bizar je napisao/la:
Svejedno,ja navijam da izbacite klasu,a to, ko ti je reka da split nikad nije ima takvoga mladoga u ovo doba,to je izjava za ludnicu.Ja ti to sigurno nisam reka,grdelin lipo pokazuje,na vama je da ga održite i to je to.Zato uprite i nedajte se.Ja sam vaša torcida.
Bižite mi s teme-pitanja.
Da odmah raščistimo neke stvari. ja s g.Kocom nisam neprijatelj( jer g.Koce misli glavom, meni su neprijatelji samo oni koji ne misle glavom), jučer i prekjučer sam ga pitao (g.Kocu) neke savijete oko zadržavanja pjeva..... jesam i nije me sramota pitati nekog tko bolje zna....
- Moja misao-tema-pitanje je bila, što je se to promijenilo????
OBIJAŠNJENJE: Kad smo se prije 4.četri godine (2006.odine) pojavili u kafiću tičarskome, bili smo "sramota-ruglo-predmet sprdnje", tičari su nam se obraćali kao da smo zaraženi kugom, unaprijed osuđeni na propast-nepriznavanje. Sve što bi napravili UNAPRIJED je bilo nepriznato(jer smo išli u NEKI studio, uzgajali-parili grdeline u NEKIM voljerama...).
Razlog takvog stava u kafiću je bio taj :" Da si bio peder, ako nisi peder". Ili prevedeno, ako nisi "uzgojio" 300. mladaca i kući ostavio 100.(stara PRIZNATA škola i tradicija) nisi frajer, nisi maćo.
E a sad je došlo do nekih promijena, da nije VIŠE važno kako si došao do pjesme(sad bi i nas mogli priznati)....pa ja pitam ljepo, kako je došlo do promijena?????
ps
gKoce, je rekao: Da grdelin dobro pokazuje.Hvala, meni i previše. Neka na tome ostane.
Nije mi bila namjera reklamirat pticu mladu, ona mi je bila samo "usputni povod-razlog moguće promijene ponašanja-priznavanja".
Ako se dobro razumimo. Pozzzz
[/quote]
a kolega svak će doć do tića na najbrži i njemu najlakši način nije svak u mogućnosti uzgajat valja malo i po tradiciji zato se i zove tako "TRADICIJA"