skopski maestro u nijedno društvo nisam učlanjen jer me to zasad ne zanima prema tome prstenja ni nemam...
pozdrav prijatelju
zaboravio sam da te upozorim .pazi sta pises jer imamo kontrolu ato je leskovacki profesionalac
cuvaj se burazeru
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
lord189 je napisao/la:ma nije to sad ništa konkretno ciljano,malo san i razočaran u tiće od ove godine i još kad mi neko počme solit pamet onda ja puknen
sve dobro dragi
mipticar je napisao/la:Eto što me smeta ! Ulovljene ptice znači bez prstena neuzgojene i to kod osobe koja je tanka u uzgoju.
Bez iskustva sa takvim pticama koje prema slikama imaju velikih genetskih potencijala samo da nisu kod osobe koja ih drži u zatočeništvu i koje do proljeća neće preživjeti !!
Slava onima koji to podržavaju !
mipticar je napisao/la:Eto što me smeta ! Ulovljene ptice znači bez prstena neuzgojene i to kod osobe koja je tanka u uzgoju.
Bez iskustva sa takvim pticama koje prema slikama imaju velikih genetskih potencijala samo da nisu kod osobe koja ih drži u zatočeništvu i koje do proljeća neće preživjeti !!
skopski maestro je napisao/la:
pozdrav burazeru
pa nemozes kriviti druge o tvome znajnju oko tih ptica i njihovih marifeta ,mislim na poneke tajne
nemoj me pogresno svatiti,,,, kad o necemu nemas pojma .i niko ti nije kriv sto si ti toliko razocaran od tvojih ptica ,,pa da je tako lako pa ne bi postoajo ovaj forum burazeru moj .ali ti si me lose razumeo ,mislis da sam ja poneki provokator i da se ja sprdam sa vama mislim na tebe . burazeru moj da je tako ko sto si ti mislijo da je lako .pa ovaj forum ne bi postojao da bi bilo ko sto si mislio ti oko tih ptica i njegove marifete brate moj .....ali nazalost se trudim da ponesto objasnim ali dzaba burazeru moj...mislim da postoi velika ljubomora jer takav je ovaj sport mnogo tezak i zavidan ,,jer mozes izgubiti najboljega prijatelja oko ti prokletih ptica ...da sad ne duljam mnogo...pozdrav burazeruuuuuuuuuuuuu
skopski maestro je napisao/la:
pozdrav burazeru
pa nemozes kriviti druge o tvome znajnju oko tih ptica i njihovih marifeta ,mislim na poneke tajne
nemoj me pogresno svatiti,,,, kad o necemu nemas pojma .i niko ti nije kriv sto si ti toliko razocaran od tvojih ptica ,,pa da je tako lako pa ne bi postoajo ovaj forum burazeru moj .ali ti si me lose razumeo ,mislis da sam ja poneki provokator i da se ja sprdam sa vama mislim na tebe . burazeru moj da je tako ko sto si ti mislijo da je lako .pa ovaj forum ne bi postojao da bi bilo ko sto si mislio ti oko tih ptica i njegove marifete brate moj .....ali nazalost se trudim da ponesto objasnim ali dzaba burazeru moj...mislim da postoi velika ljubomora jer takav je ovaj sport mnogo tezak i zavidan ,,jer mozes izgubiti najboljega prijatelja oko ti prokletih ptica ...da sad ne duljam mnogo...pozdrav burazeruuuuuuuuuuuuu
lord189 je napisao/la:prijatelju ako je nekome samo važna zijada on nezna jer tić te mora zateć isprid zijade ,a sta to znači pitaš se..?? to znači da mora znnat pivat mora bit dupal,trodupal ili koliko već dakle mora bit kompletan mora znat pivat a svemu ostalome dodao se epitet "škart"..grdelin može bit i unjul al onda mora spajat sve ziajde s ovoga svita
gramofon je napisao/la:
Ja sam pohvatao neke od vaših dalmatinskih izraza vezano za štigliće, ali ovo "unjul" mi nije jasno. Možeš li mi, molim te, objasniti šta znači unjul?
baltic je napisao/la:Maestro drago mi je da si shvatio da torta bez slaqa moze ali nije slatka
Tako isto grdelin bez ispravne zije moze ali nije to tooo
Evo sad cu ti to pokazati sa snimkom i tortu i slag
https://www.youtube.com/watch?v=SOrXezxafLI