+62
cukliju
Border
alija-zenica
aurora2000
echeberija
topaz
krepat ma ne molat
Dobric
angelo
Miljenko
ticar
gramofon
skopski maestro
Merlo
toni mostar
klapa-sinj
vrca
Orhan
branimirf
veso09
Starac_Mostarac
xyz
zvrcko sen
zijada
brabus
NAVI
pippa
crv
lord189
DAMIAN
komiza
DjordjeVet
saso78
kreso
euzebio
vrabac
PESTI
Siskin
Dule
krstokljun
koce
MARIN
ssarava1
vlado
toni ilići
cana
baltic
toni69
dzemal_sa
zoranV
jope
riberi
prco999
bocka
refa95
vansal
Carduel
Dean
krnjolac
Dax BG
plafonko
Said_the_great
66 posters
Mostarski pjev - Živaticki
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°376
Re: Mostarski pjev - Živaticki
Znači to je to. Ajde, svaka čast !
Starac_Mostarac- Broj postova : 142
Registration date : 23.12.2010
- Post n°377
Da to je to! Sav sam se najezio uhhhh!
toni mostar- Broj postova : 182
Registration date : 28.07.2011
- Post n°378
sad će kritike i ocjene na valja ovo ,pa nastavlja ovo pa ono....
- Post n°379
ja bih jednog ovakvog udomio,jer znam da maestro ovakve pušta,ali mi daleko do zemlje gdje vječno sunce sja..
skopski maestro- Opomena
- Broj postova : 488
Registration date : 19.09.2011
- Post n°380
pozdrav toni mos,pa odavno te nema kuco maja stara iz zemlje koja i obasjava u tom se slazem ,ma neznam o cemu ti i taj starac mostarac komentarisete da se nije mozda najezio od mog stiglica koi je objesen ,mislim na zadni moj klip ,pa zar ga nisi upozorijo ,da je napao c,u,a,m,i, ma zato se on najezio i uplasio i da se nadovezem da ja se ne hvalim ,kao sto je napisao jedan clan foruma,,,,nema to veze jer ste vi rekli da je ovaj forum za druzenje,
- Post n°381
starac mostarac se naježio kad je slušao žvatićkog štiglića,a ne ovog cucunamija šalu na stranu,ja poštujem svačiju tradiciju,a vi makedonci ste mi posebno dragi.imao sam u jna mnogo prijatelja vo makedonija'markov iz skopja,risto boceski,karpuzi iz kavadarci mislim da je bio frizer.
skopski maestro- Opomena
- Post n°382
pa brate toni ,i ja da se malo nasalim a sto si naveo te osobe ,iz mak ,,,pa znas da je mak ,velika drz,,,a jasam iz skoplja ,tu sam rodzen ,a moji su iz ,,sandzaka ,,
- Post n°383
dobar ovaj mješanac u porečkog tj.livanjskog maestra.predlažem da zorana V oslovljavamo od sada veliki meštar.
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
- Post n°384
A ti veliki meštre,zašto ne bi došao pa to malo poslušao u živo,imaš 11 km do menetoni mostar je napisao/la:dobar ovaj mješanac u porečkog tj.livanjskog maestra.predlažem da zorana V oslovljavamo od sada veliki meštar.
- Post n°385
neka dok ćićko očisti pjesmu ,i ja ulovim slobodan dan u hotelu,
skopski maestro- Opomena
- Post n°386
ma daj nemoj se zezati toni majstor kad ti nemozes da svratis kod zorana,v,a kako bi ja sad govorim o meni,kao prvo ja nisam ljubomoran kad neko ima bolje ptice od mene,,kao drugo ,ja gde ima dobre ptice meni nije krivo ,ja idem da ih preslusam ma gde oni bili jer kad neko ima treba pruziti ruku na njegovu majstoriju jer mozes od njega ponesto nauciti ,i na kraju ja ne poznajem licno zorana da bi ga hvalijo ,jer samo on momentalno je pokazao svoju majstoriju od svih forumasa sta ima on ,,nit mi je roda nit brat da bi ga hvalijo sto se tice pjesme
- Post n°387
u mostaru se koristi izreka,,tako blizu,a tako daleko,, zoran je legenda ,i više puta sam slušao njegove tiće i čovjek zna što radi.on se bazirao na splitsku tradiciju ili sada po novom skopsku tradiciju .sramota me ići kod njega svaki put kad odem kod njega meštar mi pokloni štiglića ili mješanca.
