Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+80
plafonko
Pash031
Milos Stalac
pippo
zako
emirgrdelin
relja
kovac rupa
StarMo
dejzi
grk
topaz
saly
markoxp
Ive Labin
Merlo
kreso
grdelin-omiš
neznalica
gramofon
zelandur
toni mostar
skopski maestro
turbozd
zvrcko sen
vrca
Darko
rossi
vlajkobl
euzebio
zoran ptice pjevice
Renato.M
stiglica
echeberija
zoke007
edoMo
carduelismo
crv
Ranko Labovic
Maghellano
DAMIAN
Dule
Said_the_great
veso09
CUBA
angelo
bocka
saso78
ikayke
komiza
pavao
Sina BL
ssarava1
vlado
toni ilići
bizar
seadriver
sasar_le
brabus
krstokljun
tomi.st
refa95
ticar
riberi
DjordjeVet
Carduel
zijada
zoranV
Dax BG
DOMO
koce
lord189
baltic
karlo
krnjolac
Miljenko
MARIN
zadranin
PESTI
klapa-sinj
84 posters

Video Klipovi

Carduel
    Carduel

Broj postova : 1278
    Registration date : 29.07.2009

Video Klipovi - Page 31 Empty Re: Video Klipovi

Postaj by Carduel pet 14 lis - 12:21

gramofon je napisao/la:
    O kakvim se Španjolcima radi? Timbrado ili ovi minijaturni?

Minijaturni španjolci. Very Happy
    gramofon
    gramofon

Broj postova : 142
    Registration date : 18.09.2011

Postaj by gramofon pet 14 lis - 13:11

Carduel je napisao/la:

Minijaturni španjolci. Very Happy

Ja imam par timbradosa. Sviđaju mi se, mužjak je lijepo pjevao, ali sad ima teško linjanje. Ne znam kako bih mu pomogao, nemam iskustva s kanarincima.
    lord189
    lord189
    Opomena pred isključenje
    Opomena pred isključenje

Broj postova : 1872
    Registration date : 28.10.2008

Postaj by lord189 pet 14 lis - 13:45

angelo ja mislin da će nas taj 100 sve oraspoložit i učinit blaženima
    Carduel
    Carduel

Broj postova : 1278
    Registration date : 29.07.2009

Postaj by Carduel sub 15 lis - 19:05

gramofon je napisao/la:
    Rođo, kakvo je stanje kod tebe? Ide li se u teren? Jesu li se tići olinjali? Daj nam bar sliku koju...

Evo koja i sličica! Slike štiglića
    toni mostar

Broj postova : 182
    Registration date : 28.07.2011

Postaj by toni mostar sub 15 lis - 22:09

svaka čast lupino pardon drago........
    angelo

Broj postova : 72
    Registration date : 30.08.2010

Postaj by angelo ned 16 lis - 19:19

Evo jedan videozapis samo zbog skopskog maestra.....
    Ovo nije tsunami maestro...hahahhaa....
    Snimano je iz daljine samo da mu se ne vide noge,jer nisu baš manekenske.....
    A radio svira u pozadini...jer voli pjevati uz muziku...takav je...
    Može komentar maestro?
    pozzz skopskom maestru

toni mostar

Broj postova : 182
    Registration date : 28.07.2011

Postaj by toni mostar ned 16 lis - 19:24

jesam li vam rekao da je maestro vratio žar ovog foruma. Very Happy
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 488
    Registration date : 19.09.2011

Postaj by skopski maestro ned 16 lis - 19:42

poz andzelo mnogo dobro ,,ali mislim da ovaj nije skolovan ,mislim profesionalnoj pjesmi ,a za ziju nema komentara ,jer stvarno sam se uvjerio dav je zijada navaznija od svega ostalog pjeva ,kod vas sve Twisted Evil
    DjordjeVet
    DjordjeVet

Broj postova : 448
    Registration date : 11.06.2008

Postaj by DjordjeVet ned 16 lis - 20:23

za maestra....moze li komentar?

komiza
    komiza

Broj postova : 955
    Registration date : 20.06.2009

Postaj by komiza ned 16 lis - 23:59

Angelo svaka čast,po meni je odličan ! Kad izleže dat češ mi jednoga...
    Živija...
    Znam da nisam Maestro Đorđe,ali ovi tvoj,hm. Lipo počme, ali ovo posli affraid nije nikako po našoj tradiciji !
    Pozdrav...
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 17 lis - 0:44

ma stvarno me izludzujete Twisted Evil jel je rec o uzgoju ili o pjevu,ako je za pjev nema veze Evil or Very Mad a ako je za uzgoj svaka cast jer ste majstori za to Twisted Evil jer uzgoj ne pjeva Evil or Very Mad da bi se razumeli preciznije Laughing ako je moguce Smile
    echeberija
    echeberija

