ticar je napisao/la:
je ali nekako mi se čini ko pokvarena ploča
ticar mozda je kod tebe problem na glavi mislim na usi jer sve iskrivljeno cuujes
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
ticar je napisao/la:
je ali nekako mi se čini ko pokvarena ploča
Carduel je napisao/la:
Jel kod vas ima slike, kod mene samo ton! Sigurno nešto nije sa flash player-om u redu. Morat ću instalirat novu verziju.
Pozzz
refa95 je napisao/la:
Balta pusti ti nih sta pricaju....vrh vrhova,ptica je odlicna
baltic je napisao/la:DACO zajebantu ti ne volis Hibride tebi bi mogao samo covjek ugoditi sa grdelinom koji ide u 16 taktova i zijom od Bosne pa preko Kupresa i tamo negdje HR na Rabu da se utopi u more na mliko
baltic je napisao/la:Carduel ovaj cd ima cjeli Split sa malo razlicitim zijama neke malo manje neke malo vise kraja ali sve je to u 5 deka
Ali ti 5 deka rekao mi je inox da ih jeb... 5 godina.
Ovaj CD se zove KONACNO RIJESENJE e sada zije na CD-u su po zeljama koliko ko hoce da ih produzi meni kraca verzija je sasvim realna
POZ
sanchez33 je napisao/la:Ovo moran napisat, mada san već čuja u verši šta će to bit i di to vodi. Dakle, tiće san počeja širit 28.04. i pošto još nisu došli na batudu, a blizu su, ovo šta sad pivaju ravno je katastrofi. Nula, teška nula. Ni sjena nečemu šta bi moglo slutit na dobro, užas, ko da repce slušan.
Nakon tri minute šta ji iznesen, sve dok ih ne vratin u kuću tići ne prestaju "pivat", ko da su na extasiu. A pisma je takva da mi je gadljivo iti je opisivat. Takva je da ne triban stavljat gel na kosu, jer mi se kosa sama digne. Od cicijavanja, nastavljanja, klja klja, strile, dvi kratke falše zije za redon, ajme majko. Doti jedan od četri lanjska mlaca ne vridi pišljiva boba.
E, sad dolazi ono najzanimljivije i najžalosnije. Stvar je u tome i jedan od razloga zašto pišen, taj da su sva četri grdelina sa različitih područja Dalmacije. Jedan je iz Podstrane, jedan Zadranin i dva Vlaja iz dva različita kraja.
Postavlja se pitanje, di je nestala ona pisma koju san ima kad san bija dite, a nije puno vrimena prošlo? Ovakve loše tiće koje sad iman, tada nisan ima priliku niti čut. Mislija bi da su gavrani, a ne grdelini.
Ali s druge strane spasili su sebe, jer već za po ure letit će po prirodi i izligat mlade antitalentirane DJ Krmke!