Slažem se sa svima Vama,mojim kolegama forumašima. Mogu vam reč da vas svih smatram prijateljima i dobrim ljudima. Nema loših ljudi,svak je dobar od nas (u to sam uvjeren),samo što nama upravljaju naši strahovi,frustracije,ljubomora,zavist itd...U dubini duše svaki čovik je dobar,a za rat je uvik potrebno dvoje ! Ako se neko sa nekim zakači,neka upita i sam sebe šta bi on moga učinit,a ne samo drugoga optuživat,nije drugi za sve kriv. Ja se ne sičam da sam se sa nekim ovdje zakačio,možda jedino sa Bizarom malo prepucavanja,ali nije zlonamjerno. Ko zna,da se sutra sretnemo ja i on možda bi se skompali i postali dobri prijatelji,da smo u ratu,možda bi mi spasio život,ili ja njemu. Ko zna. Najlakše je etiketirat odma čovika i onda zatucano držat do toga,bez obzira šta on rekao ili učinio.Trebalo bi gledat u čovika ko u čovika i slušat. Mnogi od nas ne slušaju,nego dok drugi prića već misle šta će mu odgovorit !!! Bog nam je da dva uha i jedna usta,da manje govorima a više slušamo(to sam negdi proćita). Ja za sebe mogu reč da na ovome forumu slušam. Od kad sam se registrira,toliko sam toga o tićima naućio da je to za ne virovat. I o uzgoju i pjesmi grdelina. Grdelina držim od djetinjstva,a ka dite sam ima i grdeline,faganele,frižuline,verdune,lugarine. Bilo je perioda kad sam sve te tiće ima doma odjedanput,i po nekoliko komada. Grdelina uvik najviše,normalno.Ali za pismu grdelinovu nismo imali kriterije ko po Splitu,Sinju i drugim našim mistima. Da sam živio u Splitu sigurno bi bio fanatik pisme i STP-a,jer kad nešto infišan iden do kraja. I o STP-u sam sve ovde naučio i pari mi da mogu pripoznat pravu pismu,iako je za to potribno godine staža. Meni je prije cjacja kod grdelina bilo ok,a sad kad to čujem nevalja. Ka šta je reka jedan moj prijatelj iz kž.koji je iša živit u st.14 godina i tamo se skompa sa ekipon grdelinaša. Prije mu je grdelina bilo gušt vidit,a sad mu se gadi jer već zna šta će zapivat i da to ne valja.
Ma dobro,šta san se ja raspisa ovoliko,nije mi jasno. Predlažen da se otvore dvi teme,jedna u kojoj će se moć komentirat,u drugoj ne.