by many čet 24 pro - 19:27
He,he zvao sam min za zaštitu okoliša kad sam prijavljivao ptice za uzgoj e čovječe ludi su sto gradi bar ona žena koja mi je rekla da je njihova politika ako vidiš pticu da je ispala iz gnijezda ili ranjenu moraš pustiti da ugine kao da ju nisi vidio jer po njihovom mi nismo dio prirode veli lijepo upućena ženica nadasve draga,ali to se kosilo sa mojim stajalištem da smo svi mi dio prirode i da ako možemo utjecati negativno onda možemo i pozitivno i to spašavajući sva živa bića koliko god možemo,a ne da se ponašamo kao budale.Malo je rasprava bila žešča jer me takve prispodobe i stajališta o životu i živom svijetu oko nas raskure zato nam i je tako,priroda propada a ovakvi ljudi prstom da maknu.
Zaključak, istina je da oni stvarno nisu dio prirode jer da jesu prirodu bi shvačali bolje na terenu nego u uredu,to svi moji istomišljenici znaju a vidim da ih ima puno,a razlikujemo se od ostalih ljudi jer nam je stalo i marimo za živi svijet uz to imamo bezgraničnu ljubav prema svim životinjama a posebno pticama,pa ju pretačemo u uzgoj i brigu kako u ljetnim tako i u zimskim danima,priskačemo u pomoć kad životinjama treba.
I nama životinje nisu prokleta statistika več živimo sa njima,nadamo se,isčekujemo radujemo se i uživamo sa njima i uz njih,to je ljubav koja nas prave emotivne ljubitelje ptica krasi,za sve ostale koji to nisu osjetili i nemaju to u sebi,osječam samo žaljenje jer sa nama nisu na istoj valnoj duljini.