+66
alija-zenica
skopski maestro
gramofon
sanchez33
bizar
zijada
lav
Mile
bivanzg
euzebio
LAKI
komiza
DOMO
klapa-sinj
Darko
vrca
CASPER
zoran ptice pjevice
baketin
zadranin
ikayke
ERVINO
seadriver
vlado
riberi
jope
dva grdelina
Drago_Nin
mutacija
zoranV
Boban NA
crv
Merlo
carduelismo
brabus
kreso
Sina BL
faganel
refa95
DAMIAN
baltic
Carduel
ssarava1
krele
antonio
Zvrcko
Miljenko
plafonko
Dalibor
Senior
Dax BG
rebac
krnjolac
xyz
malinois
Fago
ticar
zvrcko sen
saso78
japirko1
Dean
dragec
lord189
PESTI
DjordjeVet
MARIN
70 posters
SPLITSKA TRADICIJA PJEVA
euzebio- Broj postova : 141
Registration date : 10.12.2010
- Post n°576
Re: SPLITSKA TRADICIJA PJEVA
A što ste se vi dečki okomili na gospodina Bivanazg? Meni osobno bude takvih ljudi žao. Da sam ga smatrao dostojnim odgovora ja bi to napravio.A i šta odgovoriti čovjeku koji na ovakav način piše po forumu? Rečenice su mu omalovažavajuće, teške, uvredljive. Piše o nečem što nije ni čuo ni vidio. Mlati po forumu sa svojom "jakom" školom, kao da je ovo mjesto za nekakve znanstvene rasprave. Nikakva znanstvena titula ljudima ne pomaže da budu pravi ljudi. Obrazovan čovjek nije ni veći, ni bolji, ni vrijedniji od onog sa manje završene škole. Moji prijatelji ptičari će potvrditi da ama baš nikada sa njima ne pričam o nekakvoj struci,tema su jedino grdelini. Meni osobno je ljudi poput Bivanazg jako žao. U njima sjedi onaj poznati Mali Mate koji ih šamara i baca na sve strane. A vjerujem da ipak nisu loši ljudi, samo da je protjerati onog nesretnog Malog Matu. Ponoviti ću opet, Bivanuzg želim puno uspjeha u životu.
bivanzg- Broj postova : 13
Registration date : 30.05.2010
- Post n°577
-hahahhahahha - ljudi što ste me nasmijali,neznam što sam to strašno rekao,kad ste ovako odreagirali
-predajem se-hahahha- ni turci nisu imali šansi protiv vas
- a vidim i da funkcionirate čoporski,neću spominjati čije su to osobine
- samo kratko o mom gardelinaštvu:
-vjerujte da mi gardelinaštvo nije bilo izbor,dobio sam to kao nasljedstvo,a s vremenom sam vidio i kao (obiteljsko) prokletstvo.
-neka,nije mi žao,iako me put odveo daleko od Splita,u koji se naravno,često vraćam,ne odustajem,dapače
-samo ću vama nešto replicirati ,uvaženi g. euzebio
-ovo su vaše riječi:
" Rečenice su mu omalovažavajuće, teške, uvredljive. Piše o nečem što nije ni čuo ni vidio"
-Kratko ću prokomentirat ovo.
-Rekao sam vam da već neko vrijeme pratim ovu temu,kao i vaše postove,a upravo ste vi na nečem što niste ni čuli ni vidjeli(sami ste to govorili),bili inspirirani u dosta svojih "kobasičarskih" postova(ptice čovjeka iz Splita,kojeg nisam imao priliku upoznati,niti čuti njegove ptice,ali sam čuo dosta lijepih priča)
-nesmijem pisati duge postove jer me euzebio već ukorio-hahaha
-euzebio kad ste već spomenuli školu,samo ovoliko o tom:
ne bi bilo loše da su ovi vaši prijatelji i susjedi proveli koji "dan"(čitaj godinu) više u toj instituciji,jer bi u tom slučaju ostao koji oćak više u prirodi,jer upravo je to vrijeme kad u školi treba malo "jače" pritisnuti
post scriptum
pa cijeli gardelinaški svijet bruji o to da ste vi najpoznatiji tamanitelji oćaka,a o tom ste i vi sami pisali
Nemojte me tjerati g. euzebio na ovakve dugačke postove,nemam i vremena ni želje za ovim,a i treba puno pisati za objasniti.
