš učitelj isadne....draženexp nemoj se ljutit ovdje smo da se družimo i komentiramo jedni druge ako se neslažemo ili slažemo,dražene doć ćeš ti kod mene pa ću te ja podučit o pticama... ..nemoj sad i na mene pustit onog sokola kanjca...
Angele kad budem išla za LJubostinje svratit ću do tebe imam ti ja prijatelje u Balovima....
Nadam se da nećeš samo svratit(a ja budala mislija da si ti samo "ljubitelj" tića ,a ono ti meštar od tića),nego da ćemo i širit skupa tiće ,znan ti ja dosta mista di tići priliću(a na preletima je najbolje širit ,znaš), i surađivat i sve šta god triba,a da ne govorin koliko "pošti" znan.
E'nti vraga i "inspektorima", Marti je teski PROFESUR. Evo mene doli, napravit cu dokumentarac. Kad ovo vide "spanjolci', ima da puknu od jala!