bocka je napisao/la:E sad mi je jasno zašto je kod nas ta zijada tako kratka, naše štiglice uvate samo onaj kraj od zijade.
Carduel malo šale nije na odmetu
Pozdrav Bocka
Naravno, prijatelju Bocka! Šale nikad dosta.
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
bocka je napisao/la:E sad mi je jasno zašto je kod nas ta zijada tako kratka, naše štiglice uvate samo onaj kraj od zijade.
Carduel malo šale nije na odmetu
Pozdrav Bocka
koce je napisao/la:Carduel,zijometar je strahovita stvar,i svaki napredak mi je drag,možemo vidjeti razlike u zijadama i sve ostalo.Sad bih te zamolio nešto,pokušaj staviti jednu zijadu na zijometar,a da je nitko nije čuo,nego da je forumaši ocjenjuju samo po zijometru,pa nakon par dana postavi zijadu uživo.Biti će interesantno.Ja imam jako dobar sluh i potječem iz obitelji pjevača i glazbenika,što čujem mogu opisati i opjevati ako treba,ali ovaj zadatak ,opisivanja po zijometru se predajem.Možda vi uspijete.
koce je napisao/la:Carduel,zijometar je strahovita stvar,i svaki napredak mi je drag,možemo vidjeti razlike u zijadama i sve ostalo.Sad bih te zamolio nešto,pokušaj staviti jednu zijadu na zijometar,a da je nitko nije čuo,nego da je forumaši ocjenjuju samo po zijometru,pa nakon par dana postavi zijadu uživo.Biti će interesantno.Ja imam jako dobar sluh i potječem iz obitelji pjevača i glazbenika,što čujem mogu opisati i opjevati ako treba,ali ovaj zadatak ,opisivanja po zijometru se predajem.Možda vi uspijete.
Crve, Crve pazi šta piseš ,Zoran se naljutio a ti si mi malo posto sumnjiv?????crv je napisao/la:
Zorane , snimi ga na otvorenome. Ima razloga.
I kako komentirat tiće? Tvoj se nije diga a Kocin kratak
Carduel je napisao/la:koce je napisao/la:Carduel,zijometar je strahovita stvar,i svaki napredak mi je drag,možemo vidjeti razlike u zijadama i sve ostalo.Sad bih te zamolio nešto,pokušaj staviti jednu zijadu na zijometar,a da je nitko nije čuo,nego da je forumaši ocjenjuju samo po zijometru,pa nakon par dana postavi zijadu uživo.Biti će interesantno.Ja imam jako dobar sluh i potječem iz obitelji pjevača i glazbenika,što čujem mogu opisati i opjevati ako treba,ali ovaj zadatak ,opisivanja po zijometru se predajem.Možda vi uspijete.
Evo jedne dzije po Kocinoj želji! Njena dužina je 1.235s za razliku od postavljene dzije Kocinog grdelina koja je 0.950s duga. Da li se dzija rasteže kao žvakaća guma s obzirom na dužinu procijenite sami.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Mislim skromno da mi se rugaš,(ali ajmo krenit, molim te ispravi me ako griješim) GDJE TI JE ODGOVOR, opet diplomacija za neuke forumaše, ali ti to kod mene ne prolazi.koce je napisao/la:Bizar ja sam za to da se ima jedan kriterij,ajmo krenit.Prije toga mi reci,ispravi me ako griješim.
-Zar nisi ti prije par godina izbacio grdelina koji bi po najstrožijim kriterijima S.T.P.-ČISTA ZIJADA bio u samom vrhu,(zijada ka mliko,lipa,glatka,dužina odlična)jednom rječju fantazija.
-Zar nisu vaši prvi grdelini imali kao mladi zijade čiste kao mliko (perunac).
-Zar nije Debo izbacio grdelina sa urednom zijadom,živ je izdrav.
-Zar nije Dado izbacio grdelina fantazija (krepa),baštarda koja ga je učila danas se vrti po svim mobitelima u gradu.
To su jako problematični grdelini upravo zbog zijade,skloni kvarenju,špicavanju zijade
sičenju zijade,znaš li zašto,zato jer valjaju i vrlo teško ih je održati.
Ja mogu s nekim ne razgovarat,ali ću uvijek priznat grdelina ako valja,izuzev jedne ili dvije iznimke,ovo na forumu nije za mene.
----------------------- Marko, ne mora značiti,moja najveća greška da ne snimam svoje ptice, svatko ima nešto što jednostavno ne voli. Ja sam najveći mazohista-zaljubljenik u ptice, cijelo se ljeto nisam okupao dva puta, a imam kuću na moru, ali pticama, jer imam mlade konstantno od svibnja mjeseca, dajem svako dva sata špricu(ručno hranjenje), znači nešto mi je teško, a nešto nije, tko će sebe razumijeti?markoxp je napisao/la:Opet ja mislin čiji tić valja neće bit na forumu.......