Broj postova : 209
    Registration date : 07.06.2009

Postaj by echeberija pon 17 lis - 1:30

Nema peva bez uzgoja to ces saznati kad budes izgubio nekoliko decenija ganjanja peva bez uspeha, jednostavno ptica iz uzgoja ima prednost jer u 25 danu starosti pocinje da slusa pesmu koju ti zelis, dok divlja ptica nema odredjenu starost plus izgubi mesec dana lomeci letna pera o zive kaveza. O mirnoci i koncentraciji na slusanje necu da trosim reci. Takodje ne treba trositi reci na to da ptice slusaju majku jos od izlazenja iz jajeta, znaju njena javljanja , kao i oceva. Sada imam slucaj, kada sam zavrsio uzgoj sve sam ptice spojio u jedan volijer mlade i roditelje i ostale stare ptice. Danas mladi imaju javljanja oca i majke, ako su pored bile jos 5 muzjaka koja imaju svoje javljanje i pesmu.

Evo i od mene nesto materijala, slika jeste moja ovogodisnji uzgoj, ali pesma nije i postavljena je samo da maestro cuje tradiciju mog podneblja, a ptica je inace helihopter, nije cunami Very Happy. Kakva je zija maestro?

Pozdrav
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 17 lis - 1:32

https://www.youtube.com/watch?v=hJUNtshTJCQ ,ne plasiti te se pogledati ovaj 4ti klip od ostalih 96posto Twisted Evil jer sam rekao ovom stiglicu da nepuca kao onaj 3ci klip,jar ovaj nije agresivan kao onaj 3ci Very Happy ,jer sam mu rekao da ste mi prijatelji Twisted Evil ,a on me je poslusao jer je on profesionalac koi ima mnogo iskustva kad je publika u pitanju Twisted Evil jer je mnogo pametan i primeran od ostalih stiglica Twisted Evil ali nazalost nema vase zijade ,,jer kod nas ziada nije sve ,jer nije sve o toj zijadi ,,,,,kako mi to kazemo ,,,jedna lasta ne cini proljeceeeeee Twisted Evil
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 17 lis - 1:44

umalo da zaboravim pozdraviti poreckog maestra Very Happy jer mi je rekao da mu sakrijem noge Very Happy cheers kao sto je on sakrijo svojoj ptici cheers hvala na tvome majstorluku ,,,zorane,v,sto sam te poslusao kad si rekao da mu sakrijem noge ,jer noge i prstenovi ne pjevajuuuuuu cheers ne primecuje se dali ima ili nema , Shocked ostavljam publici da pogodi dali ima ili nema Rolling Eyes jer ko pogodi dobija 5et dana rehabilitacije na moru ,mislim na gratis od mene i od zorana,v, affraid
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 17 lis - 1:51

echeberija je napisao/la:Nema peva bez uzgoja to ces saznati kad budes izgubio nekoliko decenija ganjanja peva bez uspeha, jednostavno ptica iz uzgoja ima prednost jer u 25 danu starosti pocinje da slusa pesmu koju ti zelis, dok divlja ptica nema odredjenu starost plus izgubi mesec dana lomeci letna pera o zive kaveza. O mirnoci i koncentraciji na slusanje necu da trosim reci. Takodje ne treba trositi reci na to da ptice slusaju majku jos od izlazenja iz jajeta, znaju njena javljanja , kao i oceva. Sada imam slucaj, kada sam zavrsio uzgoj sve sam ptice spojio u jedan volijer mlade i roditelje i ostale stare ptice. Danas mladi imaju javljanja oca i majke, ako su pored bile jos 5 muzjaka koja imaju svoje javljanje i pesmu.

Evo i od mene nesto materijala, slika jeste moja ovogodisnji uzgoj, ali pesma nije i postavljena je samo da maestro cuje tradiciju mog podneblja, a ptica je inace helihopter, nije cunami Very Happy. Kakva je zija maestro?

Pozdrav
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 17 lis - 2:12

vidi ovamo brate eceberija,ja dosat sto sam mogo cuti o vezi pjeva mislim na skolovanog pjeva na forumu ,osim zorana ,v, niko nije ispunijo kriterijum Evil or Very Mad osim njega ,a dosat sto sam cuo nema veze sa pjevanjom Sad bez ljutnje,, mislim za poneke forumase,,,vidim da komentarises o uzgoju ,pa kako ti nije zao da jedan uzgojeni stiglic tako pjeva ,mislim na tvoj Sad zalosno zar ne affraid pa zamisli ja sta radim sa uhvacenjim mladim stiglicima affraid jer sam si video raziku i cuo ,,,od ostalih forumasa,ne mislim na sve, mozda mislis da se hvalim,nema veze ako ces pomisliti na to,znaci nema veze uzgoj sa pjesmom Twisted Evil i ja sam poceo raditi na uzgoj ,kao za prvi put sam zadovoljan ove godine ,jer imam 2va ,i oba su muska ,,,,i mozes li zamisliti sta ce biti od njih ,mislim na njihov pjev ,pa ako sam bio dosat c,u,n,a,m,i, sa ovim ,a sa uzgojenih bi cu biti ,,,,zemlja vazduh,,, so se tice jesme king brate ecebrija ako sime svatijo na ovaj moj komentar
    echeberija
    echeberija

