Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+80
plafonko
Pash031
Milos Stalac
pippo
zako
emirgrdelin
relja
kovac rupa
StarMo
dejzi
grk
topaz
saly
markoxp
Ive Labin
Merlo
kreso
grdelin-omiš
neznalica
gramofon
zelandur
toni mostar
skopski maestro
turbozd
zvrcko sen
vrca
Darko
rossi
vlajkobl
euzebio
zoran ptice pjevice
Renato.M
stiglica
echeberija
zoke007
edoMo
carduelismo
crv
Ranko Labovic
Maghellano
DAMIAN
Dule
Said_the_great
veso09
CUBA
angelo
bocka
saso78
ikayke
komiza
pavao
Sina BL
ssarava1
vlado
toni ilići
bizar
seadriver
sasar_le
brabus
krstokljun
tomi.st
refa95
ticar
riberi
DjordjeVet
Carduel
zijada
zoranV
Dax BG
DOMO
koce
lord189
baltic
karlo
krnjolac
Miljenko
MARIN
zadranin
PESTI
klapa-sinj
84 posters

Video Klipovi

gramofon
    gramofon

Broj postova : 142
    Registration date : 18.09.2011

Video Klipovi - Page 30 Empty Re: Video Klipovi

Postaj by gramofon čet 13 lis - 22:56

Brate, molim te da mi direktno odgovoriš na pitanje jer iskreno nemam vremena da čekam tih 98% ostalog videa pa da se demonstrira pjesma do kraja. Kao što sam već rekao da sam slušao ta pletiva i da im nema premca. Kako ispravno početi u građenju pjesme kod mladih štiglića? Da li iz prirode ili kupovinom školovanog štiglića? Koji su ti se bolji pokazali kao učitelji? Hvala na razumijevanju. Pozdrav[/quote]

Rođo, kakvo je stanje kod tebe? Ide li se u teren? Jesu li se tići olinjali? Daj nam bar sliku koju...
    Carduel
    Carduel

Broj postova : 1278
    Registration date : 29.07.2009

Postaj by Carduel čet 13 lis - 23:00

gramofon je napisao/la:
    Rođo, kakvo je stanje kod tebe? Ide li se u teren? Jesu li se tići olinjali? Daj nam bar sliku koju...

Stanje je odlično! Svi su izmitarili i za sada sve ok. Biće slika za koji dan. Čekam nedjelju da smirom mogu uslikati koju fotku. Kakvo je stanje kod tebe?
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 488
    Registration date : 19.09.2011

Postaj by skopski maestro čet 13 lis - 23:03

cekam na vas komentar o 3me klipu
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro čet 13 lis - 23:10

poz cardeul ,nemoguti veceras nista objasniti o tvom pitanju , jer mi treba mnogo vremena pisati i objasnjavat ,rekao sam da mnogo slabo baratam s kompjuterom ozbiljno ti kazem ,jer se ja nesramim istine,sutra ako bogda dobices moje misljenje o vezi tvog pitanja pa pozdrav do daljnjega
    DAMIAN
    DAMIAN
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 127
    Registration date : 27.09.2009

Postaj by DAMIAN čet 13 lis - 23:10

odlicno maestro!
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro čet 13 lis - 23:14

hvala brate damian na tvom komplimentu , dase iti mozda ljutis kad te nazivam brate ,jer se poneki forumasi ljute
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic čet 13 lis - 23:14

Prvi 30 sekundi nisam siguran jel se pojavljuje prekrivena strila a od 30 plete lijepo i jos da zavrsi sa zijom cista 5 rabbit
    DAMIAN
    DAMIAN
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 127
    Registration date : 27.09.2009