-vjerujte da mi gardelinaštvo nije bilo izbor,dobio sam to kao nasljedstvo,a s vremenom sam vidio i kao (obiteljsko) prokletstvo.
-neka,nije mi žao,iako me put odveo daleko od Splita,u koji se naravno,često vraćam,ne odustajem,dapače
-ovo su vaše riječi:
" Rečenice su mu omalovažavajuće, teške, uvredljive. Piše o nečem što nije ni čuo ni vidio"
-Rekao sam vam da već neko vrijeme pratim ovu temu,kao i vaše postove,a upravo ste vi na nečem što niste ni čuli ni vidjeli(sami ste to govorili),bili inspirirani u dosta svojih "kobasičarskih" postova(ptice čovjeka iz Splita,kojeg nisam imao priliku upoznati,niti čuti njegove ptice,ali sam čuo dosta lijepih priča)
ne bi bilo loše da su ovi vaši prijatelji i susjedi proveli koji "dan"(čitaj godinu) više u toj instituciji,jer bi u tom slučaju ostao koji oćak više u prirodi,jer upravo je to vrijeme kad u školi treba malo "jače" pritisnuti
post scriptum
pa cijeli gardelinaški svijet bruji o to da ste vi najpoznatiji tamanitelji oćaka,a o tom ste i vi sami pisali
Nemojte me tjerati g. euzebio na ovakve dugačke postove,nemam i vremena ni želje za ovim,a i treba puno pisati za objasniti.
klapa-sinj- Broj postova : 120
Registration date : 13.09.2010
- Post n°578
Vidi se da ste odavna u Zagrebu pa niste uspili pročitati kada je vaš vrsni ptičar gospodin Rejić pričao preko cila dva lista slobodne dalmacije kako su to lipo radili stari splitski tičari ,da možde ne potječete i vi od te loze .pozzzz.bivanzg je napisao/la:-hahahhahahha - ljudi što ste me nasmijali,neznam što sam to strašno rekao,kad ste ovako odreagirali
-ovo su vaše riječi:
post scriptum
lav- Opomena
- Broj postova : 24
Registration date : 23.02.2011
- Post n°579
Pozdrav svima samo ne glatkima.Možete me banirat koliko god oćete ali će uvik iza toga opet sve biti isto!Ma koliko vi čoporativno hvalili tiće koje u mom selu iza Kukuzovca nebi dica nosila lovit(ma sram bi me bilo tako nešto dici poklonit)uvik ćete ostat mali i sitni jer to je vaš domet! Evo ponovno svima tko smatra da ima boljeg tića od mene ai od Vrce bacam rukavicu izazova da izađe na žicu ida se cili snimak stavi na forum!Neka onda svi na Forumu više vide tko mlati praznu slamu i tko vara svit?!Najviše bi volio da moj izazov prihvate Pirana ,Dado i taj ćelavac iz Sinja šta pumpa mog prijatelja i rodijaka IVU STRAVU da blati moje tiće jer čovik je dosada uspio prodat tića Robertu iz Zadra za sto kuna!!!!I uvik popizdi kad čuje da sam ja nešto proda a ako mu čujete tića garantiram da ćete se iskreno od srca nasmijat kakav je to falšun!!!Ja zijade po boji dijelim na GLATKE,LIRSKE ,BARITONSKE I GREZAČE.Iman prve tri boje a ako me netko izazove na takmičenje dolazim sa GLATKIM (iako su mi ove dvi druge boje draže) da zaljubljenici tičije vide šta je VRLO DOBRA GLATKA ZIJA a ne ona šta joj Yogi daje četvorku i takvi slični njemu!!!Još je i neispravna samo ima tri slova u ziji i opet ponavljam ipo boji je neispravna iako je tanka!!Već sam prije pisa da pjev ptice ocjenivam od 1 do 10.Messi dobija teško nategnutu JEDINICU (malo sam mekši u ocjenjivanju ipak smo bili prijatelji)!!!!
