Meni je ovo u konobi napravio štakor,počupao im svo perje (dva gardelina) i bile su žive ali jedna je ipak uginula.
+15
Border
PESTI
seadriver
many
ticar
bocka
BOSKO
zako
zoran ptice pjevice
ikayke
evmolp
crv
zoranV
komiza
vlajkobl
19 posters
i dalje ne odustajem
krepat ma ne molat- Broj postova : 616
Registration date : 31.03.2009
- Post n°26
Re: i dalje ne odustajem
vlajkobl- Broj postova : 103
Registration date : 05.04.2010
- Post n°27
svaka cast ljudi hvala vam kao da ste mi i pomogli
imam ja jednu zenku ova sarena ona je prezivjela i imam dva stiglica pa ako je koji kresne bice dobro ako ne jbg dogodine ce biti bolje
imam ja jednu zenku ova sarena ona je prezivjela i imam dva stiglica pa ako je koji kresne bice dobro ako ne jbg dogodine ce biti bolje
Gost- Gost
- Post n°28
vlajko,mani se bastarda, zenku stiglica pa nek se kresu, manje loviti vise uzgajati, vise zasticavati i boriti se protiv krivoliva, to ti je prijateljski savjet
vlajkobl- Broj postova : 103
Registration date : 05.04.2010
- Post n°29
bi ja al nemogu nabaviti zenku ima ovih babura uhvacenih kod ljudi al sta cu od tog
da neznas koga u bl da ima zenke iy uzgoja uzeo bi ja dvije pa bi se samo tome posvetio
da neznas koga u bl da ima zenke iy uzgoja uzeo bi ja dvije pa bi se samo tome posvetio
Gost- Gost
- Post n°30
Sto sta ces,probaj sa njima ,bolje nego nista. Nezivim ja u Bl,dole samo odmaram godisnje,znam jednog a ostale nagovaram i on ce ove godine pokusati,dobio je dobre instrukcije i mislim da ce uspjeti,imas i ovih iz HR jos vise koji uzgajaju