Postaj by DAMIAN čet 13 lis - 23:18

ne ljutim se ja maestro, samo ti nastavi sa klipovima! cestitam
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro čet 13 lis - 23:22

balticu daj ako hoces mi objasni staje to kod vas znaci rec s,t.r,i.l,a ,a ovo sto si rekao da plete naznam dali o istom govorimo,,jer kod nas rec ,plete je drugo nesto
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic čet 13 lis - 23:29

maestro nemoj se ti ljutiti na mene i mene su stavljali na rengen pa se ja sada osvecujem na drgima Smile
    echeberija
    echeberija

Broj postova : 209
    Registration date : 07.06.2009

Postaj by echeberija čet 13 lis - 23:34

Ne znam da li su forumasi primetili jedan zvucnik koji je u kardu uperen u pticu sto moze da da odgovor Carduelu na njegovo pitanje. Ptica je usiljena do koske, da govorim jezikom str-a dobro plete na momente, nigde zije Very Happy.
    gramofon
    gramofon

Postaj by gramofon čet 13 lis - 23:37

Stanje je odlično! Svi su izmitarili i za sada sve ok. Biće slika za koji dan. Čekam nedjelju da smirom mogu uslikati koju fotku. Kakvo je stanje kod tebe?[/quote]

Šest tića. Skoro se olinjali. Na ovom forumu se ne smiju spominjati neke aktivnosti koje mi štiglićari upražjnavamo.
    Koristit ću se nogometnim terminima. Nabavio sam par mladih pojačanja, isprobat ću ih sad koji dan. U svaku sezonu ulazim ambiciozno ko Hajduk. Vidjet ćemo kako ću proći na gostujućim terenima. Problem je jedino što nemam baš puno vremena, vazda na poslu... Nego, kakvo ti je stanje s kanarincima? Koliko ih imaš?
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro čet 13 lis - 23:43

taman posla balticu ,pa jase ne ljutim , ozbiljno ti kazem,dobro kad smo se dogovorili vec jednom vreme je bilo,a sto se tice zijade u pravosi ,daje bila dugacka kao vasa bilo bi dobro,ali toje stoje ,nisam vi rekao da on sada ima godinu i 4ri mjeseca,nadamse da ce bit bolji iduceg ljeta mislim do godine kad bude imao 2ve godine
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro čet 13 lis - 23:53

eceberija i tebu se ne ljutim vise ,kao prvo zvucnik sam ostavijo namerno da bi ponekima bilo jasno kako se skoluje jedan pravi stiglic ,a kao drugo on ima zijadu koja je mnogo unikatna i specificna za vas mislim na tebe moj prijatelju mladi ,a ako smem te pitati,, od kad su poceli kod vas u leskovcu sto se tice zijade ,mislim da niste imali
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pet 14 lis - 0:04

dobro bre ljudi gde odoste ,pa jasam se malo salio Very Happy a vi me ozbiljno svatili ,ma nadam ja da vas moj stiglic upuca, ako treba ja cu ga izbacit iz foruma ,samo da bi vi bili tu samnom da se druzimo ,samo zamislite a sta sa ostalih 97 posto prijatelji moji dragi ,samo davam naglasim da ovo nije provokacija ozbiljno vam kazem
    Carduel
    Carduel

Postaj by Carduel pet 14 lis - 0:23

skopski maestro je napisao/la:poz cardeul ,nemoguti veceras nista objasniti o tvom pitanju , jer mi treba mnogo vremena pisati i objasnjavat ,rekao sam da mnogo slabo baratam s kompjuterom ozbiljno ti kazem ,jer se ja nesramim istine,sutra ako bogda dobices moje misljenje o vezi tvog pitanja pa pozdrav do daljnjega

Brate Šabane, meni je bitan odgovor pa kad god ti stigneš da napišeš, ako ti je problem s pisanjem možda bi mogao i nekog da nađeš pa da ti pomogne. Kod nas kažu u dvoje se uvijek brže završi. Very Happy

Iskreno, ovaj klip koji si postavio potvrdio je moje saznanje o pletivima koje sam slušao na CD-u koji sam dobio iz Makedonije.