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°580
Sutra je "Zlatna brokva".
Još se stignete prijaviti!
Još se stignete prijaviti!
- Post n°581
Da bi se moglo prisustvovati treba donit tića.
Svaki natjecatelj ujedno je i sudac.Svi ocjenjuju sve tiće.
Pošteno!
p.s. U slučaju kiše sve se odgađa za iduću subotu
Pošteno!
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°582
MARIN je napisao/la:Da bi se moglo prisustvovati treba donit tića.
Pošteno!
Nema potrebe odgađati zbog kiše - brokva je od inoxa
- Post n°583
Zna li netko što je bilo na "Zlatnoj brokvi"?
Miljenko- Broj postova : 816
Registration date : 25.04.2009
- Post n°584
MARIN je napisao/la:Zna li netko što je bilo na "Zlatnoj brokvi"?
Di su sada Koce i Bizar?
Gost- Gost
- Post n°585
Zlatna brokva je bila privatnoga tipa, par prijatelja je sudjelovalo...
Dax BG- Broj postova : 331
Registration date : 15.04.2009
- Post n°586
Kao i obicno sve je radilo na istome principu: ko je nesto imao i ranije -IMACE, a ko pak nije-NIKADA NAUCITI NECE!
zijada- Broj postova : 354
Registration date : 07.08.2010
- Post n°587
MARIN je napisao/la:Zna li netko što je bilo na "Zlatnoj brokvi"?
Miljenko to je odavno rješeno g.Bizar se nije pojavio ali se javio telefonski i čestita g.Koci na pobjedi.Pošteno...
Miljenko- Broj postova : 816
Registration date : 25.04.2009
- Post n°588
zijada je napisao/la:
Miljenko to je odavno rješeno g.Bizar se nije pojavio ali se javio telefonski i čestita g.Koci na pobjedi.Pošteno...
OK, da jednom i domaci pobjedi.
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°589
Dax BG je napisao/la:Kao i obicno sve je radilo na istome principu: ko je nesto imao i ranije -IMACE, a ko pak nije-NIKADA NAUCITI NECE!
ova činjenica ne stoji nikako,kolega otaj sta nije dosad nista ima da neće ni imat a kako je onda taj sta nezna nikad neće naučit a taj sta zna isto na početku nije zna ništa pa sad ZNA hahaha ..kad volimo filozofirat
Gost- Gost
- Post n°590
Moji pismoznanci i farizeji, Naomi Campeli, Opra, Šaron Ston bla bla nisu imale po boba, a gledaj sad, svaka im čast. Ova smučkala litru pišake od zmije, zgrnila milijune, ova se založila za siromaje i zgrnila pare isto... Kod ljudi je sve nepredvidivo, svak ima svoj film i goni ga, na greškama se uči a oni koji se jedan put nije dobro opeka i zajeba neće nikad naučit. Ko nije proba nešto nemože se ni opeć a niti naučit.
Širite samozadovoljstvo ko i ja ovi dana jer mi nešto puno glatko upadaju zije u uvo
Širite samozadovoljstvo ko i ja ovi dana jer mi nešto puno glatko upadaju zije u uvo
Mile- Broj postova : 4
Registration date : 08.05.2011
- Post n°591
Evo me na ovom forumu sa prvim postom . pozdravljam sve uspješne i neuspješne koji su u usponu ka pravoj tićarskoj tajni STP-a.Naime ja ću vam dati ricetu oni šta znaju muče , a oni šta priznaju da su još u povojima uče, a oni koji ne znaju ništa a non stop pizde i reklamiraju nešto šta čak vriđa pojam pisme ,e od njih ne učite , avi koji znate ,ignorirajte,jer to su tekuti u tićiji mali iskompleksirani gluvaši.Zato samo naprid nove snage ide svit naprid a ne vraća se na prošlu stanicu.ja sam vele i većina me poznaje ,oštrog sam jezika ali ne podmuklog i pokvarenog zato kr
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°592
Ako si takav kakvim si se predstavio , evala ti bilo Vele !
