Zadnja promjena: skopski maestro; čet 31 lis - 19:29; ukupno mijenjano 1 put.
+80
plafonko
Pash031
Milos Stalac
pippo
zako
emirgrdelin
relja
kovac rupa
StarMo
dejzi
grk
topaz
saly
markoxp
Ive Labin
Merlo
kreso
grdelin-omiš
neznalica
gramofon
zelandur
toni mostar
skopski maestro
turbozd
zvrcko sen
vrca
Darko
rossi
vlajkobl
euzebio
zoran ptice pjevice
Renato.M
stiglica
echeberija
zoke007
edoMo
carduelismo
crv
Ranko Labovic
Maghellano
DAMIAN
Dule
Said_the_great
veso09
CUBA
angelo
bocka
saso78
ikayke
komiza
pavao
Sina BL
ssarava1
vlado
toni ilići
bizar
seadriver
sasar_le
brabus
krstokljun
tomi.st
refa95
ticar
riberi
DjordjeVet
Carduel
zijada
zoranV
Dax BG
DOMO
koce
lord189
baltic
karlo
krnjolac
Miljenko
MARIN
zadranin
PESTI
klapa-sinj
84 posters
Video Klipovi
skopski maestro- Opomena
- Broj postova : 488
Registration date : 19.09.2011
- Post n°701
Re: Video Klipovi
...za sada toliko od mene ....poz ...do ..daljnega
Zadnja promjena: skopski maestro; čet 31 lis - 19:29; ukupno mijenjano 1 put.
toni mostar- Broj postova : 182
Registration date : 28.07.2011
- Post n°702
pozdravi gospodina markića,i reci mu da ga pozdravlja sin od mladena markotića.mene markić osobno ne poznaje,ali je kao mladić bio prijatelj sa mojim ocem.moj pokojni brat je bio zet od markićeva brata miljenka.istina je da je nestao prirodni žvatićki pjev,ali se uče tići na cd,i par ljudi je naučilo tiće.moj ptijatelj žaja sa vrela-radobolje je naučio 2 tića,mislim da i sada ima jednog od ta 2.pozdrav skopje .
skopski maestro- Opomena
- Post n°703
hvala mnogo za pozdrav toni.....obavezno cu ga pozdraviti naseg tonija od vas
skopski maestro- Opomena
- Post n°704
http
Zadnja promjena: skopski maestro; čet 31 lis - 19:30; ukupno mijenjano 1 put.
echeberija- Broj postova : 209
Registration date : 07.06.2009
- Post n°705
Sad ce sruciti drvlje i kamenje na tebe zbog ovog .
Mogu ti reci da je Marin admin, sad bi te banovao .
Ja ti mogu reci da je ovo nadprosecan stiglic koji se moze trenutno naci u prirodi, tj retki su ovakvi s obzirom na izlovlavanje, jedina vrlina je sto duzinski peva bas dugacko bez prekida sto se meni licno svidja, pa moze da posluzi za potomstvo.
Mislim da i dalje imas keca u rukavu u ostalih 98% .
Drzi se, pozdrav.
Mogu ti reci da je Marin admin, sad bi te banovao .
Ja ti mogu reci da je ovo nadprosecan stiglic koji se moze trenutno naci u prirodi, tj retki su ovakvi s obzirom na izlovlavanje, jedina vrlina je sto duzinski peva bas dugacko bez prekida sto se meni licno svidja, pa moze da posluzi za potomstvo.
Mislim da i dalje imas keca u rukavu u ostalih 98% .
Drzi se, pozdrav.