Ovaj uvodni dio kad se ptica rafalno javlja podsjeća me na žvatićku tabalabu ali nažalost bojom i dubinom glasa nije joj se približila ni kilometrima.

Sve u svemu jako pohvalno i iskreno mi je drago da imaš ovakvu pticu ili još i bolje. Puno pozdrava.
    Carduel
    Carduel

Postaj by Carduel pet 14 lis - 0:26

gramofon je napisao/la:Stanje je odlično! Svi su izmitarili i za sada sve ok. Biće slika za koji dan. Čekam nedjelju da smirom mogu uslikati koju fotku. Kakvo je stanje kod tebe?

Šest tića. Skoro se olinjali. Na ovom forumu se ne smiju spominjati neke aktivnosti koje mi štiglićari upražjnavamo.
    Koristit ću se nogometnim terminima. Nabavio sam par mladih pojačanja, isprobat ću ih sad koji dan. U svaku sezonu ulazim ambiciozno ko Hajduk. Vidjet ćemo kako ću proći na gostujućim terenima. Problem je jedino što nemam baš puno vremena, vazda na poslu... Nego, kakvo ti je stanje s kanarincima? Koliko ih imaš?[/quote]

Kod mene nema pojačanja za ovu sezonu. Probat ću nešto napraviti sa svojim kadetima! Very Happy

Što se tiče kanarinaca i oni su živi i zdravi. Ukupno 2 para. U procesu je nabavka i španjolaca da malo pojačamo ekipu. Dvoumim se da li uzeti žute ili zelene dresove. Very Happy

skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pet 14 lis - 1:45

valjda si dobijo odgovor na poruci privatnoj brate murate Very Happy i cekam da mi naglasis sta imas ,jer da bi dobijo precizni odgovor brate murate ,,dok ti nebude kasnoooo,,,,valjda si me razumijo,,,,,,,ne cekaj da ti voz pobegne sa perona ,,,,,b,r,a,t,e, m,u,r,a,t,e,
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pet 14 lis - 1:59

umalo zaboravih da ti odgovorim na tvoj komentar ,, sto si ti ocenijo moj 3ci stiglic,,,,,od ostalih 97posto ,,pa kao prvo zar ne vidis razliku da on ne pjeva ,nego da on recituje stihove, odnosno da on govori brate moj murate ako nisi znao,a sto se tice bojom i dubinom pa nemozes ti njega dobro cuti jer si mnogo daleko i zato ti se pricinjava jer da si bijo blizu drugacije bi rekao ,,,brate murate,,,a za zijadu priznaj da je unikatna i jako je tako kratka,
    Carduel
    Carduel

Postaj by Carduel pet 14 lis - 3:36

skopski maestro je napisao/la:umalo zaboravih da ti odgovorim na tvoj komentar ,, sto si ti ocenijo moj 3ci stiglic,,,,,od ostalih 97posto ,,pa kao prvo zar ne vidis razliku da on ne pjeva ,nego da on recituje stihove, odnosno da on govori brate moj murate ako nisi znao,a sto se tice bojom i dubinom pa nemozes ti njega dobro cuti jer si mnogo daleko i zato ti se pricinjava jer da si bijo blizu drugacije bi rekao ,,,brate murate,,,a za zijadu priznaj da je unikatna i jako je tako kratka,

Brate Šabane, koliko se sjećam nisam ti ocjenjivao pticu samo sam poredio brzi pirlit štiglića u Makedoniji i Hercegovini. Druga stvar, ptica je u reproduktivnoj fazi pa sve ispjevava puno brže nego što bi inače kad joj hormoni splasnu. Treća stvar, struktura pera u repu je narušena što se isto tako odražava na recitovanje stihova (ptica u ovom slučaju ne pjeva nego doziva kao što je slučaj na klipu). Što se tiče zijade ne znam da li mislimo na isto!? Evo ovdje isječak (link) recitacije tvog štiglića pa mi potvrdi da li misliš na ovo kada govoriš o zijadi. Zijada