Daj od srca , ali ne daj da te isprovociraju , pa da , recimo zbog grubih riči budeš isključen
Ne zanimaju nas imena prezimena ni nadimci , a i sam si reka da se autobus ne vrača na prošlu stanicu
Viruj da ima dosta nas koji bi volil štogod ,,peškat '' , ali se nemilo macetaje
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°593
asti miša i kolega vele je tu ...pozdrav veleeeeeee kad ćemo na ožujski sokić od limuna
bizar- Broj postova : 389
Registration date : 21.09.2010
- Post n°594
Mile je napisao/la:Evo me na ovom forumu sa prvim postom . pozdravljam sve uspješne i neuspješne koji su u usponu ka pravoj tićarskoj tajni STP-a.Naime ja ću vam dati ricetu oni šta znaju muče , a oni šta priznaju da su još u povojima uče, a oni koji ne znaju ništa a non stop pizde i reklamiraju nešto šta čak vriđa pojam pisme ,e od njih ne učite , avi koji znate ,ignorirajte,jer to su tekuti u tićiji mali iskompleksirani gluvaši.Zato samo naprid nove snage ide svit naprid a ne vraća se na prošlu stanicu.ja sam vele i većina me poznaje ,oštrog sam jezika ali ne podmuklog i pokvarenog zato kr
Tek sam sad kužio da si to ti Vele, e naka baš mi je drago, samo naprid prijatelju.....
Pomalo-laganini, ne se nervirati na prvo javljanje-post, počeo si žestoko.
Ovo što si napisao treba VELIKIM CRVENIM SLOVIMA "stavit u okvir" (hebi ga ja ne znam to napravit).
Pozzzzzzz Veli.
PS
JA SAM TI SVJEDOK DA NISI PODMUKAO I POKVAREN PRIJATELJU
bizar- Broj postova : 389
Registration date : 21.09.2010
- Post n°595
Poštovani forumaši, imam potrebu da Vam nešto razjasnim-približim, vezano za free forum batuda.
Znači, ja jučer odem u SityOne (najveći trgovački centar u Splitu) a tamo cirkus s artistima, dreserima, klaunovima... njihov moto je da to nije samo trgovina, nego je SityOne DOŽIVLJAJ za cijelu obitelj. Dođem kući na televizoru BigBrother, okrenem strani program, JerrySpringfild, ponovo okrenem nađem šaljivi kućni video.....da skratim postoje programi za zajebanciju, za razbibrigu, ra ruganje, sprdnju i šegu,za "doživljaj" jednom riječju "DERNEK" program-emisije.
E kao što postoje takve emisije, tako postoje i neki forumi koji su koncipirani na istoj ideji-koncepciji, nivou, a gdje nema mogućnosti da nađe nešto ozbiljno, edukativno, poučno.
Ako ovo gore napisano shvatite, onda ste mnoge probleme i neugodnosti u životu riješili.
Svjedoci smo da je nedavno g.Vele obilazio neke adrese, obavljao "obavijesne" razgovore,"zavrćao ušima".... svjedoci smo velikih rasprava-svađa-žući na navedenom forumu, vezano za mene, Petsija, Vinka, Sinjana općenito..... a sve vezano za isti forum( istu grupicu "glatkih" tičara).
Mislim da mnogi griješe, da je navedeni forum tako zamišljen (takvi ga tičari vode i uređuju, administriraju) da bude DERNEK FORUM, to mu je ideja, smisao, da se zeza, ruga.
