+62
cukliju
Border
alija-zenica
aurora2000
echeberija
topaz
krepat ma ne molat
Dobric
angelo
Miljenko
ticar
gramofon
skopski maestro
Merlo
toni mostar
klapa-sinj
vrca
Orhan
branimirf
veso09
Starac_Mostarac
xyz
zvrcko sen
zijada
brabus
NAVI
pippa
crv
lord189
DAMIAN
komiza
DjordjeVet
saso78
kreso
euzebio
vrabac
PESTI
Siskin
Dule
krstokljun
koce
MARIN
ssarava1
vlado
toni ilići
cana
baltic
toni69
dzemal_sa
zoranV
jope
riberi
prco999
bocka
refa95
vansal
Carduel
Dean
krnjolac
Dax BG
plafonko
Said_the_great
66 posters
Mostarski pjev - Živaticki
vrabac- Broj postova : 166
Registration date : 25.11.2010
- Post n°351
Re: Mostarski pjev - Živaticki
Uredu je gospon Orhan ja sam mozda krivo nastupio:).. nezelim da se radi dva obicna stiglica ovde vodi rat hehe POZZZ
toni ilići- Broj postova : 122
Registration date : 13.08.2010
- Post n°352
poštovanje gospodine Orhan,vaše je pravo da uradite sa svojim tićima šta želite.vi ste izabrali po meni najbolje rješenje,bolje da se u prirodi liječe,nego da uginu u kavezu.što se tiče tome to je duša od čovjeka,znam ga više od 30 godina.čovjek živi za štigliće i ne drži ptice iz koristi,ovo sam već napisao da toma-kinez većinu svojih ptica pokloni.
Orhan- Broj postova : 8
Registration date : 01.04.2011
- Post n°353
Poštovanje gospon Toni,
Meni je srce sritno sto sam ih pustio i jos kad bih znao da su si nasli lijeka bio bi super i da mnogo tica nauci od njih. Ja san za 15 dana u mostaru pa se vidimo..
Pozdrav!
Meni je srce sritno sto sam ih pustio i jos kad bih znao da su si nasli lijeka bio bi super i da mnogo tica nauci od njih. Ja san za 15 dana u mostaru pa se vidimo..
Pozdrav!
toni ilići- Broj postova : 122
Registration date : 13.08.2010
- Post n°354
svaka čast i bilo bi mi drago da se upoznamo.ja živim u novigradu u istri ,pa nisam u mogućnosti doći u mostar.prije 11 mjeseca ne mogu dobiti godišnji odmor pa tek tada planiram posjet mostaru.prošle sam godine bio u mostaru u 10 mjesecu i tad sam donio dva tića ,jedan je kod mene a drugi kod mog direktora.
toni mostar- Broj postova : 182
Registration date : 28.07.2011
- Post n°355
dragi moji mostarski štiglićari ,šta ima novo već dva mjeseca ni slova na žvatićkim pjevačima.
komiza- Broj postova : 955
Registration date : 20.06.2009
- Post n°356
Oli je izumrla tradicija ?
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°357
nije ona duboko živi u našim srcima .....samo nažalost neki misle da je baš njihova od boga dana...
Merlo- Broj postova : 426
Registration date : 22.08.2008
- Post n°358
Bas tako moj seniore .Koliko sam samo batuda i zijada triba poslusat sad u splitu ajme meni majko moja a dusu na srce ma da sam bar tica vidija pa nek nepiva samo da sam ga uspio vidit .Pocima me polako sramota rec di sam se odgoija.Ebiga nismo svi isti
- Post n°359
vrabac ,prijatelju šta rade štiglićari iz cima i ilića,ide li se na blato i gorance
- Post n°360
pozz toni a evo otpocela je sezona ove godine su malo kasnije dosli:Da eo koliko sam ti primjetio prijatelju svi ti idu na blato u gorance ti idemo samo ja i glisa hehe neki dan je cak i pinca iso samnom:D i kao da mi donosi srecu bas sam sa njima ufatio 2 extra starca bas mi je za jednog on govorio da je izgledom zonli vrstee da su se taki pjevaci fatali u gorancima.. mal zdepast kapasto crnilo uglavnom preljep stiglic a i ovaj drugi stosam ufatio extra je isto al eto necu nista govorit :d vidicemo kad propjevaju cemu vrijedea i konto sam paklenog zovnut sad koji dan da dode da on to pogleda i prokomentira ...a stose tice blata iskreno nedamise ic tamo velika je guzva.. nemoze postavit ako neces doc 4 ujutru :Da i prijatelju zadnji 10 godina nek mi neko kaze da je se ufatio tamo u jesen dobar stiglic ,glavu mi otkini ako jest u gorancima su vece mogucnosti zato i fatam gore ,
- Post n°361
pozdrav,vrabac drži se mali,crnjaša,jer se pokazalo da su to najbolji bliceri.imao sam takvog prije 6-7 godina,sad imam sličnog sa blata ,dobra zavijanja,ali slab i kratak blicjer.pozdravi pincu,i glišu tomića,a pozdravi i dinu.
