+28
sestoperac
Dean
CUBA
bembo
bocka
gramofon
turbozd
sgobin
miki zg
damir64
BOSKO
čajka
faganel
MARIN
ERVINO
komiza
ticar
Fago
pippo
crv
Merlo
markozd
Faeton
IvoR
dr.nenad86
malinois
zoranV
ikayke
32 posters
SVJETSKO PRVENSTVO ˝ ALMERIA 2011˝ ŠPANJOLSKA
pippo- Broj postova : 362
Registration date : 01.09.2009
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
hvala pippo stvarno si brz :-)
ikayke- Admin
- Broj postova : 1510
Registration date : 09.09.2008
zoranV- Broj postova : 2908
Registration date : 26.12.2009
Svi pričaju o Svjetskom i o propadanju odlaska na Svjetsko,a nitko ne spominje novac koji smo uplatili? Bilo bi fino da se i o tom napiše par riječi
pippo- Broj postova : 362
Registration date : 01.09.2009
ZORAN, novac može ući
u Europi, ptice ne!!!!!!!
u Europi, ptice ne!!!!!!!
ikayke- Admin
zoranV je napisao/la:Svi pričaju o Svjetskom i o propadanju odlaska na Svjetsko,a nitko ne spominje novac koji smo uplatili? Bilo bi fino da se i o tom napiše par riječi
Naravno da će novac svima biti vraćen nakon sjednice hos-a kada ce biti podijeljen svim predstavnicima podsaveza.
Ma,sve 5.Malo mi je bilo čudno da nitko o tom ne piše.Niti vi šta govorite ,niti itko tko je mislio slati ptice,spominje te novce.Lako ćemo za to,već evo par slika pa tko ima Fejs ,neka pogleda.Ima i suhomesnatih proizvoda , kao i mliječnih proizvoda
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=288452061202121&set=a.286103768103617.64083.100001119890499&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=288452061202121&set=a.286103768103617.64083.100001119890499&type=1&theater
ikayke- Admin
zoranV je napisao/la:Ma,sve 5.Malo mi je bilo čudno da nitko o tom ne piše.Niti vi šta govorite ,niti itko tko je mislio slati ptice,spominje te novce.
Doista čudno, ali i potpuno netočno... dana 30.12.2011 na službenim stranicama Saveza je obznanjena OBAVIJEST svim članovima Saveza.
Ukoliko se odvoji nekoliko minuta slobodnog vremena i pročita službena obavijest objavjena na službenim stranicama Saveza ovakvih ˝nesporazuma˝će manje biti. Obratiti pozornost na podebljanu poslijednju rečenicu na 3 stranici obavijesti.
Hvala!
Sory Ika,ali kome je bilo do čitanja,kad smo čuli tu vijest
Ali sad kad već o tom pričamo,napomenuo bi još jednu stvar koja mi se nije svidjela.Ja sam prijavio 5 ptica i kupio sam transporter sa 6 boksova (pojedinačnih),da bi mi vi rekli ,par dana prije slanja da trebaju 3-4 uzgajivača imati zajednički transporter.Mislim da je se to trebalo prije naglasiti i osigurati transporteri.Ovo govorim iz razloga da iduću godinu ne dođe do ovakvih problema.Kod mene sigurno više neće doći ,100% sam siguran
ikayke- Admin
Nažalost Zorane ponovno POGREŠNO... provjerite koji je sadržaj e-maila kojeg ste između ostalih i Vi primili:
Sent: Monday, December 19, 2011 3:02 PM
From: Darko Mičetić
To: Zoran Vukadin
Ja ću samo izdvojiti bitnu rečenicu koja se referira na prethodni post... Tog dana nije bila nikakva negativna ili tužna vijest ali nažalost se ipak ni ova obavijest nije čitala!!!
˝ Organizirajte se na razini drustva/podsaveza i posudite transportere nebitno ide uzgajivac ili ne.. nesmiju biti svakakvi transporteri, a pogotovo ne 1 transporter za 1 člana.
