Opla, prijatelju što si se ti nešto raspiso.Nema problema samo ti komentiraj,ne ljutim se ja.Pustio bih ti ja i nešto narodno,ali nažalost nemam,ne držim to.Kod mene ti je Oliver zakon.Išao bi nekog pitat ,ali u mom mjestu toga nema,nitko to ne pušta.Eto ,stvarno mi je žao.baltic je napisao/la:Ziju necu ni da komentarisem tako su bombe padale 1941 To nema smisla ni komentirat.Pusti nesto narodno i ponasaj se prirodno
+48
zoran ptice pjevice
branimirf
komiza
crv
DAMIAN
ERVINO
brabus
9a2y
zoranV
refa95
krnjolac
topaz
CASPER
vansal
Carduel
antonio
ikayke
DOMO
twins
Zvrcko
Sina BL
ssarava1
prco999
Belobradi
baltic
riberi
alann
ticar
Boban NA
Dean
seadriver
krele
lord189
kreso
Senior
japirko1
DjordjeVet
Merlo
malinois
bocka
Dax BG
franeperuzovic
PESTI
saso78
xyz
Miljenko
zvrcko sen
MARIN
52 posters
ŠKOLA PJEVA
Gost- Gost
- Post n°401
Re: ŠKOLA PJEVA
Gost- Gost
- Post n°402
Miljenko je napisao/la:Je, ali dzija je montirana. Nije prirodna!
PS:Kakve su ti gajbe?
Eno sa m ti stavio slike ćibe na temi Izrada kaveza pa pogledaj (zbog moderatora, uvik se nešto bune).
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°403
Vidim da ne kontas mislio sam da pustis narodna pletiva ane iz neki drugi krajeva.I ponasaj se prirodno
- Post n°404
Eh ovo ti je sevdah narodni pa uzivaj u prirodibaltic je napisao/la:
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°405
a bili ja to moga čuti više.
Gost- Gost
- Post n°406
Ti ionako znaš kako to zvuči pa šta će ti onda da čuješ.File je izbrisan.ticar je napisao/la:a bili ja to moga čuti više.
Samo sam pitao za komentar,pa ma šta to bilo, ako ništa to je pjev grdelina; kulturni ljudi komentiraju kulturno ,nekulturni -nekulturno.I u kulturnom i u nekulturnom ponašanju(komentiranju) treba imati takta,ali to je već neka druga priča(stvar odgoja itd., da dalje ne nabrajam).I jedni i drugi navedeni će se prepoznati(svrstati).Ne ljutim se.Iz određenih sam ga razloga i stavio i skinuo.
- Post n°407
Opa jesmo nesto fini. Neznam ja koga su vec jednom skinuli moderatori zbog lijepi komentara pa se sad lijepo ponasamo i pravimo se kulturni.Eto vidis momak te lijepo zamolio da ako moze da cuje da i on da svoj komentar a ti vec odgovars u njegovo ime Bas lijepo kulturno:Samo bolje bi sjela zija ona sa magarcom sto si nam vec jednom pustio. DJ renato !
Gost- Gost
- Post n°408
???? Brkaš puno toga. Ajde baš sam večeras slobodan i raspoložen za raspravu,a primjetio sam da si ti tu dežurni,pa ti odmah moram reći da si se sam svrstao.Odgov mi neće trebat puno čekati,ili se možda varam?
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°409
baltic je napisao/la:Eh ovo ti je sevdah narodni pa uzivaj u prirodibaltic je napisao/la:
ova bi tica sada trebala da stoji na ovoj pijesmi ajde snimi je 10 minuta pa postavi klip da vidimo jeli ona baš toliko kvalitetna koliko se pokazala u ovih par sekundi
saso78- Broj postova : 771
Registration date : 20.07.2008
- Post n°410
Lord super ideja
- Post n°411
Pa ima malo sporke ali ne u batudi poslje zije svaki put stane.Uglavnom tic pravo zanimljiv i kad se digne ide na batudu.Kada ide u duplo onda je zija malo bolja .Pustio bi ja jedan snimak na kameri 5-6 minuta ali neznam kako kamera sa kasetom.
Gost- Gost
- Post n°412
Balta živija, malo san prošvrlja forumun,dugo nisan bija,i ne mogu virovat šta si sve pisa,na osnovu čega ,zašto,molim te objasni mi,mora san te pitatbaltic je napisao/la:Pa ima malo sporke ali ne u batudi poslje zije svaki put stane.Uglavnom tic pravo zanimljiv i kad se digne ide na batudu.Kada ide u duplo onda je zija malo bolja .Pustio bi ja jedan snimak na kameri 5-6 minuta ali neznam kako kamera sa kasetom.