skopski maestro- Opomena
- Post n°706
pozdrav eceberija.cenim tvoje misljenje o mom stiglicu i njegov pjev .jasam te potpuno svatijo sta si hteo govorit.ali nisi do kraja svatijo o cemu je rec. evo dati malo pojasnim o vezi mog stiglica,,,,,jasam lepo naglasijo sta ce te cuti od njega .a toje da sam rekao da cujete njegovo pletivo kao sto si ti naglasio da ima dugadzak pjev..eto opet se ne razumemo o cemu je stvar .jasm dobro naglasijo njegov pjev ,a ti stosime pogrsno svatijo toje tvoja stvar i tvoje razumevanju o vezi pjeva .ja nisam naglasijo da on pjeva nego da plete .ako si o toku sta se zbiva ecebeija moj mali amatercicu .mlad si jos ima vremena da naucices po nesto imas vremena mlad si jos sto se tice pjeva .kasno sam primetijo dasi iz leskovca .i da mi je bilo jasno skim imam posla .mislim samo na tebi a ne o ostalim leskovcanima .i bilo bi dobro da se ne usporedzujes amatercicu mladi sa vasim starim majstorima kao sto je bio vas procuveni kosta nekadasni majstor br1 u leskovcu
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°707
Ajde maestro prokomentiraj ti ovo strašno pletivo. Daj mu ocjenu tako da vidimo koliko si daleko od Dalmacije.
echeberija- Broj postova : 209
Registration date : 07.06.2009
- Post n°708
skopski maestro je napisao/la:pozdrav eceberija.cenim tvoje misljenje o mom stiglicu i njegov pjev .jasam te potpuno svatijo sta si hteo govorit.ali nisi do kraja svatijo o cemu je rec. evo dati malo pojasnim o vezi mog stiglica,,,,,jasam lepo naglasijo sta ce te cuti od njega .a toje da sam rekao da cujete njegovo pletivo kao sto si ti naglasio da ima dugadzak pjev..eto opet se ne razumemo o cemu je stvar .jasm dobro naglasijo njegov pjev ,a ti stosime pogrsno svatijo toje tvoja stvar i tvoje razumevanju o vezi pjeva .ja nisam naglasijo da on pjeva nego da plete .ako si o toku sta se zbiva ecebeija moj mali amatercicu .mlad si jos ima vremena da naucices po nesto imas vremena mlad si jos sto se tice pjeva .kasno sam primetijo dasi iz leskovca .i da mi je bilo jasno skim imam posla .mislim samo na tebi a ne o ostalim leskovcanima .i bilo bi dobro da se ne usporedzujes amatercicu mladi sa vasim starim majstorima kao sto je bio vas procuveni kosta nekadasni majstor br1 u leskovcu
Ovde ce ti neki ljudi dati definiciju pletiva, i onda ces videti dal tvoja ptica plete ili mrsi.
Da te samo ispravim, Kosta nije bio, vec je i ostao br1 majstor, jos je ziv i zdrav i drzi ptice. Samo je danas vreme kada je sve fals, pa je do pravog kvaliteta tesko doci.
skopski maestro- Opomena
- Post n°709
zavisi o kome se radi .mozda govoris o samom sebe ecberija .mozda ti nemozes to dostici ali poneki mogu.a sto se tice koste nisam znao da je ziv jer su ga spominjali ovde na forumu da je imao pre 80 godina dobru i kvalitetnu pjesmu.valjda nema on sad 100godina , daj boze da ima jer nemam nista protiv njega
ticar- Moderator
- Broj postova : 2908
Registration date : 09.06.2008
- Post n°710
skopski maestro je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=Kcg2-BiUOpg .evo ostalih 2 posto .stosam obeco lordu .malo pletiva .....dase malo zezamo na moj racun ..
brate to je divlja pjasma hahaha.
Gost- Gost
- Post n°711
ticar je napisao/la:
brate to je divlja pjasma hahaha.
Baštardi učeni sa pletivima, pa baštardi učili grdeline...
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°712
skopski maestro je napisao/la:.
evo ostalih 2 posto .stosam obeco lordu .malo pletiva .....dase malo zezamo na moj racun ..
Pozdrav Skopskom maestru!
Evo čitam vaše postove pa da se naslutiti da imate istančan sluh za pjesmu štiglića. Zanima me da li ste najbolji u Makedoniji u školovanju štiglića ili biste mogli nabrojiti još nekoga tko je uspješan u ovoj oblasti? Kako ste krenuli sa radom? Da li je to bila prirodna pjesma pa ste školovali mlade ili ste kupili školovanog štiglića pa nastavili s radom?
Pozzzz
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°713
skopski maestro starac od tefik1 sto sam ja stavio na forum pjeva skoro indenticno kao ovaj tvoj najgornji.
