Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+53
pavao
karlo
DOMO
imarij71
saso78
faganel
ssarava1
pippo
zadranin
zijada
vlado
koce
bizar
komiza
carduelismo
malinois
bocka
žalacST
dva grdelina
zoranV
DAMIAN
riberi
crv
dr.nenad86
Sina BL
CASPER
Santa
many
Merlo
ikayke
seadriver
brabus
franeperuzovic
Branimir
sasaznas
lord189
Dax BG
Dean
baltic
Dule
antonio
Carduel
japirko1
krele
krnjolac
kreso
ticar
zvrcko sen
sestoperac
MARIN
PESTI
xyz
Miljenko
57 posters

Kalahari - Grdelinaški chat i rasprave. Samo ovdje, drugdje se odmah briše.

Merlo
    Merlo

Broj postova : 426
    Registration date : 22.08.2008

Kalahari - Grdelinaški chat i rasprave. Samo ovdje, drugdje se odmah briše. - Page 8 Empty Re: Kalahari - Grdelinaški chat i rasprave. Samo ovdje, drugdje se odmah briše.

Postaj by Merlo sri 2 pro - 22:44

Seniore da ti pripovidim jednu besidu rekli bi nasi stari.Kod mene u verbandu (verband = nesto ka pokrajina ) imaju tri covika koji su visestruki njemacki i svjecki prvaci u bastardima svih zamislivih i nezamislivih kombinacija. Citiram njihove rjeci :bastarda izmedju grdelina i faganela nikad nece imat pismu grdelina u prvoj generaciji F1.I jos nesto da nadodam sta mi je na jeziku i u prstima a mozda nije na pravom mistu da napisem ali eto prosudi pa brisi.Ovaj forum polako postaje nekim ljudima plato hvalisanja da je pocelo i da smrdi.
    Dax BG
    Dax BG

Broj postova : 331
    Registration date : 15.04.2009

Kalahari - Grdelinaški chat i rasprave. Samo ovdje, drugdje se odmah briše. - Page 8 Empty Re: Kalahari - Grdelinaški chat i rasprave. Samo ovdje, drugdje se odmah briše.

Postaj by Dax BG sri 2 pro - 22:56

cyclops lol!
    PESTI
    PESTI

Broj postova : 1419
    Registration date : 11.03.2009

Postaj by PESTI sri 2 pro - 22:59

[Upload your own video]

Ovo su mogučnosti jednog od mojih mladih kanarinca koje sam učio pjevu grdelina ,danas sam ga samo ukratko snimio
    Sina BL
    Sina BL

Broj postova : 202
    Registration date : 31.10.2008

Postaj by Sina BL sri 2 pro - 23:00

Merlo je napisao/la:Ovaj forum polako postaje nekim ljudima plato hvalisanja da je pocelo i da smrdi.

lol!
    Dax BG
    Dax BG

Broj postova : 331
    Registration date : 15.04.2009

Postaj by Dax BG sri 2 pro - 23:03

Ono sto znam iz iskustva starih bastardera iz bivse YU(Groselj, Cudina i drugi) je to da su se koristili metodom (tzv) "uncesta", tj.mijenjali bi jaja ispod zenki. Npr. ispod grdalinke i faganeluse u ovoj prici, pa kada othrane mlade (onih drugih) i mladi odrastu sa "nametnutom" skupinom ptica-prihvataju ih kao svoju vrstu i pare se bez vecih problema. Bastard je to, koji je neupotrebljiv u vise od 90% slucajeva u daljoj reprodukciji, ma da pjeva i ima DZIJU do T O K I J A !!!!
    study
    zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 1607
    Registration date : 08.12.2008

Postaj by zvrcko sen sri 2 pro - 23:43

Čudina radi na uzgoju pjesme grdelina i to dosta uspješno,,, da je ova konbinacija dobitna radio bi sa njom ..........................................
    Inače pitat ću Čudininog susida i prijatelja I.K Čapu koji svake godine napravi 15-tak ovih bastarda....
    Sutra ću znati njihova zapažanja pa ću ih napisat..............................
    xyz

Broj postova : 2232
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by xyz sri 2 pro - 23:47

Ljudi moji, ko nije se bavija faganelom, ja garantiram, to je umjetnik i to je slavuj, tica nad ticama - posli grdelina Cool

Ako ovaj