MARIN je napisao/la:E Ervino! Ima i takvih.
Samo mi nije jasno kako neko za ovo može pitat 1000 eura? Kako to može prevalit preko usana?
Pa ja sam mislio isto = tko tu pticu može platiti 1000 eura?????
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
MARIN je napisao/la:E Ervino! Ima i takvih.
Samo mi nije jasno kako neko za ovo može pitat 1000 eura? Kako to može prevalit preko usana?
Znači li to da pod splitski pijev spadaju samo tići iz Splita?DAMIAN je napisao/la:Balta, nije sto sinjski pjev nego livanjski, taj je ocak uvacen prije 15 godin u liv. Polju
ERVINO je napisao/la:Baltic prijatelju dali mislimo na isto? ja čujem "batude" u 10,50 i 1,07 sec.pjesme dali ti čuješ nešto drugo i objasni svima što se to točno i nadaleko cjeni kod tog tiča....
baltic je napisao/la:Moja namjera je bila da pokazem jednu od Sinjski batudi koju kako vidim nisu mnogi čuli na ovome forumu.
To je Sinjsko i ja to postujem ljudi imaju svoju tradiciju i ova batuda je Marine daleko cjenjena.
Imam ja još jednu batudu iz Sinja ali što da stavljam kad ljudi moji vi sve ispljujete
Još jednom govorim samo sam htjeo da pokazem jednu od Sinjski batudi nikakva reklama.
Ps taj pjev ja ne drzim ali svačije poštujem.Vama vaše meni moje i svi zadovoljni
MARIN je napisao/la:Balta!
Nije bitno čiji je tić.Ako si ti to postavio kao nešto dobro znači da ti se sviđa.Zašto?
Jer ja tu ne vidim ništa specijalno.
U Sinju sam kod nekog tičara bio zadnji put prije 18 godina.Tada je još uvijek bilo nešto za čuti.A pravila su bila ista.
krnjolac je napisao/la:po boji tona pri cvrkutanju rekao bi da je taj grdelin dosta slušao kanarince....
DOMO je napisao/la:krnjolac je napisao/la:po boji tona pri cvrkutanju rekao bi da je taj grdelin dosta slušao kanarince....
krnjolac nekad je bolje ugrist se za jezik nego svašta reč.Drzi se ti kanarinaca,to ti je moj savjet
krnjolac je napisao/la:po boji tona pri cvrkutanju rekao bi da je taj grdelin dosta slušao kanarince....
MARIN je napisao/la:Normalno bilo bi bolje da je i verša čista.
.
zoranV je napisao/la:Evo sad poslušajte još jednom pticu kojau 2,28 sekundi baci preko 20 dzija i svaki put stane(osim jednom ) ,a sad ako netko ima nešto bolje ,neka stavi da svi čujemo,ali ne znam zašto imam osjećaj da neće nitko staviti ništa,ali će svi komentirati.
Ponavljam,nisam bio zadovoljan sa ovi grdelinom,ali mnogi bi bili sretni i sa ovakvim .
Kako bi tek pjevao da ima obje noge
krnjolac je napisao/la:DOMO je napisao/la:krnjolac je napisao/la:po boji tona pri cvrkutanju rekao bi da je taj grdelin dosta slušao kanarince....
krnjolac nekad je bolje ugrist se za jezik nego svašta reč.Drzi se ti kanarinaca,to ti je moj savjet
prijatelju moj,ja kanarince nikad nisam držao,a nemam ni namjeru,a ako nešto ne čujemo
isto to nije razlog za vrijeđanje...
DOMO je napisao/la:Evo da se i ja uključim na ovu temu,kao prvo taj tič je bija kod mene,i ja sam reka balti da ga stavi,snimak mozda nije najbolji al tičari moji tu se jasno čuje da je tič otpiva tri batude,za neke taj tič kad se digne piva po cili dan batude i vridi ti novaca sobzirom šta ljudi sve plate.Marine pa recite mi šta vi tu sad ne vidite tič piva batude to je ono što vi cjenite,pa molim vas objasnite zašto vi ne vidite tu ništ.Što se tiče sinjskog pivanja balta se malo krivo izrazija to je livanjska batuda al ga ima pola sinja.pozzzzz