Na svaki transporter obvezno naznaciti koje su ptice unutra, vlasnika, brojeve prstena... ˝
Ukoliko jos koja sitnica vezano za organizaciju kao i ova nije štimala slobodno me kontaktirajte!
Hvala!
Sent: Monday, December 19, 2011 3:02 PM
From: Darko Mičetić
To: Zoran Vukadin
Ja ću samo izdvojiti bitnu rečenicu koja se referira na prethodni post... Tog dana nije bila nikakva negativna ili tužna vijest ali nažalost se ipak ni ova obavijest nije čitala!!!
˝ Organizirajte se na razini drustva/podsaveza i posudite transportere nebitno ide uzgajivac ili ne.. nesmiju biti svakakvi transporteri, a pogotovo ne 1 transporter za 1 člana.
Na svaki transporter obvezno naznaciti koje su ptice unutra, vlasnika, brojeve prstena... ˝
Ukoliko jos koja sitnica vezano za organizaciju kao i ova nije štimala slobodno me kontaktirajte!
Hvala!
Da ,ali je to došlo pred Božić,a ja sam tad već kupio
Trebalo je to reći na izložbi u Splitu,ali sad više nema veze
Sve 5
Trebalo je to reći na izložbi u Splitu,ali sad više nema veze
Sve 5
ikayke- Admin
ikayke- Admin
bembo- Broj postova : 138
Registration date : 25.11.2008
pozdrav ekipa
evo noćas sam se vratio iz Almerie i prvo što sam tamo primjetio je da su Hrvatski uzgajivači izložili neke vrlo zanimljive primjerke iz vlastitog uzgoja dosad neviđene englezi bi rekli invisible bird.
Dokazi o tome u toku dana čim skinem fotke s mobitela.
snimio sam dosta slika i postaću ih ovih dana kako budem imao vremena.
evo noćas sam se vratio iz Almerie i prvo što sam tamo primjetio je da su Hrvatski uzgajivači izložili neke vrlo zanimljive primjerke iz vlastitog uzgoja dosad neviđene englezi bi rekli invisible bird.
Dokazi o tome u toku dana čim skinem fotke s mobitela.
snimio sam dosta slika i postaću ih ovih dana kako budem imao vremena.
CUBA- Broj postova : 92
Registration date : 26.04.2009
Koji dobar mobitel - aparat kad snima i ono čega nema, aparat budućnosti.
Fago- Broj postova : 704
Registration date : 16.10.2008
Fala Bembo asu stari.
A rekla bi moja učiteljica iz osnovne škole (kad sam se potpisao na zid pored ulaza u školu):
'IMENA LUDA NALAZE SE SVUDA'
Imala je pravo
Pozdrav,
A rekla bi moja učiteljica iz osnovne škole (kad sam se potpisao na zid pored ulaza u školu):
'IMENA LUDA NALAZE SE SVUDA'
Imala je pravo
Pozdrav,
ikayke- Admin
CUBA- Broj postova : 92
Registration date : 26.04.2009
Svaka čast
Kavez + kaveznina - ptica i ocjena = izložena ptica na svjetskom
Možda bude problematičan povrat kotizacije u koliko su osiguani kavezi za sve naše ptice?????????
ikayke- Admin
Evo malo statistika kako je proteklo prvenstvo u Ameriji!
evo par sličica koje sam na brzinu skinuo s mobitela,
idućih dana ću pregledati slike s foto aparata i napisati kratak osvrt na viđeno.
kako mi je ovo bilo prvo SP na kojem sam bio očekivanja su bila golema, ali u lijepu našu sam se vratio jako sretan s činjenicom da sam ove godine na našim izložbama vidio ptice koje su u rangu ako ne i bolje od nagrađenih u Almeriji.
Uploaded with ImageShack.us
idućih dana ću pregledati slike s foto aparata i napisati kratak osvrt na viđeno.
kako mi je ovo bilo prvo SP na kojem sam bio očekivanja su bila golema, ali u lijepu našu sam se vratio jako sretan s činjenicom da sam ove godine na našim izložbama vidio ptice koje su u rangu ako ne i bolje od nagrađenih u Almeriji.