Rekao si za tefikovog da je teska divljina a sta je onda ovo kod tebe ?
zoran ptice pjevice- Broj postova : 662
Registration date : 14.09.2009
- Post n°714
Bravo maestro! Slazem se sa echeberiom da imas favorita koji vreba iz prikrajka!!! Ne daj se. Poz
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°715
baltic je napisao/la:skopski maestro starac od tefik1 sto sam ja stavio na forum pjeva skoro indenticno kao ovaj tvoj najgornji.
balta taj vjerovatno nije jedan od onihh 98% je i ti odma tražiš dlaku u jajetu
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°716
Skopski maestro mislim da te jedino moze zijada spasit jer ti je ostalo jos 2% da se provuces.
Nisu pletaduri jer ubacuju strile izmedju pleiva,kao i male zije 98 % se culo jos 2 % da se izvadis sa lijepom zijadom.
Nisu pletaduri jer ubacuju strile izmedju pleiva,kao i male zije 98 % se culo jos 2 % da se izvadis sa lijepom zijadom.
skopski maestro- Opomena
- Post n°717
poz balticu .polako bre .stani malo, uzmi malo zraka da se nebi upuhao jer je stetno za zdravlje,prijarelju moj dragi
zelandur- Opomena
- Broj postova : 244
Registration date : 13.03.2010
- Post n°718
idi bre pa se leći
skopski maestro- Opomena
- Post n°719
poz carduel,iza tebe se odnosi kao iza baltica,,,,,rekaosam polako da vozite je mozete skrenuti sputa
skopski maestro- Opomena
- Post n°720
izvi ni prijatelju nisam znao da si bolestan ince te nebi uznemiravao.nisam primetio dasi bolestan zelandure
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°721
Nemojte dopustiti ovaj šou da se pretvori u svađu, nema poterbe od vređanje jer pretpostavljam da če moderatori obrisati sve ove zajebancije.
Š...e, poleka, dobro počna i ne gubi kompas.
Pozdrav Bocka
Š...e, poleka, dobro počna i ne gubi kompas.
Pozdrav Bocka
skopski maestro- Opomena
- Post n°722
pozdrav bocka.kako da ne se gubam od kompas .zar ne primetuvas deka ima kosarkari vo forumot,mislam deka ja izmesaa radio stanicata ,neka pobaraat nekoja druga,a oni ne primetuvaat deka jasum tuka da im pomognam da ja najdat vistinskata stanica,sto ke gi uveram i te kako ,,jas im rekov vo forumot dosol c,u,n,a,m,i, sto ke im dokazam i toa vecer... poz...bocka
skopski maestro- Opomena
- Post n°723
https://www.youtube.com/watch?v=z5WgzArfaA8.pa pozdrav svima ,,,,jesam li vi rekao 100puta da je dosao c,u,n,a,m,i .a vi nevjerujete.prvo da ve upozorim pre nego gledate ovaj klip ,obavezno obucite pancir jer ovaj profesionalni stiglic hoce da upuca rafale .a sto se tice zijade dosad ovakvu niste imali barem ne neki mali amatercici,dok ne naucite azbuku ovo vi je dosta za pocetak,,,,ovo je specijalno samo za ,,,lorda,,,ticara,,cardeaula,,,baltica,,markopxa..eceberija,,,i mozda sam nekoga izostavijo ,pronaci ce se oni sami ,,,,umalo zaboravih da spomenem kosarkare .ovo je 3posto od ostalih 97posto ,,,,,,,mnogo ste me loso procenili ,,,ja nisam tu za zafrkanciju ,nego sam da se druzimo, stvarno vam kazem prijatelji moji ..a vi omeni obratno
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°724
skopski maestro je napisao/la:poz carduel,iza tebe se odnosi kao iza baltica,,,,,rekaosam polako da vozite je mozete skrenuti sputa
Brate, molim te da mi direktno odgovoriš na pitanje jer iskreno nemam vremena da čekam tih 98% ostalog videa pa da se demonstrira pjesma do kraja. Kao što sam već rekao da sam slušao ta pletiva i da im nema premca. Kako ispravno početi u građenju pjesme kod mladih štiglića? Da li iz prirode ili kupovinom školovanog štiglića? Koji su ti se bolji pokazali kao učitelji? Hvala na razumijevanju. Pozdrav
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°725
Alo boeing...Ovi grdelini bi se svidili španjolcima !