- Post n°388
gramofone,čitam da si nabavio kanarince,hoće li biti mješanaca ,ili misliš leći kanarince
- Post n°389
vrabac ,pada li kiša u mostaru,ovdje lije već drugi dan,oko mog stana štiglića ko u priči,a ne smiješ ih ni pogledat.kazne za nabava štiglića astronomske,a ja pirlitam i mislim da mi je samo pola sata na žvatić ili u bogodol,miljevce uh
gramofon- Broj postova : 142
Registration date : 18.09.2011
- Post n°390
toni mostar je napisao/la:gramofone,čitam da si nabavio kanarince,hoće li biti mješanaca ,ili misliš leći kanarince
Pozdrav, rođo! Jesam, nabavio sam par timbradora. Sviđaju mi se, planiram ih malo razmnožit ako se bude dalo. Mješance mi se ne da izvodit najviše zbog toga što se ženke ne drže, a kad ih pustiš u prirodu nemaju šanse preživit. To mi dođe ko da sam ih ubio, neću to radit. Kiša se sprema i kod nas, jutros sam mislio malo u Blato, ali sam odustao bojeć se kiše. Međutim, provuklo se bez kiše danas, ali može pasti svaki sekund. Jučer sam bio na Ovojcima, štiglića ima, ali su bezveze.
Nema se tu za sada šta za ostavit.
vrabac- Broj postova : 166
Registration date : 25.11.2010
- Post n°391
poz gramofon mozeli se znat ime vase. mozda vas i znam ja sam iz cimagramofon je napisao/la:
Pozdrav, rođo! Jesam, nabavio sam par timbradora. Sviđaju mi se, planiram ih malo razmnožit ako se bude dalo. Mješance mi se ne da izvodit najviše zbog toga što se ženke ne drže, a kad ih pustiš u prirodu nemaju šanse preživit. To mi dođe ko da sam ih ubio, neću to radit. Kiša se sprema i kod nas, jutros sam mislio malo u Blato, ali sam odustao bojeć se kiše. Međutim, provuklo se bez kiše danas, ali može pasti svaki sekund. Jučer sam bio na Ovojcima, štiglića ima, ali su bezveze.
Nema se tu za sada šta za ostavit.
- Post n°392
e prijatelju ovdee nepada za sad mislim malo je danas roskala al je nista to.. iso sam bio ovih dana u bogodol al sama furda prijatelju purani ..kad usporedim one stosam ti prico od neki dan i ove sad sto lete ogromna razlika..cuo asm se isto neki dan sa blagom trebo doc u mene poslusat ptice.al vrijeme nas nije posluzilo vjetar puho pa je reko cim fin dann da ce doc. zanima me njegov komentar kad vidi ptice i poslusa.toni mostar je napisao/la:vrabac ,pada li kiša u mostaru,ovdje lije već drugi dan,oko mog stana štiglića ko u priči,a ne smiješ ih ni pogledat.kazne za nabava štiglića astronomske,a ja pirlitam i mislim da mi je samo pola sata na žvatić ili u bogodol,miljevce uh
- Post n°393
gramofon ti je stara škola tičara ,nadam se marinko da se ne ljutiš na ovo stara pozdrav vrelu i cimu...
Gost- Gost
- Post n°394
pozdrav svima,mozeli neko mi objasniti sta vam znaci ovaj zivaticki pjev,ako moze i na klipu da se malo pojasni o ovom pjevu ako je moguce,,,hvala,,,
- Post n°395
nema se tu sta puno objasnjavat stavljen je klip taj standar pjeva se trazi u nas i to je to .dok nije bilo klipa trali su dje snima dje snimak sad kad je stavljan snimak sad nesto drugo traze hehe
skopski maestro- Opomena
- Post n°396
pozdrav novom forumsu i dobro dosao,,,
nemoj mnogo pitati jer neces mnogo dobiti,,,iz mog iskustva ,,zelim ti mnogo srece,,,
- Post n°397
tako je
skopski maestro- Opomena
- Post n°398
to mostarska legendo,samo tako i samo tako,ko zmija noge ,,,,,jer ih nema da bi pokazalaaa
- Post n°399
hehe tako ti je to bolaaa ja neznam zasto taki lik poput tebe iikako eo sad posjecu temu zvatickog pjeva sigurno ti je jako dosadno
Gost- Gost
- Post n°400
ostao sam bez komentara
stvarno neznam sto to vi komentarisete jer stvarno mi nije jasno jasam primetijo da ovde ima mnogo prepiske i to me mnogo zabrinjava dajte malo ozbiljnije sa komentarima,,,,ako je moguce,,,
stvarno neznam sto to vi komentarisete jer stvarno mi nije jasno jasam primetijo da ovde ima mnogo prepiske i to me mnogo zabrinjava dajte malo ozbiljnije sa komentarima,,,,ako je moguce,,,