+77
kovac rupa
emirgrdelin
Chakala
Sokoly
zako
picolet
skopski slavejar
vrabac
toni mostar
mipticar
gramofon
angelo
skopski maestro
Darko
euzebio
Renato.M
echeberija
zijada
zoke007
tomi.st
bizar
ziko
veso09
Dadoni
DjordjeVet
Vrbanja
DAMIAN
Merlo
ticar
danijelvr
pippo
bocka
dr.nenad86
Boban NA
Drago_Nin
toni69
refa95
damir64
Dean
seadriver
komiza
IGOR 72
Siskin
krstokljun
Ad3l
grdelin-omiš
zvrcko sen
zadranin
aurora2000
Miljenko
Dax BG
ssarava1
saso78
krnjolac
mutacija
Dule
crv
vlado
Said_the_great
branimirf
Carduel
ikayke
lord189
zoranV
antonio
many
PESTI
malinois
kreso
riberi
MARIN
baltic
brabus
plafonko
Sina BL
Santa
zoran ptice pjevice
81 posters
TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA
antonio- Broj postova : 247
Registration date : 30.04.2009
- Post n°426
Re: TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA
Nadam se da vam se i ja pridruzim kao slusatelj
vlado- Broj postova : 856
Registration date : 22.01.2010
- Post n°427
A znate kako je to kod nas uvik čekamo zadnji tren ali vjerujem da će nas biti dosta u Rami jer je ovo ipak nešto hvale vrijedno i triba to maksimalno podržat.
Svaki je početak težak ali kad jednom krene onda će bit sljedeći put puno lakše.
Svaki je početak težak ali kad jednom krene onda će bit sljedeći put puno lakše.
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°428
koliko ja imam neke najave iz Splita min 4+2+2 = osam ljudi
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
- Post n°429
Vidim bice vas dosta, pominjete vola, znaci ni ica nece falit.
A pica, mislite li vi to zalit sa cime?
A pica, mislite li vi to zalit sa cime?
branimirf- Broj postova : 268
Registration date : 10.02.2010
- Post n°430
- Post n°431
- Post n°432
Ako ne mogu doci, bar vam mogu poslat malo vina da zalijete, bicete zedni poslije te jake hrane. Bit cemo u kontaktu Branimire, do tebe mi je najlakse poslati, ili cu ti dodati ako budem dolazio prije 6.6. u Mostar, a trebao bih doci.
zoran ptice pjevice- Broj postova : 662
Registration date : 14.09.2009
- Post n°433
Svaka cast krstokljun! Bice izgleda vina dosta. Brane jos samo da bude zena!! Ja sam uplatio, i znaci da imamo 11 uplata.
- Post n°434
Iako se kaze vina i zena nikad dosta, mislim da ce vam u Rami biti dosta jedna pjesma. Bolje slusati grdeline nego zene . Te dvije pjesme mi ne idu zajedno.
- Post n°435
krstokljun svaka čast istina jest vina i žena nikad dosta,a zorane pa neću valjda ja iz mostara pored tebe iz banjaluke žene dovodit otkad je Boga i svjeta bl je poznata kao meka ženak..
[url=https://ptice-birds.forumhr.com/a href=]http://www.sweetim.com/s.asp?lpver=3&ref=14[/url]" target="_blank">Get yours at SweetIM.com
http://cdn.content.sweetim.com/sim/sweetim_wink.swf?ContentURL=http://cdn.content.sweetim.com/sim/cp/icons/00010957.swf&StageW=220&StageH=225&XScale=35&YScale=35&LPURL=http://www.sweetim.com/s.asp&LPVER=3&LPREF=14&StopFRM=20&Mode=2"
/>
[url=https://ptice-birds.forumhr.com/a href=]http://www.sweetim.com/s.asp?lpver=3&ref=14[/url]" target="_blank">Get yours at SweetIM.com
http://cdn.content.sweetim.com/sim/sweetim_wink.swf?ContentURL=http://cdn.content.sweetim.com/sim/cp/icons/00010957.swf&StageW=220&StageH=225&XScale=35&YScale=35&LPURL=http://www.sweetim.com/s.asp&LPVER=3&LPREF=14&StopFRM=20&Mode=2"
/>
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
- Post n°436
ja bi donio ovog mog sa avatara kad bi se ocjenjivao izgled,ali što se tiče ovih strogih pravila pijeva...nema se smisla sramotit..
