Očekujemo dvi katrige sa najboljin pogledon na kancelariju,naravno na stolu br. 1
+36
saso78
bivanzg
Carduel
damir64
zadranin
zvrcko sen
riberi
klapa-sinj
Pardillo
Miljenko
euzebio
kreso
Dax BG
Said_the_great
baltic
vlado
zoke007
crv
malinois
pavao
PESTI
DOMO
tomi.st
pippa
brabus
Sina BL
ikayke
Zoran
bizar
MARIN
komiza
zijada
xyz
krnjolac
zoranV
lord189
40 posters
Kalahari - Grdelinaški chat i rasprave. Samo ovdje, drugdje se odmah briše.
Gost- Gost
Eto mene i Lorda u Kalaharija,dolazimo zavrtit turu (vode) . Hahahaaaaa
Očekujemo dvi katrige sa najboljin pogledon na kancelariju,naravno na stolu br. 1
tomi.st- Broj postova : 26
Registration date : 20.09.2010
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
Vidia je da slikaješ pa namišta frizuru.
Gost- Gost
Hahahaaa...ispa san šminker najveći
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
ma nije to bilo nikakvo predavanje o tičarstvu pa vidi se na slici da zbrajamo račun od pića ,a čudina nas uči kraćem postupku da se dođe do zbroja
zijada- Broj postova : 354
Registration date : 07.08.2010
Ovo je bila prva lekcija mladim i nadobudnim tičarima Lordu i Marku kako doć do zijade na papiru,a stvarnost je nešto drugo.Sada sljedi druga lekcija kad dođu mislim da se zove ponašanje u prirodi.Pozdrav mladim tičarima želim šta prije da završe edukaciju u najačoj školi Splitske tičije KALAHARI.
tomi.st- Broj postova : 26
Registration date : 20.09.2010
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
Kakva ti je to kamera, baš san tija vidit kako izgleda Zijada..
drazenxp je napisao/la:Kakva ti je to kamera, baš san tija vidit kako izgleda Zijada..
Evo i mene šta vrebaju mobiteli...
Gost- Gost
Tomi ja cu ti kupit novi mobitel,jebala te VGA kamera
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
komiža je napisao/la:Pari mi poznat ovi momak,poznata mi je faca !
Ja sam najpoznatiji tičar pa nije ni čudno da me svi znaju.
MA ON TI I JE FACA...glavna maskota kafane )
Gost- Gost
zijada je napisao/la:
Ja sam najpoznatiji tičar pa nije ni čudno da me svi znaju.
Hahahaaaaa
Za sve ljubitelje pisme:
Večeras u kalaharija je bilo lipo druženje.Došli su nam u goste naši forumaši balta,riberi,damian stol br1 ja i koce.Za stol br 4 sidili su dva mlada naša perspektivna tičara lord i marko u iščekivanju profesora koji nije doša ali ga je adekvatno zamjenijo dr.Masle.Tako da im nije propala edukacija u kalaharija i već se nazire mali napredak kod njih.Bravo momci samo naprid.....
kreso- Broj postova : 1804
Registration date : 24.11.2008
a naletit cu i ja ovo lito bar na pivu masu vrimena nisan bia al cesto san zna dok san zivija tu otic dok san radija priko puta tu u Tina di su balote ,iza smjene san zna otic gori na turu prije spavanja hehe
Bome dobro se ekipe skupilo
kreso je napisao/la:a naletit cu i ja ovo lito bar na pivu masu vrimena nisan bia al cesto san zna dok san zivija tu otic dok san radija priko puta tu u Tina di su balote ,iza smjene san zna otic gori na turu prije spavanja hehe
Krešo ja i Alen smo pričali o tebi i kaže da te ja znam i nisam se moga nikako sitit volio bi da dođeš u kalaharija.Pozdrav...
naletit cu sigurno u osmi misec kad stignen iz ove ledare u italiji ,puno svita ja znan iz jeretove ,a brat jos i vise je tu dolazija ,Prijo ako si cuja mozda ,s Alenon i sa Salon je puno dobar
kreso je napisao/la:naletit cu sigurno u osmi misec kad stignen iz ove ledare u italiji ,puno svita ja znan iz jeretove ,a brat jos i vise je tu dolazija ,Prijo ako si cuja mozda ,s Alenon i sa Salon je puno dobar
Sale je isto drža tiče onako malo plavkast ako se dobro sičan...
ja na saskora mislin samo tipkovnica mi nema kvacice povise slova , ,uglavnon lipa su to vrimena bila dok je livadica kraj faksa jos bila hehe
kreso je napisao/la:ja na saskora mislin samo tipkovnica mi nema kvacice povise slova , ,uglavnon lipa su to vrimena bila dok je livadica kraj faksa jos bila hehe
Šaškor stoji sada na duilovu i ne drži više tiče i ritko kad ga vidiš da dođe gori u jeretovu.Na livadici sam ja stalno bija koja su to bila lipa vrimena bože da je to vratit...
Gost- Gost
zijada je napisao/la:Večeras u kalaharija je bilo lipo druženje.Došli su nam u goste naši forumaši balta,riberi,damian stol br1 ja i koce.Za stol br 4 sidili su dva mlada naša perspektivna tičara lord i marko u iščekivanju profesora koji nije doša ali ga je adekvatno zamjenijo dr.Masle.Tako da im nije propala edukacija u kalaharija i već se nazire mali napredak kod njih.Bravo momci samo naprid.....
Hahahaaa...a pričali smo malo sa g.Marasovićem o elipsi,nismo se tili mišat u priče o skavolinima
markoxp je napisao/la:
Hahahaaa...a pričali smo malo sa g.Marasovićem o elipsi,nismo se tili mišat u priče o skavolinima
pozdrav ,balti,riberiju i damjanu bilo mi ih je drago upoznat ....sta se tiče jučerašnje edukacije (neznan na kojega se profešura misli) i jučerašnje ekipe za stolon lipo smo pričali malo o zijadama pravo reć od onome šta valja a šta nevalja
Sponsored content