Gost- Gost
- Post n°413
Iznenađenjima nema kraja,ne mogu virovat.I u vezi ovoga klipa,vidin da je tamo bila neka rasprava u vezi toga,je ja jesan da čoviku cd šta san mu radija ćibe,čovik sakuplja,da san mu i neke svoje,i ja iman original cd tog tića,vlasnik tog tića i cd(kojeg ti spominješ),a skojim ja nisam u dobrim odnosima mi je da original da mu ga ja namontiram.Ovo je prava istina,ako ti nisi zna evo sad znaš.Ovo ti može i on potvrditangel je napisao/la:Balta živija, malo san prošvrlja forumun,dugo nisan bija,i ne mogu virovat šta si sve pisa,na osnovu čega ,zašto,molim te objasni mi,mora san te pitatbaltic je napisao/la:Pa ima malo sporke ali ne u batudi poslje zije svaki put stane.Uglavnom tic pravo zanimljiv i kad se digne ide na batudu.Kada ide u duplo onda je zija malo bolja .Pustio bi ja jedan snimak na kameri 5-6 minuta ali neznam kako kamera sa kasetom.
- Post n°414
Ma malo sam svrlja da zaradim koju markicu jer od foruma se ne zivi a hobi mi je skupljanje markica .Pa ako ima neko nek mi posalje.Ja sam raspravljo sa renatom taj sto skuplja cd- ove tebe nije ni bilo neznam zasto si se uvrijedio Jer ja sam ti od oni ako ne volis mog brata nemoj ni sa mnom biti dobar .A ako ima neki nesporazuma mozemo pisati privat jer ovo niti je tema niti ima smisla nismo djeca.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°415
Pozdravljam sve grdelinase sa foruma ,poseban pozdrav i ljudima koji ga samo citaju.
Dat cu jedan komentar pa ga shvatite kako hocete
Svi clanovi ovog foruma su ovdje iz istog razloga VOLIMO PTICE.Ne bavim se grdelinima ali ih obozavam.Volim da procitam iskustva drugih uzgaivaca,da pogledam slike,cujem pjesmu.Svakodnevno posjetim forum,prvo sta otvorim to su grdelini.Pa vas stvarno molim:
Nastavite da pisete o pticama .Dajte da nesto naucimo.Pustite gluposti koje mozete rjesavat na drugi nacin(privatne poruke).Opterecivate nas glupostima koje mi htjeli ili ne citamo u nadi da cemo procitat nesto kvalitetno .
hvala
Dat cu jedan komentar pa ga shvatite kako hocete
Svi clanovi ovog foruma su ovdje iz istog razloga VOLIMO PTICE.Ne bavim se grdelinima ali ih obozavam.Volim da procitam iskustva drugih uzgaivaca,da pogledam slike,cujem pjesmu.Svakodnevno posjetim forum,prvo sta otvorim to su grdelini.Pa vas stvarno molim:
Nastavite da pisete o pticama .Dajte da nesto naucimo.Pustite gluposti koje mozete rjesavat na drugi nacin(privatne poruke).Opterecivate nas glupostima koje mi htjeli ili ne citamo u nadi da cemo procitat nesto kvalitetno .
hvala
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°416
MALINOIS OVAJ KOMENTAR TI JE U PRAVO VREME I NA PRAVO MESTO, NEKAKO LJUDI TOKOM VREMENA VIŠE VOLE DA ULAZE U DIREKTNE DUELE ZABORAVLJAJUČI NA TEME I TAKO SE UDALJAVAJU OD TEME.
ZNAM DA JE JAKO TEŠKO MODERATORIMA DA SVE TEME PRATE ALI OVAJ FORUM JE TOLIKO NAPREDOVAO U KVALITETU I MASOVNOST PA DOBRO BI BILO DA VI ISKUSNI I DOKAZANI PTIČARI ČEŠČE UPOTREBLAVATE VAŠ UGLED I AUTORITET KAKO BI STE POMOGLI EKIPI KOJA HRANI I ODRŽAVA OVAJ FORUM.
ZNAM DA JE JAKO TEŠKO MODERATORIMA DA SVE TEME PRATE ALI OVAJ FORUM JE TOLIKO NAPREDOVAO U KVALITETU I MASOVNOST PA DOBRO BI BILO DA VI ISKUSNI I DOKAZANI PTIČARI ČEŠČE UPOTREBLAVATE VAŠ UGLED I AUTORITET KAKO BI STE POMOGLI EKIPI KOJA HRANI I ODRŽAVA OVAJ FORUM.
vansal- Broj postova : 120
Registration date : 04.08.2008
- Post n°417
Dali ste poslušali kada završi Baltic-ov clip klipove Jilguero, Jilguero01, 02, 03, 04.
