Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+80
plafonko
Pash031
Milos Stalac
pippo
zako
emirgrdelin
relja
kovac rupa
StarMo
dejzi
grk
topaz
saly
markoxp
Ive Labin
Merlo
kreso
grdelin-omiš
neznalica
gramofon
zelandur
toni mostar
skopski maestro
turbozd
zvrcko sen
vrca
Darko
rossi
vlajkobl
euzebio
zoran ptice pjevice
Renato.M
stiglica
echeberija
zoke007
edoMo
carduelismo
crv
Ranko Labovic
Maghellano
DAMIAN
Dule
Said_the_great
veso09
CUBA
angelo
bocka
saso78
ikayke
komiza
pavao
Sina BL
ssarava1
vlado
toni ilići
bizar
seadriver
sasar_le
brabus
krstokljun
tomi.st
refa95
ticar
riberi
DjordjeVet
Carduel
zijada
zoranV
Dax BG
DOMO
koce
lord189
baltic
karlo
krnjolac
Miljenko
MARIN
zadranin
PESTI
klapa-sinj
84 posters

Video Klipovi

saso78
    saso78

Broj postova : 771
    Registration date : 20.07.2008

Video Klipovi - Page 33 Empty Re: Video Klipovi

Postaj by saso78 uto 18 lis - 22:39

Carduel je napisao/la:

Saso, da li bi ti bio problem da napišeš malo o vašem standardu da pogledamo o čemu se tu radi, šta se traži, šta su mane itd...?

Ja sam odavno na ovaj forum i znam da nekad sam nesto pisao za nas standard,a bila je postavljena i nasa ocenska lista sa kratko obrazlozenje t.j sporedjivanje sa hrvatsku listu mislim da listu zovete Selakova lista ili nessto slicno.A spredjivana je zato sto je nesto i slicna,ali ne toliko stroga malo je jednostavnija.
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 488
    Registration date : 19.09.2011

Postaj by skopski maestro uto 18 lis - 23:47

pozdravljam saso78 ,jer je on jedini makedonac koji razumije ova pjev ,jer da nije bilo njega ,ne bi znali nista o vasoj tradiciji,svak ca cheers st saso,,samo tako saso makedonski kralju svih pticara,hehehehehehehehehe
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro sri 19 lis - 1:22

ma ne zamarajte se sa maestrom ,rekao je jedan , Evil or Very Mad a mi kazemo ovako kod nas ,,,,kom je muha pod kapu on se muha,,,jasam vi otvorijo vrata da bi isli na pravi put,a vi me pogresno razumeli,mislim da ste pukli od muke a zasto neznam i dalje, ,,a vi bi na ovome rekli ,ma pustitega on je provokator,,,,,i na kraju ste dobili nekog ko se razume o vasoj tradiciji,jer da nije bilo njega ,mi u ,,,mk,,nismo znali koje izmislijo struju,,,,da nije bilo njega ,,,,hvala bogu sto ima i kod nas ovakvih tradicionera koji poznaju vasu tradiciju ,mozda sam i ja trebao kao on biti da bi opstoijo na vas forum,kao sto je on postupijo,i njemu svaka cast ,sto je pogazijo nasu kako vi to kazete ,,,,tradiciju,,,,,,
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro sri 19 lis - 1:28

od sada imate ko ce vam udovoljavat ,o vasoj pjesmi , cheers jer se pojavio ,,,mk,,, king svi ticara u ,,,mk,,,hvala bogu sto i mi imamo jednog pravog poznavaca
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro sri 19 lis - 1:30

i na kraju ,,,ma ostavite vi ,,,,,,,,,,,,,,,,on je ,,,,,,
    angelo

Broj postova : 72
    Registration date : 30.08.2010

Postaj by angelo sri 19 lis - 11:39

Carduel je napisao/la:

Meni nikad neće biti jedna stvar jasna, to je uplitanje u nečiju tradiciju a to uvelike svi štiglićari rade. Pravilo broj jedan da se treba poštovati svačija tradicija i u komentaru tuđe tradicije mogu komentirati da li se to meni sviđa ili ne i ništa drugo. Nema tu polemiziranja i nametanja svoje tradicije. Ovo je dozvoljeno samo unutar jedne tradicije.

Carduel,mislim da sam bio jasan u svojim postovima,gje sam jasno rekao da njihovu tradiciju poštujem i cijenim,ali da ti grdelini po našoj(dalmatinskoj) tradiciji ne prolaze i da ih nitko od iole ozbiljnijih tičara ne bi držao.
    Znači, ja se nisam uplitao u njihovu tradiciju,nego sam ih ocijenio po svojoj,a sa njihovom nisam dovoljno niti upoznat,da bi to mogao raditi.To bi oni sami trebali uraditi(eto, vidim da sasa78 cijene,pa pozivam njega da ih on ocijeni po njihovoj tradiciji).
    Kod nas je jedna od većih grešaka,kad grdelin na nekakva pletiva stavi nikakvu zijadu.
    Ako je to njima dobro,ja nemam ništa protiv toga,neka drže ako im je to dobro,to mi ne držimo.
    Tko god uči grdeline,jasno mu je da je jedna dobra zijada najteža za naučiti grdelina da je pjeva(zato sam i rekao maestru da ih pokuša učiti sa jednom dobrom zijadom,pa će se uvjeriti u to).
    Carduel
    Carduel

