+53
pavao
karlo
DOMO
imarij71
saso78
faganel
ssarava1
pippo
zadranin
zijada
vlado
koce
bizar
komiza
carduelismo
malinois
bocka
žalacST
dva grdelina
zoranV
DAMIAN
riberi
crv
dr.nenad86
Sina BL
CASPER
Santa
many
Merlo
ikayke
seadriver
brabus
franeperuzovic
Branimir
sasaznas
lord189
Dax BG
Dean
baltic
Dule
antonio
Carduel
japirko1
krele
krnjolac
kreso
ticar
zvrcko sen
sestoperac
MARIN
PESTI
xyz
Miljenko
57 posters
Kalahari - Grdelinaški chat i rasprave. Samo ovdje, drugdje se odmah briše.
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
Oli je tako dobar Dalmatino ?
koce- Broj postova : 360
Registration date : 16.04.2010
komiža je napisao/la:Oli je tako dobar Dalmatino ?
Dalmatino pokazuje fantazija,kroz veršu cesto na batudu,duplo plete, zijada meka ,lipa ,cili kolombar,ne zapinje nigdi,ne reži,ne žerbi.Mladac za poželit.
zijada- Broj postova : 354
Registration date : 07.08.2010
Koce kada si ga ti sluša nebi se ja baš složija sa tobom da je tako kako prezentiraš Dalmatina.koce je napisao/la:komiža je napisao/la:Oli je tako dobar Dalmatino ?
Dalmatino pokazuje fantazija,kroz veršu cesto na batudu,duplo plete, zijada meka ,lipa ,cili kolombar,ne zapinje nigdi,ne reži,ne žerbi.Mladac za poželit.
zijada je napisao/la:Koce kada si ga ti sluša nebi se ja baš složija sa tobom da je tako kako prezentiraš Dalmatina.koce je napisao/la:komiža je napisao/la:Oli je tako dobar Dalmatino ?
Kad si se vec javija,onda idemo tražit otvoreni kafić,popizdija sam doma.
Koce vrlo rado ali znaš šta je jutros u kalaharija bilo fritule,bakalar tvoje vino naš harmonikaš Neno koji je bio odličan i sada sam doma još u šok sobi.koce je napisao/la:zijada je napisao/la:Koce kada si ga ti sluša nebi se ja baš složija sa tobom da je tako kako prezentiraš Dalmatina.koce je napisao/la:komiža je napisao/la:Oli je tako dobar Dalmatino ?
Gost- Gost
zijada je napisao/la:Koce vrlo rado ali znaš šta je jutros u kalaharija bilo fritule,bakalar tvoje vino naš harmonikaš Neno koji je bio odličan i sada sam doma još u šok sobi.koce je napisao/la:zijada je napisao/la:Koce kada si ga ti sluša nebi se ja baš složija sa tobom da je tako kako prezentiraš Dalmatina.koce je napisao/la:komiža je napisao/la:Oli je tako dobar Dalmatino ?
sve čestitke DEBI na Dalmatinu neka ima bit će jedan za kuma....
:?:wd-40 ti padaš na baketinu ka mladac cibaš koji dalmatino drži se svoga i ne boj se nikoga dolazit če kumovi kod tebe na edukaciju.WD-40 je napisao/la:zijada je napisao/la:Koce vrlo rado ali znaš šta je jutros u kalaharija bilo fritule,bakalar tvoje vino naš harmonikaš Neno koji je bio odličan i sada sam doma još u šok sobi.koce je napisao/la:zijada je napisao/la:Koce kada si ga ti sluša nebi se ja baš složija sa tobom da je tako kako prezentiraš Dalmatina.koce je napisao/la:komiža je napisao/la:Oli je tako dobar Dalmatino ?
sve čestitke DEBI na Dalmatinu neka ima bit će jedan za kuma....
A drugi kum je maloprije izjavija,da ce popiš.... sve g.m.o.-e,nakon šta je danas cuja mladoga tabisa-tinkija.
Ispada da ce te vas tri pokorit grad
Ajme nama prelazim na G.M.O.izgleda da je to jedino kako možeš doć do tića da tuće lipe glatke zijade...koce je napisao/la:A drugi kum je maloprije izjavija,da ce popiš.... sve g.m.o.-e,nakon šta je danas cuja mladoga tabisa-tinkija.
Gost- Gost
Gost- Gost
Sretan Bozic svim prijateljima koji ga slave!
Sljedecih dana ce biti vise slobodnog vremena pa cu i ja pokusati nesto malo da prikazem. Bice ponesto i za vidit
a i za poslusat.
Sljedecih dana ce biti vise slobodnog vremena pa cu i ja pokusati nesto malo da prikazem. Bice ponesto i za vidit
a i za poslusat.
Dax BG- Broj postova : 331
Registration date : 15.04.2009
Sretan Bozic svima koji ga slave!
EUMOx je napisao/la:Sretan Bozic svim prijateljima koji ga slave!
a i za poslusat.
Bravo
Sretan vam Bozic,puno zdravlja,prijateljstva,lipe spize,vina i zijadiiii.....
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
Smišno mi je bilo pročitat da je Koceić na palubi broda "uzgoija" verduna
Nije to ovaj naš forumaš Koceić uzgaja na provi broda vrdune.Ali lipo je vidit ovako tičara u novinama kako drži tiće u tim godinama.Prava tičarska legenda.drazenxp je napisao/la:Smišno mi je bilo pročitat da je Koceić na palubi broda "uzgoija" verduna
Piše Zdravko Koceić. Kad sam tek otvara stranicu u novini, u prvi čas mi se učinilo da su slikali Jerkija sa pazara auta
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
drazenxp je napisao/la:Piše Zdravko Koceić. Kad sam tek otvara stranicu u novini, u prvi čas mi se učinilo da su slikali Jerkija sa pazara auta
hehehehe "zgojili" hahah a jerki sa pazara haha
Jerki "Iman jednog u ćibunu, akoš kupit požuri, već me jedan zva za njega."
hahahahahah pokazuje mi nekog lugarina kojeg je sunce ubili i jeva skače a u čaši ni kap vode i kaže da je to najbolji pivač i da ga je rijetkost nać da je miran i da piva
Ja san čuja da je jednome proda grdelina sa špicem da se čovik može obrijat ka sa žiletom, i da mu je reka da je to pravi i da piva i lito i zimu
a pričiste ti divice marije šta mu sve neće pas na pamet
Sve živo, dok lova ne padne u džep
Sponsored content