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°437
krnjolac je napisao/la:ja bi donio ovog mog sa avatara kad bi se ocjenjivao izgled,ali što se tiče ovih strogih pravila pijeva...nema se smisla sramotit..
pozdrav
Zasto sramotit ???
Koja stroga pravila pjeva ??
Jos ne znamo koja su pravila pjeva .
brabus- Broj postova : 327
Registration date : 26.09.2009
- Post n°438
ajde krnjolac uzmi tića pod ruku i pravac za Ramu 6.6.
koda ovdje ima netko tića po strogom stp-u...
samo opušteno...
koda ovdje ima netko tića po strogom stp-u...
samo opušteno...
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°439
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
- Post n°440
ha,ha,ha,onda bi moj odnija prvo misto, nadmočno!
Miljenko- Broj postova : 816
Registration date : 25.04.2009
- Post n°441
Ne bih se slozio da samo takmicenje nije vazno!
To ti je isto kao da idemo zaigrati na karte (za pol kile prsuta i malo soko od grozdja) pa netko kaze : "Ja cu platiti, meni ionako nije vazno pobijediti!" Nima gusta ni susta, koga ces posli zafrkavat?
Ja bih predlozio posebna nagradu tici koja je najvise sporkavala (bez obzira koji je standard), i da je sudija(je) za ovu nagradu Marin ili Angelo (ili obojica). Zasluzili su! Normalno, do im je vid izostren do Nedilju navecer! Nece valjda zamucenog pogleda ocjenivat tice, pa falit? A za svaki slucaj da Baltic ili Domian budu u komisiju za pracenje rada sudija, ako ovi zakazu!
Veseli mi budite, i uzivajte u Rami!
zadranin- Broj postova : 232
Registration date : 06.03.2010
- Post n°442
Pozdrav iz zadra , dali mi mozete pojasniti a najbolje bi bilo slikovno na cemu ce ptice stajati tijekom pjevanja, da bi mogli prilagoditi ptice s obzirom ako se odlucimo ,to je dug put za ptice pa jos nepoznat teren , nepoznati uvjeti,meni nece bit lako nakom 5 sati puta a kamoli ptici. DALI je moguce da oni koji ce morati krenuti u debelu noc imaju kasnije startne pozicije., Mozete li mi pojasniti u kratkim crtama sto je obiljezje MTP, UNAPRIJED HVALA I VELIKA PODRSKA IZ ZADRA.
- Post n°443
zadranin je napisao/la:Pozdrav iz zadra , dali mi mozete pojasniti a najbolje bi bilo slikovno na cemu ce ptice stajati tijekom pjevanja, da bi mogli prilagoditi ptice s obzirom ako se odlucimo ,to je dug put za ptice pa jos nepoznat teren , nepoznati uvjeti,meni nece bit lako nakom 5 sati puta a kamoli ptici. DALI je moguce da oni koji ce morati krenuti u debelu noc imaju kasnije startne pozicije., Mozete li mi pojasniti u kratkim crtama sto je obiljezje MTP, UNAPRIJED HVALA I VELIKA PODRSKA IZ ZADRA.
pozdrav zadranin..
ptica će ili visit na grani ili na čiviji(brokvi)na visini od dva metra,čija će ptica imat koje startno mjesto ćemo se dogovoriti na licu mjesta al naravno da ćemo uzet u obzir svačiju sugestiju i molbu,a iz zadra nema 5 sati vožnje koliko sam ja upućen može se komotno stići za 3-3.5 sata eventualno 4..ovih dana ću poraditi na pravilniku mtp tako da ćemo i to znati za koji dan a i sve ostale pripreme su u punom jeku....
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°444
zadranin je napisao/la:Pozdrav iz zadra , dali mi mozete pojasniti a najbolje bi bilo slikovno na cemu ce ptice stajati tijekom pjevanja, da bi mogli prilagoditi ptice s obzirom ako se odlucimo ,to je dug put za ptice pa jos nepoznat teren , nepoznati uvjeti,meni nece bit lako nakom 5 sati puta a kamoli ptici. DALI je moguce da oni koji ce morati krenuti u debelu noc imaju kasnije startne pozicije., Mozete li mi pojasniti u kratkim crtama sto je obiljezje MTP, UNAPRIJED HVALA I VELIKA PODRSKA IZ ZADRA.
