komiža je napisao/la:Neću ih dirat,ali jesi ti kad ovo primjetio kod "svojih " jaja ?
jesam jesam mućkaju se,i moraju
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
komiža je napisao/la:Neću ih dirat,ali jesi ti kad ovo primjetio kod "svojih " jaja ?
komiža je napisao/la:aaaa odaha san,dobro je prika,neka se mučkaju samo da nisu mučci. Aj zdravo...
hahaha uvik za zajebanciju Motiko !crv je napisao/la:
Komiža , znaš onaj test ljubomornih žena? Kada muž dođe sa službenog puta - jaja u lavor pun vode Ako mučkaju - nadrlja si
Komižo iskreno mislim da ti daju lažnu nadu. U oplođenom jajetu nema šta da se mučka unutra ako je sve OK. Jaja su bila oplođena ali zbog "nekog" razloga su otišla FUĆ. Nadaj se da griješim ali šanse su ti minimalne ,uostalom zaključit češ to i sam za par dana. Bog.komiža je napisao/la:aaaa odaha san,dobro je prika,neka se mučkaju samo da nisu mučci. Aj zdravo...
works je napisao/la:Poštovani,
u prethodnom postovima opisivao sam Vam moj problem oko neizljeganja ptiča.
Kod lipokromske ženke i nakon 18 dana u preostala dva jaja nisu se izlegli ptiči, odnosno jedno je jaje prazno, a u drugom mrtvi ptič.
Osim te ženke imam još dva para sitineta kod kojih dvije ženke sjede na jajima.
Problem je u tome što je jednoj ženki danas 14 dan kako sjedi na jajima i jutros također se ptiči nisu izlegli (što možda ne znači da neće).
Unaprijed me je strah da će se ponoviti slučaj kao i sa lipokrom ženkom.
Puno sam truda i vremena uložio oko tih ptica te Vas molim za neko suvislo objašnjenje i savjet šta da radim dalje?
works je napisao/la:Pticar zahvaljujem na odgovoru.
Jesi li imao sličnih problema, pa mora biti valjda neki razlog tome?