- Post n°362
ocu prijatijatelju imam isto 3 nova starca stosu tu sa đolusa sa bara isto na oci preljepo je to. al eto vidicemo stace izac iz njih ae eto bas cu ti javit kad ih preslusavo da vidim nasto je izaslo pozz
- Post n°363
vrabac,ja te zaboravi pitati,ima li išta tica u mačeta,
- Post n°364
ma ima samo mog stosa mu dao ima jedno 2-3 mjeseca nema nista drugo..eo toni da ti javim novost za onog starca iz goranaca danas odem na đoluse i bude drazan od paklenog brat tamo i rekne mi da donesem te starce iz goranaca da ih vidi i ja odem sa autom po njih i donesem kavez oba drzim u istom i on ih pogleda i rekne da ih odmaknem da vidi oceli se slucajno javit..kad prijatelju moj dragi jedan od njih zapirlita on govori nakav bronzi pirlut odjekuje sve i zavi orginal pitvijuuu zavijanje, on nije mogo vjerovat kad je to zavio..uglavnom mogla bi to bit extra ptica za pricanja ako bog da al necu jos nista govorit stacekat cu jos malo da se smiri pa ga prslusat uglavnom nisam ni sumnju u pincu kad je reko to je stiglic .drugo pusti .POZ
- Post n°365
i jos da se nadovezem stose tice maceta nisam dobro razumio konto sam da pitas tića- a ima ti on nakva starca koliko mi je govorio i eto tog mog tica stosam mu dao
- Post n°366
nemoj biti nestrpljiv,štiglić zna iznenaditi,a dražen ima svoje prevode pjesme,i to je meni simpatično.pinca je preslušo dosta tića pa se razumije u pjev,prije 10 godina sam dobio od mačeta jednog sivog starca,i ja ga iznesem pred pincu i dražana,a oni govore ne treba ga ni slušat goranački starinski. žonli vrsta
- Post n°367
ovo zavijanje pitviju valjda znas staje to.. pitviju pitvoji to ti je isto.. uglavnom to je pjevacko zavijanje :Dm eo jos malo strpljenja pa ce se cut staje al nevjerujem da pinca i drazan mogu pogrijesit stose tice stiglica:D. a stose tica drazana on ti je medu najaktivnim pticarima u mostaru sto posto ,savreseno se razumje u ptice
skopski maestro- Opomena
- Broj postova : 488
Registration date : 19.09.2011
- Post n°368
moze li neko objesit taj cuveni zivaticki pjev ,da cujem mozda je slicam mom ,,,c.u.n.a.m.i.j.u.hahahahahaha,pardon mislijo sam na vasu tradicijuuu,ako je moguce jer ovaj forum je za to ,a ne za dangubljenje drugovi moji
- Post n°369
ni slično.
skopski maestro- Opomena
- Broj postova : 488
Registration date : 19.09.2011
- Post n°370
pa onda nek je tako toni zvaticki majstoru a sto nebi obesili ,valjda nije los taj pjev,i nemoj se sramit istine
saso78- Broj postova : 771
Registration date : 20.07.2008
- Post n°371
Mozda je ovo pravi zivaticki pjev
Za maestro: A ne od Toni bilbilite stari
- Post n°372
da to je zvaticki pjev
- Post n°373
to je samo dio pjesme,i mislim da je ovo dobar snimak,jer moji prijatelji i ja imamo skoro sav pjev na cd , ali nažalost malo ih je naučenih štiglića.na mom cd je snimak caninog i mlađinog pjevača,jedan dio sam bio postavio na forum ali puno šušti,pa ga namjeravam očistiti od šumova.sašo da ovo nije snimak od ljubuškog tičara...
- Post n°374
ispičavam se gospodinu plafonku jer odmah nisam vidio by plafonko.
saso78- Broj postova : 771
Registration date : 20.07.2008
- Post n°375
toni mostar je napisao/la:ispičavam se gospodinu plafonku jer odmah nisam vidio by plafonko.
Znaci da je ovo zivaticki pjev?!
Nisam bio siguran zato sto je napisan kao zvaticki.
OK.