Ubrzo ćemo to saznati kad stignu detaljna pojašnjenja.
Koliko sam ja uspio shvatiti vrlo je slično stp ,a opet u nekim stvarima bitno različito.
Ne cijeni se lirska dzija,već ona debela ,muška.I mora nastavljat poslije dzije.Ako ne nastavlja ne valja.Ali mora nastavljat sa strilom ne sa cjacja.Ako griješim ispravite me.
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°445
MARIN je napisao/la:zadranin je napisao/la:Pozdrav iz zadra , dali mi mozete pojasniti a najbolje bi bilo slikovno na cemu ce ptice stajati tijekom pjevanja, da bi mogli prilagoditi ptice s obzirom ako se odlucimo ,to je dug put za ptice pa jos nepoznat teren , nepoznati uvjeti,meni nece bit lako nakom 5 sati puta a kamoli ptici. DALI je moguce da oni koji ce morati krenuti u debelu noc imaju kasnije startne pozicije., Mozete li mi pojasniti u kratkim crtama sto je obiljezje MTP, UNAPRIJED HVALA I VELIKA PODRSKA IZ ZADRA.
Koliko sam ja uspio shvatiti vrlo je slično stp ,a opet u nekim stvarima bitno različito.
Ne cijeni se lirska dzija,već ona debela ,muška.I mora nastavljat poslije dzije.Ako ne nastavlja ne valja.Ali mora nastavljat sa strilom ne sa cjacja.Ako griješim ispravite me.
Negativni bodovi za nastavljanje sa cja cja, klja klja, kjov kjov! Jedino cvrrr dozvoljeno poslije muške dzije.
Mali prijedlog pa nek se razmotri.
baltic- Broj postova : 779
Registration date : 22.08.2009
- Post n°446
Carduel je napisao/la:MARIN je napisao/la:zadranin je napisao/la:Pozdrav iz zadra , dali mi mozete pojasniti a najbolje bi bilo slikovno na cemu ce ptice stajati tijekom pjevanja, da bi mogli prilagoditi ptice s obzirom ako se odlucimo ,to je dug put za ptice pa jos nepoznat teren , nepoznati uvjeti,meni nece bit lako nakom 5 sati puta a kamoli ptici. DALI je moguce da oni koji ce morati krenuti u debelu noc imaju kasnije startne pozicije., Mozete li mi pojasniti u kratkim crtama sto je obiljezje MTP, UNAPRIJED HVALA I VELIKA PODRSKA IZ ZADRA.
Negativni bodovi za nastavljanje sa cja cja, klja klja, kjov kjov! Jedino cvrrr dozvoljeno poslije muške dzije.
Mali prijedlog pa nek se razmotri.
To se cjeni samo u Mostaru ali to nigdje ne moze proci da tic nastavlja.
Naj bolje bi bilo da se nadje neko ko ce ocjenivat i po Mostarskoj tradiciji?
- Post n°447
Za STP se vec najavio mester Milan za MOstarskuTP trebali bi naci nekoga naprimjer ti Carduel a ostali tici mozda prirodan pjev i pletaduri itd u 3 grupu
- Post n°448
baltic je napisao/la:Za STP se vec najavio mester Milan za MOstarskuTP trebali bi naci nekoga naprimjer ti Carduel a ostali tici mozda prirodan pjev i pletaduri itd.
Što se MTP tu su mjerodavni Isma Raljević i Stojan Kajan tako da ne bi zalazio u te vode.
- Post n°449
Carduel je napisao/la:baltic je napisao/la:Za STP se vec najavio mester Milan za MOstarskuTP trebali bi naci nekoga naprimjer ti Carduel a ostali tici mozda prirodan pjev i pletaduri itd.
Što se MTP tu su mjerodavni Isma Raljević i Stojan Kajan tako da ne bi zalazio u te vode.
Pa kako onda da je dozvoljeno crr iza zije po onda mora neko po toj tradiciji da ocjenjuje.
Mene naj vise interesuje po kojoj tradiciji ce biti janje na raznju
- Post n°450
Ima li tko kakav prijedlog vezano za nastavljanje iza blicjera? Šta je dogovoreno u Banjaluci?john je napisao/la:Da tvoji lovci,zanimljivo,masno plaćeni a ni blizu onoga što se traži,NEKE SE STVARI NEMOGU KUPITI NOVCEM.