Broj postova : 1278
    Registration date : 29.07.2009

Postaj by Carduel sri 19 lis - 15:17

angelo je napisao/la:

Carduel,mislim da sam bio jasan u svojim postovima,gje sam jasno rekao da njihovu tradiciju poštujem i cijenim,ali da ti grdelini po našoj(dalmatinskoj) tradiciji ne prolaze i da ih nitko od iole ozbiljnijih tičara ne bi držao.
    Znači, ja se nisam uplitao u njihovu tradiciju,nego sam ih ocijenio po svojoj,a sa njihovom nisam dovoljno niti upoznat,da bi to mogao raditi.To bi oni sami trebali uraditi(eto, vidim da sasa78 cijene,pa pozivam njega da ih on ocijeni po njihovoj tradiciji).
    Kod nas je jedna od većih grešaka,kad grdelin na nekakva pletiva stavi nikakvu zijadu.
    Ako je to njima dobro,ja nemam ništa protiv toga,neka drže ako im je to dobro,to mi ne držimo.
    Tko god uči grdeline,jasno mu je da je jedna dobra zijada najteža za naučiti grdelina da je pjeva(zato sam i rekao maestru da ih pokuša učiti sa jednom dobrom zijadom,pa će se uvjeriti u to).

Ocjenjivanje kroz poređenje sa svojom tradicijom je uredu i tu se ne nanosi nikakva šteta drugoj tradiciji. Znam vrlo dobro što je zija i koliko je teško mladi uče. Ljudi sebi postave nešto idealno i onda se takmiče tko će bliže doći do toga idealnog. Sve u svemu sasvim normalna pojava kod ljudi.
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro sri 19 lis - 16:05

komentar na ovaj pjev...
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sri 19 lis - 17:02

Maestro ajde ti par dana na hlađenje i napiši na jedan papir nešto smisleno šta želiš kazat pa onda dođi i napiši... Jer sve šta pišeš je provokatorski i nesmisleno...
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sri 19 lis - 17:45

skopski maestro je napisao/la:komentar na ovaj pjev...

gdje ga nadje...zar ga nisam jos sklonio...

pa daj ti komentar, jer ovaj video je davno prokomentarisan, i dobro je prosao komentare obzirom o kakvoj ptici se radi, kladim se da ovo zvuci bolje nego kad bi pavaroti pokusao da odpjeva sevdalinku, ova ptica isto pokusava nesto sto ustvari nema u genima...a vjerujem da bi vecina slusala i ovo , ako nebi imali nesto bolje
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro sri 19 lis - 21:12

markoxp je napisao/la:Maestro ajde ti par dana na hlađenje i napiši na jedan papir nešto smisleno šta želiš kazat pa onda dođi i napiši... Jer sve šta pišeš je provokatorski i nesmisleno...
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pa dobro bre ljudi ,kad sam ja nesto obesijo moje ,imali ste komentare i mnogo komentara vise o meni nego o mojoj ptici,sto ja nisam obraco toliko paznje sto ste bili toliko provokatorski na mene ,nema veze ovaj sport je takav i mnogo ljubomoran,i ja se vama nisam naljutio , jer znam kako je nemati dobre ptice ,jer sam i ja tako nekad bio ko poneki sad ,a to sto poneko misli i kaze dasam tu za ono ili ovo ,prevario se i to mnogo,a to sto je poneko mislio i rekao za mene ,ja mislim da je hteo nesto o sebi kazat, a ne o meni
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro sri 19 lis - 21:21

a za komentar ovog sto sam nasao negde na youtube, pa ja cekam vas komentar jer je vasa ova tradicija ,jer ja dovoljno ne poznajem vasu tradiciju,,,,,,,samo da napomenem nemojte opet da pisete da sam opet provokator, sto sam ovo napisao i trazio vas komentar ovoj ptici sto sam obesio, mnogo radite greske u koracima
    lord189
    lord189
    Opomena pred isključenje
    Opomena pred isključenje

Broj postova : 1872
    Registration date : 28.10.2008

Postaj by lord189 sri 19 lis - 21:47

moj maestro svi su oni ljubomorni na tebe
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro sri 19 lis - 21:59

ma nema zasta dasu ljubomorni ,jer nema o cemu,ko sto nisam i ja njima, a mozda su ljubomorni affraid na onih ostalih 97am posto sto je ostalo ,,,pa toje bilo samo mala zezancija,nisam nista loso hteo stim sto sam rekao,a oni sto misle tu ja nemogu nista pomoci
    lord189
    lord189
    Opomena pred isključenje
    Opomena pred isključenje

Broj postova : 1872
    Registration date : 28.10.2008

Postaj by lord189 sri 19 lis - 22:39

maestro ja sam uz tebe
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro sri 19 lis - 23:11

Pozdrav i tebi,legendo

Ma ,nemoj se nervirati,pusti ih.Ne idem na forum zato što i mene to nervira.Šta te briga,bitno je da ti znaš šta imaš i da si sretan sa tim svojim pticama.Tko će svima udovoljiti.Ne obraćaj pažnju na komentare.Opusti se i uživaj u svojim pticama.

