by malinois pon 1 vel - 0:20
seadriver je napisao/la: ERVINO je napisao/la:Ja nikome ne osporavam uspjeh u uzgoju majora i primjenjivanje tretmana ESB-a i Baycoxa u uzgoju istih.Moj dobar prijatelj uzgajivač sam kaže bez "kemije" nema ništa...a tko voli nek izvoli....ali želio bih više majora na izložbama...
Nema bez kemije nista. Evo ti strasan podatak od merla prvaka Njemacke u bakrenima ove godine. Covjek kaze izlegao sam 21 majora i svi nakon 3 mjeseca krepali, nisam im davao nikakve lijekove.
ne bih se slozio sa tim tvrdnjama .
Ptice ,pa tako i te majore treba skinuti sa ovisnosti o antibioticima .Niko me na ovom forumu pa niti u Svijetu ne moze ubjediti da MORA.
Antibiotici se daju kad je ptica bolesna .Ako se ptica hrani kako treba i drzi u uvjetima prikladnim za tu vrstu onda je NE TREBA ZDRAVU LJECITI.
U Italiji ,na koju se uvjek pozivamo(rekao neki Talijan ili pise na talijanskom forumu) ljudi zive od ptica i pojam PRIRODNA SELEKCIJA im je stran.Kad majori dostignu neku NORMALNU cijenu onda ce i te ptice postati normalne a ne ovisne o antibioticima koji im se lopatom bacaju u hranilice i pojilice .