by Gost ned 8 kol - 14:57
Gospodo,ovo je dugotrajan posal,možemo razgovarati,ali ipak je bolje čekati jesen da se svi vrate.Neznam s čime se Marin ne slaže u svezi Selaka.G.Selak inače preferira pletiva,to mi u Splitu znamo,ali treba mu skinuti kapu za ovo što je napravio.Puno više ljudi bi dolazilo na prvenstvo u Splitu,kad bi se korigirali bodovi zijade u odnosu na pletiva.Ali,ako to i napravimo,to je opet splitsko-dalmatinski standard,pa neka je i Hrvatski,ali nije "zajednički".Čini mi se da se vrtimo u krug (malo nas je koji sudjelujemo),sve to me počelo polako nervirati,pa ču se malo povuči od "standarda".Forumaši čujemo se u deveti misec.Pozdrav.[/quote]
----------- ODGOVOR, Koce, primio si balun u svom šesnaestercu, predriblao si pola suprotne momčadi, doša si sam pred gol, napravia fintu, pao ti je vratar,prazna branka (trebaš pucat)a ti si stao, okrećeš se iza sebe, čekaš Marina (da mu dodaš) koji je na pola terena??? Stvarno si u qurcu( ako sad odustaneš).
Već si rekao da ćeš žrtvovat godišnji, ti trebaš ovdije biti "zec"(atletika), "kariznatski vođa"(politika)...a ti se pripa, čekaš,"malo ću se povuć od standarda"? Nema vrćenja u krug, ti trebaš povuć, ti trebaš napisati SVOJ PRIJEDLOG(makar ga nazvao Kalahari-prijedlog),i u Selaka je samo PRIJEDLOG.
Koce spominjao si 500.godina splitske tradicije svog prezimena, pa čovječe koga se ti bojiš? Napiši, prijedlog(imaš sve preduvijete), potpiši se i onda ajde se kupat.
- Domo, ti u svom postu664. samo kritiziraš, ti trebaš dati ruku-pomoć Koci, vas je Marin kad je otvarao ovu temu prozvao(Zadranin, Petsi,Angel,Balitc...)
Ne očekujete valjda da vam mi iz BiH (JA,Vlado,ZoranV,Carduel,SinaBL....)napravimo u Splitu standard.Hahahaaa
ALI, ALI, i Napoleon Bonaparte je prije 200.g napravoFrancuski zakon, Code de civil
a nije ništa znao o PRAVU i ZAKONU, samo je naredio-prisilio 300.najboljih Francuskih pravnika da sjednu za stol i napišu ga.Nemoj zanemariti one što neznaju.
-Vinko je već rekao da on ima svoj standard, Ja također kažem "mi" imamo svoj standard.Evo kako, Masleša,Petrić,Čudina,Tukić,Obilinović...,ja smo ovu zimu(četri mjeseca na kompjuteru i programu od Čudine) napravili CD( znači javljanja, verša, pletiva, rengenska zijada...sve što treba)i sad "SAMO" treba da nam ptice to pjevaju,hahahhaaa... eto sreće, eto ti NAŠ standard.
-A Koce eto ti i MOJ prijedlog-primjer, ako ti je teško napisat tekst snimi: verša....,javljanje....,zijada....Negativno...Diskvalifikacija...Samo ne smiješ odustat. Naprid škola.