Ako niste poslušajte.
Ako niste poslušajte.
- Post n°418
[quote="riberi"]https://www.youtube.com/watch?v=AcSxkku5_dw&feature=channel_page
Meni se svidja a jos ga niko nije komentariso .Jel ovo ćakirin stigllic na slici?
Meni se svidja a jos ga niko nije komentariso .Jel ovo ćakirin stigllic na slici?
japirko1- Broj postova : 193
Registration date : 09.01.2009
- Post n°419
Jučer sam odlučija promijeniti način škole pjeva za svoje mlade-divlje pa bi me baš zanima vaš pogled na ovo šta ću sad napisati.Naime mladi su iz sedmog mjeseca i od početka su skupljeni na stalaži uz cd jer nemam kvalitetnog učitelja.Mladi su se večinom u potpunosti obukli i već dosta glasno veršaju.Prije par dana nisam izdržao pa sam ih malo izvadija iz stalaže i raširio oko kuće po ogradi i ugodno sam se iznenadio,naime u preletu grdelina poviše kuće ispjevali su neka pletiva da sam se sav naježija i odlučija sam ih povremeno vaditi vani iz ovih razloga: 1.Nemam kvalitetnog učitelja,a cd ionako teško skinu zbog razlike u frekvenciji 2.Mladi su iz dalm.zagore gdje su prije bili dosta kval.očaci pa ko zna možda i sami od sebe ispadnu kvaliteta. 3.Smatram da je zbog ptičjeg organizma a i zbog ptičjeg izgleda zdravo mladu obučenu pticu iznijeti malo na ovo ranojesenje ugodno sunce 4.Širim ih na ogradu uz cestu gdje prolazi dosta auta i ljudi i već su ovako mladi smireni da se uopće ne plaše 5.Smatram da ću ovako dobiti pticu koja praktički pjeva cijelu godinu jer neću ih stavljati u škuricu,a i puno prije ću znati što imam u stalaži tj. već u želandi kad bude dosta grdelina letilo oko kuće 6.Za mene nema ništa lipše od verše,javljanja i zvanja mladog grdelina kad proleti drugi grdelin a pogotovo ako to još bude i kvalitetno . Eto to je moje nekakvo razmišljanje koje je po meni dosta logično ako nemamo živog učitelja,iako znam da se mnogi neće složiti sa mnom ja ove godine idem tim putem pa ćemo vidit rezultate...
Zadnja promjena: japirko1; pon 21 ruj - 7:36; ukupno mijenjano 1 put.
DOMO- Opomena
- Broj postova : 68
Registration date : 27.08.2009
- Post n°420
Evo da dodam koji komentar na ovo.Ovako bi ja napravia: prvo bi malo poslusa ako koji mladi ide za cdom odma bi ga odvojia u neku tamniju prostoriju i nastavia mu pustat cd,sve do kraja 4 miseca.I onda bi ga počea sirit sve dok ne stane na batudu.Bojim se da je to jedini način da ostane nesto kako triba.Ja sam godinama pokusava na svakakve načine i jedini rezultat je držat mladog do 5 miseca pod nekom bilom krpom tako da ostane do mitara sa pismom.Možes probat al stvarno su sanse nikakve,to če bit gubljenje vrimena.
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°421
japirko1 je napisao/la:Jučer sam odlučija promijeniti način škole pjeva za svoje mlade-divlje pa bi me baš zanima vaš pogled na ovo šta ću sad napisati.Naime mladi su iz sedmog mjeseca i od početka su skupljeni na stalaži uz cd jer nemam kvalitetnog učitelja.Mladi su se večinom u potpunosti obukli i već dosta glasno veršaju.Prije par dana nisam izdržao pa sam ih malo izvadija iz stalaže i raširio oko kuće po ogradi i ugodno sam se iznenadio,naime u preletu grdelina poviše kuće ispjevali su neka pletiva da sam se sav naježija i odlučija sam ih svakodnevno vaditi vani iz ovih razloga: 1.Nemam kvalitetnog učitelja,a cd ionako teško skinu zbog razlike u frekvenciji 2.Mladi su iz dalm.zagore gdje su prije bili dosta kval.očaci pa ko zna možda i sami od sebe ispadnu kvaliteta. 3.Smatram da je zbog ptičjeg organizma a i zbog ptičjeg izgleda zdravo mladu obučenu pticu iznijeti malo na ovo ranojesenje ugodno sunce 4.Širim ih na ogradu uz cestu gdje prolazi dosta auta i ljudi i već su ovako mladi smireni da se uopće ne plaše 5.Smatram da ću ovako dobiti pticu koja praktički pjeva cijelu godinu jer neću ih stavljati u škuricu,a i puno prije ću znati što imam u stalaži tj. već u želandi kad bude dosta grdelina letilo oko kuće 6.Za mene nema ništa lipše od verše,javljanja i zvanja mladog grdelina kad proleti drugi grdelin a pogotovo ako to još bude i kvalitetno . Eto to je moje nekakvo razmišljanje koje je po meni dosta logično ako nemamo živog učitelja,iako znam da se mnogi neće složiti sa mnom ja ove godine idem tim putem pa ćemo vidit rezultate...
