+12
antonio
many
lord189
saso78
kreso
zvrcko sen
franeperuzovic
malinois
Branimir
Dalibor
dr.nenad86
DjordjeVet
16 posters
cuvanje ptica
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°27
Re: cuvanje ptica
E tu ti je problem u državi i njenim zakonima dragi moj kolega, mi ništa ne možemo( i o tom smo več govorili i ništa)
many- Broj postova : 762
Registration date : 13.10.2009
- Post n°28
zašto ne napravimo neku uniju nešto jako što bi morali slušati,ujedinimo se pokažimo daje ljubav prema pticama vatra koja se ne gasi i da neče ugušiti kaznama ništa jer i iznad popa ima pop!
Gost- Gost
- Post n°29
kod mene je haos,zena drzi persijske macke a ja ptice.Sve je dobro dok su ptice napolju,ali sad kad sam ih uneo unutra svaki dan svadja,ali smislicu nesto
- Post n°31
To je nespojiva kombinacija ako mačke odmalena ne naučiš redu, evo ja sam u svoju 100% siguran, čak ide samnom u volijeru i ne radi probleme! Stavit ču sliku ako ne vjerujete!
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°32
antonio- Broj postova : 247
Registration date : 30.04.2009
- Post n°33
pjeva li kako ona hehehehe
dr.nenad86- Broj postova : 756
Registration date : 22.04.2009
- Post n°34
Peva peva , garant dve ture mjao i maooooooooooo... Ali se pise standard, jos je u izradi, i ocenska lista takodje.......
XAXAXAXAXAXXAXAXA, SVAKA CAST ZA FORUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!
POZDRAV
XAXAXAXAXAXXAXAXA, SVAKA CAST ZA FORUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!
POZDRAV
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°35
Baš sam se čudio kako u Kleku nema mačaka.
bocka- Broj postova : 1656
Registration date : 23.11.2008
- Post n°36
DECKI, DOKLE DA VAS UCIM, NEVERUJTE MACKAMA ISTE SU KAO ZENE, KADA TE JEDNOM IZNEVERI ONDA POSTAJE JOJ NAVIKA.
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°37
e zato je kod mene mir u ulici nijedna a i pitam se zašto ......iman ja par dobrih recepata da se riješite mačaka hahahahaha
refa95- Broj postova : 1274
Registration date : 12.04.2009
- Post n°38
kod mene u kuci samo otac podrzava sto ja drzim ptice a mama mi govori da ako jos samo jednu donesem u kucu da ce i ptice i kavezi i volijera letiti zajedno kroz prozor ali ja pticu kad unosim u kucu stavim u kutiju za sijalice i u dzep tako da ona ne primjeti ali kad nakon izvjesnog vremena ude na balkon pocne mi psovati da ja donosim ptice bez njenog pitanja itd ali boli me ... jer otac je glava ppoorrooddiiccee i on odreduje sta ce i kako ce ko raditi tako da od njega uvjek imam podrsku oko ptica
- Post n°39
klasika čuvaj ljubav pa kad budeš veči moči češ imati koliko hočeš,zapamti ne vole svi ptice i nisu razumni,a što se mačaka tiče bocka zna što piše osim da ima žena koje su mirnije i lijepo predu kao anđeli!
- Post n°40
MANY,
HA,HA,HE,HE LEPO SI ME NASMEJAO, MOJA ŽENA SAMO ZNA DA R"ŽE ALI ZATO NJENA MAJKA CRNU VUNU PREDE
HA,HA,HE,HE LEPO SI ME NASMEJAO, MOJA ŽENA SAMO ZNA DA R"ŽE ALI ZATO NJENA MAJKA CRNU VUNU PREDE
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°41
- Post n°42
Točno je to Bocka, ali sam zaboravio reći da je mačka u stvari mačak, momčić pravi! Zato mu vjerujem!
- Post n°43
E bocka kako koja,nije bitno jel mačka crna ili bjela nego da miševe lovi,u ovom slučaju da prede i ne grebe,imao sam jednu koja me grebla do krvi ali spadala je u rod prasica,rok trajanja joj je bila godina dana a i to je bilo previše,inače sam šaptač mačkama,ako znaš što mislim,ne batina nego lijepa riječ i željezna vrata otvara vele,ponekad ne ide,individualno je ,zar ne,kako ti rješavaš problem dresiranja mačak,he,he,hm možda iskustvo čini majstora,ja imam prirodan feeling za to.....
- Post n°44
MANY,
PA TI SI ODMAH NA DUŠU STAVIO MOJE ZAJEBANCIJE, JA VOLIM MALO I PODBUCNUTI PA ZBOG TOGA SU MI DALI IME BOCKA.
ŠTO SE TIČE ZENA, ALI ZAPAMTI OVO OZBILJNO STO ČU DA TI KAŽEM, SVI MI MUŠKARCI SLUŽIMO ŽENAMA IAKO SU ONI GLUPIJE OD NAS ALI ZATO MNOGO SU PREFRIGANIJE.
TU SAM NAJSTARII I NE DOLIKUJE MI DA PRIČAM O ŽENAMA JER NEKI ČLANOVI BI MOGLI I UNUCI DA MI BUDU.
NEVOLIM KADA VIDIM DA U OVE KASNE SATE SEDITE ZA KOMPJUTEROM IMATE PAMETNIJE STVARI, OSTAVITE MENE MATOROG.
PA TI SI ODMAH NA DUŠU STAVIO MOJE ZAJEBANCIJE, JA VOLIM MALO I PODBUCNUTI PA ZBOG TOGA SU MI DALI IME BOCKA.
ŠTO SE TIČE ZENA, ALI ZAPAMTI OVO OZBILJNO STO ČU DA TI KAŽEM, SVI MI MUŠKARCI SLUŽIMO ŽENAMA IAKO SU ONI GLUPIJE OD NAS ALI ZATO MNOGO SU PREFRIGANIJE.
TU SAM NAJSTARII I NE DOLIKUJE MI DA PRIČAM O ŽENAMA JER NEKI ČLANOVI BI MOGLI I UNUCI DA MI BUDU.
NEVOLIM KADA VIDIM DA U OVE KASNE SATE SEDITE ZA KOMPJUTEROM IMATE PAMETNIJE STVARI, OSTAVITE MENE MATOROG.
- Post n°45
e nisi prestar da pomisliš na suknju i bocneš savjetom zar ne
Gost- Gost
- Post n°46
Ajde, perzijske mačke nisu osobite lovice, moja se i s miševima družila, a s papagajem igrala nogomet. Ali zato felis domesticus vulgaris... ajme... skakala je i po vrućim loncima da bi se dočepala muhe. Strah me pomisliti što bi s pticom.
Sasha- Opomena
- Broj postova : 23
Registration date : 17.11.2008
- Post n°47
kod mene ljudi je sve okj dok ne unesem u sobi nekog ljubimca ( kunic papagaj stiglan kanarinac zamorac ) inace za svoje zivotinje kunice fazane zivinu papagaje kanarince i divlje ptice i tako dalje imam posebno voliere i objekte tako da ne moram tako cesto da unosim u dnevnom boravku ....sva sreca