Broj postova : 209
    Registration date : 07.06.2009

Postaj by echeberija pon 17 lis - 2:35

Ja nisam ovo postavio da bih ispunio necije kriteriume jer svako voli ono sto ima. Ovaj tvoj je mozda savladao 20% pesme kojom si ga ucio, ali za tebe je najbolji na svetu pa ga tako i predstavljas svima.
    Vreme ce pregaziti tvoje "nema veze uzgoj sa pjesmom Twisted Evil " .
    angelo

Postaj by angelo pon 17 lis - 12:14

Evo da još jednom pozdravim skopskog maestra,koji me je ponukao da okačim još jedan video klip.Simpatičan si mi.
    Sad ću se malo uozbiljit,pa ću ti reći za ove klipove šta si ti okačio,a pošto vidim da ti to nitko neće kaže.
    Cijenim vašu tradiciju,ali ove ptice šta si postavija kod nas u Dalmaciji ne prolaze.
    Ne bi ih mogao poklonit niti jednom iole ozbiljnijem tičaru.
    Kod vas u Makedoniji je to možda i dobro,ja u to ne ulazim,ali kod nas - ne.
    Bez jedne prolazne zijade kod nas tica ne valja.
    Da ne bi možda pomislio, da nedaj bože gadim tvoje tice,ne,to je kod nas jednostavno tako,što ti može potvrdit i tvoj uzor Marin(kojeg ne smiješ spominjati,neznam zašto..hahhaha).
    I da ne bi pomislio da samo tebe kritiziram,bit ću malo i samokritičan.
    Niti zijada ovog mladca što sam postavio nije idealna,znači onakva kakva bi trebala izgledat jedna prava zijada.....ima i ona nekih nedostataka...ali.....
    Kako bi ti ocijenio ovu pticu i ovu zijadu,naspram svojih?
    Znači maestro nema ljutnje,to je kod nas u Dalmaciji jednostavno tako
    pozzz maestru
    a sad evo i klip:

ps
    probaj učit ptice sa jednom dobrom zijadom,pa nam na godinu prezentiraj rezultate....
    vidićeš da je jedna dobra zijada mnogo zajebana ....
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 17 lis - 12:36

poz andzelo,, ovaj je nesto bolji od prvog,topadamise Twisted Evil a i zijada nije losa dobraje i nije toliko kratka,neznam kako vi nazivate ove glasove kod vas kad iz pocetka pocije jedan a posle poveze od dva do tri glasa spojeno sa zijadom na kraju,imam i ja nesto slicno ovome mozda i bolje ali ne sa takvom zijadom ,mozda ga danas obesim ,jer sad sam na posao do 3ri ipo saatapopodne
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 17 lis - 14:55

echeberija je napisao/la:Ja nisam ovo postavio da bih ispunio necije kriteriume jer svako voli ono sto ima. Ovaj tvoj je mozda savladao 20% pesme kojom si ga ucio, ali za tebe je najbolji na svetu pa ga tako i predstavljas svima.
    Vreme ce pregaziti tvoje "nema veze uzgoj sa pjesmom Twisted Evil " .
    mozda se nerazumemo ,eceberija ,naznam ciju ti tradiciju to branis i njegujes Razz ako sam mogo da primetim Twisted Evil da ti volis ovu forumsku ,da je ne spomenem jer ce me pogresno razumeti,,a za zadnji klip u pravu si da je 20posto pjeva ,da bi ga cuo do kraja trebaceti barem 1an cas da bi mu cuo sve ,primecujem da se slabo razumes o profesionalni pjev. Twisted Evil pa sami pocetak ti kazuje sta zna pjevati brate eceberija Very Happy i zapamti da uzgoj ne pjeva ,ako nemaz veze o razumevanju pjesme Very Happy zar ne vidis sta radim sa prirodnim mladancima affraid kao c.u.n.a.m.i.i sam video affraid imam i ja domaci uzgoj ove godine kao za prvi put,ali bez prstena jer prsten ne pjeva afro kad sam sa ovim uspeo ,,,,,zamisli sa domacih sta cu uspjeti affraid ovi dosad su bili .c.u.n.a.m.i.a ovi sto dolaze mislim na domace ,ma bicu ,,,,zemlja vazduh,,,,,zapamti toooooooooooo
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 17 lis - 18:43