Japirko!
Teško je u učenju mladih izmisliti nešto novo.Više manje sve je već isprobano.Nekad sa više nekad sa manje uspjeha.Najvažnije je imati strpljenja ,a ti ga očito nemaš.Trebao si nastaviti kao do sada.Ne vidim koja je svrha širenja mladih sada.Jedini razlog može biti što ti je to gušt.Ali na takav način uništit ćeš dosadašnji trud.To da ćeš imati ptice koje pjevaju cijelu godinu nećeš.To još nikom nije uspjelo.Ti grdelini pjevat će do kraja želande ,a kad ih prestaneš širit (ružna vremena)ići će ponovo u modu (dupla).Na taj način napravit češ puno više štete nego koristi.Ako nečeš škuricu radi kako ti je Domo napisao.Sve se radi u svoje vrijeme ,a ne kad se nama prohtije.
.nja mladih sada,kad im je potreban mir i koncentracija na ono što uče.
Miljenko- Broj postova : 816
Registration date : 25.04.2009
- Post n°422
Ne razumijem!
Sto to Japirko radi lose sto bi upropastilo ptice. Ako ih povremeno (ne svakodnevno, iako nisam bus siguran da je i svakodnevno pogresno???) iznosi van da se malo raspjevaju (da se udisu svezeg zraka). Pa oni bi trebali ostati u versi do treceg i onda produzenjem svjetlosti i jace hrane uci u spolnu zrelost, u batudu. To je prirodni tok.
Kod startih Komiskih ticara bio je zakon da se mladi ptici iz zelande ne stavljaju u skuro prvu godinu, vec da se dozvoli da se u proljece raspjevaju, i vidi se sto vrijedi ostaviti. Mislim da je 1000% neprirodno stavljati mlade (izlezene 5-9) u skuro prije nego sto dosegnu punu spolnu zrelost. To ti je isko kad bi mi sada Lordu i Marku davali anti-hormonalne pilule da ne udju u normalni pubertet vec tek sa 25 godina!
Sto to Japirko radi lose sto bi upropastilo ptice. Ako ih povremeno (ne svakodnevno, iako nisam bus siguran da je i svakodnevno pogresno???) iznosi van da se malo raspjevaju (da se udisu svezeg zraka). Pa oni bi trebali ostati u versi do treceg i onda produzenjem svjetlosti i jace hrane uci u spolnu zrelost, u batudu. To je prirodni tok.
Kod startih Komiskih ticara bio je zakon da se mladi ptici iz zelande ne stavljaju u skuro prvu godinu, vec da se dozvoli da se u proljece raspjevaju, i vidi se sto vrijedi ostaviti. Mislim da je 1000% neprirodno stavljati mlade (izlezene 5-9) u skuro prije nego sto dosegnu punu spolnu zrelost. To ti je isko kad bi mi sada Lordu i Marku davali anti-hormonalne pilule da ne udju u normalni pubertet vec tek sa 25 godina!
ticar- Moderator
- Post n°423
i kod mene ima tičara koji izbace mlade koji put vani ali samo da čuje koji ide krivim putem i koji leti van iz gajbe.
ticar- Moderator
- Post n°424
vansal je napisao/la:Dali ste poslušali kada završi Baltic-ov clip klipove Jilguero, Jilguero01, 02, 03, 04.
Ako niste poslušajte.
i što s tim nekužim.
japirko1- Broj postova : 193
Registration date : 09.01.2009
- Post n°425
Dobro nisam ni mislija baš ih svakodnevno vaditi ,krivo sam se izrazija jer da i hoću za to nemam vremena,ali kad god mogu i kad je lipo vrime ptice će malo na zrak i ja isto u tome ne vidim ništa loše,a cd ću im i dalje puštati kad su u stalaži..............Miljenko je napisao/la:Ne razumijem!