Pozdrav,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ovo mi je napisao jedan a mozda i vise istomisljenika kao i ja ,,,,mozda su bili u pravu ,,,ovo gore nisam napisao ,to vi mozete primjetiti,jer ja ovako ne pisem,,,,,pozdrav moim istomisljienicima
    echeberija
    echeberija

Broj postova : 209
    Registration date : 07.06.2009

Postaj by echeberija čet 20 lis - 2:38

Sve ptice koje si postavio su divlje, tj iz divljine. Kako mozes da budes ponosan na nesto kad ono nije tvoje? Idi leci komplekse na drugom mestu.
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar čet 20 lis - 4:42

skopski maestro je napisao/la: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pa dobro bre ljudi ,kad sam ja nesto obesijo moje ,imali ste komentare i mnogo komentara vise o meni nego o mojoj ptici,sto ja nisam obraco toliko paznje sto ste bili toliko provokatorski na mene ,nema veze ovaj sport je takav i mnogo ljubomoran,i ja se vama nisam naljutio , jer znam kako je nemati dobre ptice ,jer sam i ja tako nekad bio ko poneki sad ,a to sto poneko misli i kaze dasam tu za ono ili ovo ,prevario se i to mnogo,a to sto je poneko mislio i rekao za mene ,ja mislim da je hteo nesto o sebi kazat, a ne o meni

na tvojim video klipovima se nema što komentirati,to je za nas nešto što NE VALJA uopće.ama baš ništa.
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro čet 20 lis - 9:18

pad daj komentirajte nesto o vasim mozda ima i sta komentirati,,,jer u moje nema sta komentirati jer je unikatno ,jer ovako nesto nisi imao prilike ni cuti ni videti, i zto sam se logirao da bi nesto videli i culi ,a to sto je vama muka nije moja stvar
    zijada
    zijada

Broj postova : 354
    Registration date : 07.08.2010

Postaj by zijada čet 20 lis - 10:01

skopski maestro je napisao/la:pad daj komentirajte nesto o vasim mozda ima i sta komentirati,,,jer u moje nema sta komentirati jer je unikatno ,jer ovako nesto nisi imao prilike ni cuti ni videti, i zto sam se logirao da bi nesto videli i culi ,a to sto je vama muka nije moja stvar

Maestro moram ti reć da si me malo iznenadija sa ovim tićom koliko mogu primjetit da je tić učen na cd snimaku.

U pozadini snimke lipo se čuje da se vrti pletivo + zijada.

Ovaj tić prvo nije u top formi nego u teškoj verši,kroz tu njegovu veršu lipo se čuje kako je skinija sva pletiva.

Ima i par špondi koje nebi smija imat jer je učen sa cd zijada mi se čini čak i da je neispravna i na snimci cd nije završena.

Trebalo bi ga čut kad bude u top formi.Pozdrav... cheers
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro čet 20 lis - 12:54

pozdrav ,zijada, jasam napisao da ovaj klip koi sam ga nasao negde youtube ,nije moj stiglic,,samo sam zeleo da cujem poneke komentare od svi forumasa mislim na one kako oni kazu da su tradicioneri,jer mi u makedoniju osobno ja i nijedan makedonac nerazume ovaj pjev ,jer takav kod nas ne postoi ko moze ovo da razume ,,,,salim se malo ,ma ima neko ko stvarno razume ovaj pjev hvala bogu sto i kod nas ima tradicionera koi kazu da vasa pjesma ne prolazi ma ni u razno a kamoli u nesto drugo, i dase navratim malo na temu ,,nedaj boze da je bilo moje imalo bi se komentirati 1nu dana,,,,,,,samo da ne bude ovo kao i ostalo sto je bilo dosad ,,,,,,,,,,,,ostavite vi njega on je provokator,,,,,,i ako moze bez ovoga zadnjeg ........
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro čet 20 lis - 13:11

Re: Video Klipovi

Postaj by echeberija Today at 1:38
    Sve ptice koje si postavio su divlje, tj iz divljine. Kako mozes da budes ponosan na nesto kad ono nije tvoje? Idi leci komplekse na drugom mesto ,,,,,,,,,,,,,,,,,,prvo pozdrav ,,a sad da predzem na glavno ,,,,,,,,,ma stvarno nisam znao da u leskovcu ima ovakvih teskih tradicionera ,,,
    Darko
    Darko

Broj postova : 25
    Registration date : 27.04.2011

Postaj by Darko ned 11 oľu - 5:25

zoranV
    zoranV

Broj postova : 2908
    Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV ned 11 oľu - 9:08