Ako misliš na ovaj "zvižduk" na kraju moram priznati da je unikatan jer ovo nikad nisam čuo u životu. Ako se ovo traži u Makedoniji onda poštivam. Znam da imaš boljih ptica pa sam promijenio svoj stav pa ću ipak pričekati ostatak od 97% jer moglo bi se tu još svašta čuti (mislim na raznolikost pletiva) i vidjeti. Isto tako na početku pletiva čuje se jedan udarac (tup) štiglića nogom od prečku na kojoj stoji. Sigurno i za ovo postoji razlog (muzičar da bi ostao u tempu mora udarati nogom od pod ili imati u glavi metronom - oboje je ispravno).

I na kraju, iskreno, moram ti skinuti kapu u znak poštivanja jer malo ljudi je imalo m.da postaviti video na kojem pjevanju njegove ptice. Svaka čast! Puno pozdrava
    toni mostar

Broj postova : 182
    Registration date : 28.07.2011

Postaj by toni mostar pet 14 lis - 8:09

slažem se sa carduelom,i ja mislim da ti imaš boljih ptica.nisi ti bez razloga maestro,malo se šalim,svaka ti čast jer mnogi hvale svoje tiće,a ne stavljaju snimke.među njima sam i ja mostarski amater. Very Happy pozdrav zemlji gdje vječno sunce sja...... Very Happy
    gramofon
    gramofon

Postaj by gramofon pet 14 lis - 9:12

Kod mene nema pojačanja za ovu sezonu. Probat ću nešto napraviti sa svojim kadetima! Very Happy

Što se tiče kanarinaca i oni su živi i zdravi. Ukupno 2 para. U procesu je nabavka i španjolaca da malo pojačamo ekipu. Dvoumim se da li uzeti žute ili zelene dresove. Very Happy

[/quote]

O kakvim se Španjolcima radi? Timbrado ili ovi minijaturni?
    PESTI
    PESTI

Broj postova : 1419
    Registration date : 11.03.2009

Postaj by PESTI pet 14 lis - 9:38

Isto tako na početku pletiva čuje se jedan udarac (tup) štiglića nogom od prečku na kojoj stoji. Sigurno i za ovo postoji razlog (muzičar da bi ostao u tempu mora udarati nogom od pod ili imati u glavi metronom - oboje je ispravno).

I na kraju, iskreno, moram ti skinuti kapu u znak poštivanja jer malo ljudi je imalo m.da postaviti video na kojem pjevanju njegove ptice. Svaka čast! Puno pozdrava [/quote]

Pozzz Carduel!
    Jutros si me sa ovom rečenicom oraspoložio što želim svakome svako jutro.(tić nogom nabija ritam dok piva)
    Da me se pogrešno na shvati ,pratim videa sa zanimanjem .Idu od lošijih prema boljima što radi svaki pravi meštar ,pa kud došli .

Pozz Skopski maestro!
    Možeš li objesniti što tražiš od pjeva koji gledamo (opiši malo) ,što se cjeni ,jesu li ptice tvoj uzgoj,..........
    Pozzzz!

angelo

Broj postova : 72
    Registration date : 30.08.2010

Postaj by angelo pet 14 lis - 9:53

Tsunami je krenija bogami...reka san ja...Tek 3......uhhh a di je 100...
    Jedva čekam da na red dođu zijade.....a ova je doista unikatna..jedinstvena.....
    A šta tek slijedi....
    Ne daj se maestro...
    Gost
    Gost

Postaj by Gost pet 14 lis - 12:00

angelo je napisao/la:Tsunami je krenija bogami...reka san ja...Tek 3......uhhh a di je 100...
    Jedva čekam da na red dođu zijade.....a ova je doista unikatna..jedinstvena.....
    A šta tek slijedi....
    Ne daj se maestro...

Neki me trnci vataju Laughing Laughing

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 2:15.