Dragi moj Crv,malo si me bio zagrijao svojim izjavama,pa sam bio puko ,jer imam kratak fitilj,ali sam onda zaključio da sam na ovaj forum došao da stvaram prijatelje,a ne neprijatelje i zbog tog sam ti ponudio da se nađemo i popijemo kavu,ali ti si šahista ,a ja pokeraš
,pa si ti to izbjegao(iako sam ti bio došao u grad),jer ako ćemo se zezati možemo preko foruma,ali ako ćemo se vrijeđati i napadati,onda mi je draže oči u oči,zato te sad ovim putem molim da smirimo strasti i da se družimoa ako ćemo se svađati , imaš moj broj i nazovi me ja sam za sat vremena u Makarskoj i nema problema,jer ne želim da se mi prepiremo a 100 drugih da se zadovoljno smiju,jer se nešto događa na forumu.
Ako sam te nečim uvrijedio ,ja se izvinjavam ovim putem,ali budi siguran da neću dozvoliti da me itko vrijeđa.
Neka svatko drži šta želi i hoće,i neka gušta u svome,a i sto tako neka poštuje tuđe,vidiš ,ni Marin,ni Tičar ni Pesti ,a niti ja nismo još nitkom rekli šta će ti to ,to nevalja i to baci(šta se tiče svih drugij ptica i pjesme),a vas par je sjelo na ovu temu i temu STP i samo gledate kako ćete sve to blatiti.
ja da ne bih dolazio u konflikte sa drugim forumašima završavam sa ovim forumom,osim na mojoj stranicigdje je do sada samo šala i kvalitetno druženje. Unutar moje teme LIVANJSKI GRDELINI U POREČU, ću svaki dan otvoriti neku podtemu ,da se zezamo i družio,zato svi koji su raspoloženi neka se pridruže nama,pozdrav.