by Dean pon 19 sij - 23:49
ovo sa neboderom je i meni palo napamet ali sam zaboravio postati
odlična ideja
a i vec se danima spremam za tog pusilusa - jer sam znao da češ ga spomebnuti
a reci mi na kojoj je nadmorskoj visini Napoli ?? (pitam te jer tamo izgleda pusilusi uspijevaju, a bogami i majori)
daj molim te ovo sa izlijevom krvi u mozak
, dobro ranije je bilo da mu se od previsokog pritiska spljoštio mozak
pa je ovo već napredak
ali kako si ti molim te utvrdio da je ptica uginula od izlijeva krvi u mozak, daj seniore pa nismo djeca
ako i jesi slao lešinu na veterinarski fakultet (što čisto sumnjam da jesi) dajem i ruku i nogu na panj ako su ti oni napisali uzrok smrti izlijev krvi u mozak...mislim... i ako je bio izlijev krvi u mozak, nema šanse da su ti to oni otkrili
(ili možda bolje paše:(... hm sad sam se sjetio da bi trebalo i temu o veterinarskom otvorit ...kad sam ih već spomenuo...
pusilus je jedna sama po sebi jako teška vrsta za uzgoj i za držanje... tako da je on (ili je bio par ako se ne varam) uginuo kozna od čega ali ne samo zbog promjene pritiska...
što se prostora tiće on je bitam ali ne i najbitniji, naravno da na jednoj terasi nemože biti 100 parova grdelina, ali mogu komotno biti 4 - 5 para, i šta je sad tu čudno... ako neko uzgaja u isto velikim gajbama u garaži od 100m2 ili na terasi od 6m2 ptice su uvijek u isto velikom prostoru... ali neko može imati 200 parova pa nikad od njega kvalitetne ptice...a nekom je dosta 10 parova da da ima vrhunske ptice
bilo na terasi ili u garaži