bizar.zg je napisao/la:
Moram dodati i jednu sitnicu za kraj a to je rezultati koje spominješ. Istina je da svatko voli da ima kvalitetne ptice ali vjeruj mi da nije bilo ptica nikad ne bi upoznao sve ove ljude i ovim putem ih pozdravljam (oni će se već prepoznati). Šta će mi sve ptice ovog svijeta ako ne mogu s čovjekom sjest i u ugodnom društvu popiti po jednu. Ništa nije vrijedno dobrog druženja, hm... pogotovo ako je dobro žensko. :-)
---------------------------Odgovor -------------------
-SLAŽEM se da ništa nije vrijedno dobrog druženja, zato i jesmo na forumu. Kulturan svijet (čitaj Englezi, prvi počeli ...) su tu situaciju riješili na način da su osnovali klubove, gdje nije svakom dozvoljen ulaz...probrano društvo se dobro druži.
Htio sam reći, nemoj se obazirat na razne upadice sa strane(najgore ih boli ako ih ignoriraš),put u raj je veoma uzak i ravan(znaš kako je Crvenkapica skrenula...) drži svoj put, na pravom si putu.... pozzz
Dobro si to rekao, ja bi još dodao da u životu treba znati filtrirati dobro od lošega, bez obzira da li se radi o ljudima, informacijama, itd...