angelo je napisao/la:Evo da još jednom pozdravim skopskog maestra,koji me je ponukao da okačim još jedan video klip.Simpatičan si mi.
    Sad ću se malo uozbiljit,pa ću ti reći za ove klipove šta si ti okačio,a pošto vidim da ti to nitko neće kaže.
    Cijenim vašu tradiciju,ali ove ptice šta si postavija kod nas u Dalmaciji ne prolaze.
    Ne bi ih mogao poklonit niti jednom iole ozbiljnijem tičaru.
    Kod vas u Makedoniji je to možda i dobro,ja u to ne ulazim,ali kod nas - ne.
    Bez jedne prolazne zijade kod nas tica ne valja.
    Da ne bi možda pomislio, da nedaj bože gadim tvoje tice,ne,to je kod nas jednostavno tako,što ti može potvrdit i tvoj uzor Marin(kojeg ne smiješ spominjati,neznam zašto..hahhaha).
    I da ne bi pomislio da samo tebe kritiziram,bit ću malo i samokritičan.
    Niti zijada ovog mladca što sam postavio nije idealna,znači onakva kakva bi trebala izgledat jedna prava zijada.....ima i ona nekih nedostataka...ali.....
    Kako bi ti ocijenio ovu pticu i ovu zijadu,naspram svojih?
    Znači maestro nema ljutnje,to je kod nas u Dalmaciji jednostavno tako
    pozzz maestru
    a sad evo i klip:

ps
    probaj učit ptice sa jednom dobrom zijadom,pa nam na godinu prezentiraj rezultate....
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 17 lis - 18:51

ps
    [/ quote][/quote] prvo poz ,,sad i ja postujem kao vi Twisted Evil nasu tradiciju ,koju ti nemozes promjeniti Evil or Very Mad Laughing barem ti si mlad i svati da tradicija ne pjeva nego buducnost Twisted Evil znaci idemo napred cheers svima sam rekao pa cu i tebi ,da jedna lasta ne cini proljeceeeeeee Evil or Very Mad nemoj koracati nazad idi napred Basketball
    angelo

Postaj by angelo pon 17 lis - 19:35

skopski maestro je napisao/la:
    ps
    [/ quote]
    prvo poz ,,sad i ja postujem kao vi Twisted Evil nasu tradiciju ,koju ti nemozes promjeniti Evil or Very Mad Laughing barem ti si mlad i svati da tradicija ne pjeva nego buducnost Twisted Evil znaci idemo napred cheers svima sam rekao pa cu i tebi ,da jedna lasta ne cini proljeceeeeeee Evil or Very Mad nemoj koracati nazad idi napred Basketball [/quote]
    Maestro,najprije hvala na komplimentu....to što si rekao da sam mlad....Naime, meni je 46 god.....a ovo mi je nick od sina...
    Nije mi bila namjera da te naljutim,ali vidim da nisam uspio u svojoj namjeri...
    Samo sam ti htio reći da te ptice koje si okačio po NAŠOJ tradiciji ne vrijede....
    Mislim na tvoje tsunamije....
    Znači, kako sam ti i prije rekao, vaše uvažavam ,kao i svačije tuđe...
    Da ti prevedem...to dolje kod vas možda i jesu tsunamiji...ali kod nas nisu niti povjetarčići....
    Prema tome ja to tvoje cijenim i poštujem...ali nažalost,to kod nas ne vrijedi....
    Samo zbog zijade...ili je nema(to još i nekako),ili nevalja ništa(to je škart).....
    Kad postaviš pticu sa nekom pristojnom zijadom,ja ću te prvi pohvalit....
    Možeš odmah preći na broj 99,100...
    Maestro ovo je iskreno...ne se ljutit...

skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 17 lis - 20:11

pa dobro cim je tako cheers i neka ti bude jer sam momentalno na forumu stose tice nasih majstora Twisted Evil i nemam podrsku kao i ti i ostali vasi tradicioneri affraid ma nema veze mogu i ja sam Basketball ja ovo da se malo nasmijemo tvom komantaru Laughing
    skopski maestro
    skopski maestro
    Opomena
    Opomena

Postaj by skopski maestro pon 17 lis - 20:17

ma ja necu kao i ti omalozavati vasu pjesmu jer je vasa pjesma ,mislim na tebe da je prazna i ne kompletna Twisted Evil moram da ti ponovim opet da jedna lasta ne cini proleceeeeeee Twisted Evil mislim na zijadu tu vasu nenormalno opisanoj da je ona za tebe drunken ja se ovo samo htio nasaliti ,nemoj se ljutiti

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 1:46.