Mislim da tko istog ne shvati kao "šaljivi kućni video" da griješi.
E sad je pitanje razumjevanja i tolerancije, praga podražaja, agresije, svatko ne reagira na isti način na uvrede-ruganje, pa je se desilo što je se desilo...mislim na zavrćanje ušiju.
A rezime je da je naglo splasnilo javljanje, pisanje (nekima se kompjeter pokvario, neki su u obavezama...), ali to je kratkog vijeka, opet će oni po svome,oni su "nepobjedivi-nesalomljivi", a mi ako se ljutimo-reagiramo njima je drago.
Za kraj , jednostavno je , ako želiš ići na DERNEK znaš gdje ćeš ići i što te čeka, ako želiš nešto naučiti, ozbiljno popričati isto tako znač di ćeš to nać. Pozzzzzz
Znači, ja jučer odem u SityOne (najveći trgovački centar u Splitu) a tamo cirkus s artistima, dreserima, klaunovima... njihov moto je da to nije samo trgovina, nego je SityOne DOŽIVLJAJ za cijelu obitelj. Dođem kući na televizoru BigBrother, okrenem strani program, JerrySpringfild, ponovo okrenem nađem šaljivi kućni video.....da skratim postoje programi za zajebanciju, za razbibrigu, ra ruganje, sprdnju i šegu,za "doživljaj" jednom riječju "DERNEK" program-emisije.
E kao što postoje takve emisije, tako postoje i neki forumi koji su koncipirani na istoj ideji-koncepciji, nivou, a gdje nema mogućnosti da nađe nešto ozbiljno, edukativno, poučno.
Ako ovo gore napisano shvatite, onda ste mnoge probleme i neugodnosti u životu riješili.
Svjedoci smo da je nedavno g.Vele obilazio neke adrese, obavljao "obavijesne" razgovore,"zavrćao ušima".... svjedoci smo velikih rasprava-svađa-žući na navedenom forumu, vezano za mene, Petsija, Vinka, Sinjana općenito..... a sve vezano za isti forum( istu grupicu "glatkih" tičara).
Mislim da mnogi griješe, da je navedeni forum tako zamišljen (takvi ga tičari vode i uređuju, administriraju) da bude DERNEK FORUM, to mu je ideja, smisao, da se zeza, ruga.
E sad je pitanje razumjevanja i tolerancije, praga podražaja, agresije, svatko ne reagira na isti način na uvrede-ruganje, pa je se desilo što je se desilo...mislim na zavrćanje ušiju.
A rezime je da je naglo splasnilo javljanje, pisanje (nekima se kompjeter pokvario, neki su u obavezama...), ali to je kratkog vijeka, opet će oni po svome,oni su "nepobjedivi-nesalomljivi", a mi ako se ljutimo-reagiramo njima je drago.
Za kraj , jednostavno je , ako želiš ići na DERNEK znaš gdje ćeš ići i što te čeka, ako želiš nešto naučiti, ozbiljno popričati isto tako znač di ćeš to nać. Pozzzzzz
Merlo- Broj postova : 426
Registration date : 22.08.2008
- Post n°596
Kod mene na selu ima i dan danas dernek ali samo jedan dan u godini a ovde skoro pa svaki dan.
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°597
istina Merlo
- Post n°598
Gost- Gost
- Post n°599
bizar je napisao/la:Poštovani forumaši, imam potrebu da Vam nešto razjasnim-približim, vezano za free forum batuda.
Vidin da se ne razumiš u tehniku, liti je vruće pa se kompjuteri i laptopi prigriju hahahaaa...
klapa-sinj- Broj postova : 120
Registration date : 13.09.2010
- Post n°600
Zamolio bi bilo kojega tičara da objasni šta znači riječ batuda(jer nekada davno oni nisu tražili zijadu ,a imali su tiće da im bate, što znači batudaje ,sada neki tićari kažu da nije batuda bez zijade, kome vjerovati ili imaju dvi vrste tićara u Splitu.pozzzz.