Toliko su sitni da ih ima po čitavoj prostoriji .
Ptice odvojeno sa FRONTLINEOM bi trebalo rješiti problem.
Eno i malinois ti je slično predložio , nije ranije pisalo ništa a slično ispalo...POZZZZ i potamani GAMAD.
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
Dean je napisao/la:Mislim da ču sa sumporom, to mi je nekako najsigurnije...dali kaveze moram izvaditi ili mogu i njih ljepo zasumporiti i sveti mir...
Pesti ako sa tim sprejom za žohare sve pošpricam, dali nakon toga moram prati kaveze...
pokušao bih izbjegnuti to razmontiravanje kompletne baterije ako je ikako moguće.
grrrr više NIKAD ptica ne ulazi kod mene u prostoriju prije karantene...
Dean je napisao/la:
by the way gogglajući za ovo našao sam odličan savjet za crvene "prave" tekuti...kad se pojave u gnijezdu: stavi se četvrtina tablete za komarce izmedju filca i gnijezda i tjera tekuti od gnijezda.
vlado je napisao/la:Biokil bi treba pomoć, koliko znam sastavna tvar mu je permetrin i uništava sve parazite.
PESTI je napisao/la:Tikut nije perojed več VAMPIR , pije krv pticama i veoma teško ga je iskorjeniti sa ,,blažim sredstvima,, kao biokil.
Kroz noč uništi mlade ptice u gnjezdu.
Meni je frontline za tu gamad najefikasnije sredstvo a ptice se tretiraju sa kapljicom iza glave .
Kroz odredjene teme je to sredstvo često spominjano i njegova učinkovitost.
Koristio sam i biokil ali nije u tolikoj mjeri pouzdan kao frontline.
mutacija je napisao/la:Dali je netko "golise" od par dana kapao sa frontlineom,meni je par puta doslo,ali me nekako strah.Ako netko ima iskustva,kada je najmlađu pticu tretirao...?
HVALA!
PESTI je napisao/la:Tikut nije perojed več VAMPIR , pije krv pticama i veoma teško ga je iskorjeniti sa ,,blažim sredstvima,, kao biokil.
Meni je frontline za tu gamad najefikasnije sredstvo a ptice se tretiraju sa kapljicom iza glave .
ticar je napisao/la:PESTI je napisao/la:Tikut nije perojed več VAMPIR , pije krv pticama i veoma teško ga je iskorjeniti sa ,,blažim sredstvima,, kao biokil.
ajme što mrzim tu perojed,večinom budu na divljim pticama u vanjskim volijerama,uhvatiš pticu u ruku a perojed ti počme trčat po ruci i samo poleti ,izgleda nešto između muhe i krpelja.
Dean je napisao/la: postoje 4 vrste tekuti:
crvene tekuti - koje piju krv
sive tekuti - koje jedu perje
tekuti na nogama
tekuti dišnih puteva
sestoperac je napisao/la:Dean je napisao/la: postoje 4 vrste tekuti:
crvene tekuti - koje piju krv
sive tekuti - koje jedu perje
tekuti na nogama
tekuti dišnih puteva
Sta Frontline unistava od ovoga ?
Dean je napisao/la:frontline combo za pse jedna kap iza vrata, malo raspušeš ili makneš sa prstom, točno iznad vratne žile, jučer obavljen tretman, danas beštijama ni traga...