vlada nish je napisao/la:Jel bilo neke kafane pored?
Ima ih uz rijeku nekoliko.
Roštilj, janjetina, piće, za svakog ponešto.
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
vlada nish je napisao/la:Jel bilo neke kafane pored?
Vrbanja je napisao/la:
Njsta ljepse od prirode a desi se i ponekad neko iznenadjenje
http://peterlarson.files.wordpress.com/2010/07/how-to-make-guy-happy2.jpg
echeberija je napisao/la:Ove biljke ima i kod nas, mogu ti reci narodni naziv ali ti nista nece znaciti. Sto se tice prirodne hrane, kod mene je prvo gnezdo doslo nekoliko dana posle otvaranja svih maslacaka i od izobilja maslacka nisam imao prirodnu hranu za mlade. Kasnije je poceo mlec, na hrvatskom kostriz, kojeg i dalje ima u velikim kolicinama i bice ga jos dugo.
Carde, ti ovim tempom mozes i 4 gnezda da isteras ove godine. Jel ces o tome odlucivati ti ili zenka?
kreso je napisao/la:ja san u Sinju za Veliku Gospu na tripicama i bilom gemistu u Zorice znace sinjani di je to ,spiza prava domaca ,pa mozemo popit sta Carde heheh
MARIN je napisao/la:Stavi ih sve ..ne možeš pogriješiti..kasnije je lako odstraniti ženke.
vlado je napisao/la:Eto te Dragane još malo i prestići ćeš Zorana hahaha pa će on dolazit kod tebe po savjete.
Svaka čast i samo naprijed i bar još jednu turu izbaci ove godine.
crv je napisao/la:
Vlado , ja sa zanimanjem pratim Carduelov rad i povremeno i izmjenimo po koji PM.
On je specifičan . Sve uredno pita i savjetuje se , sve fino uvažava i razmotri - baš sa puno takta i bez ishitrenih izjava ili reakcija ( jedino što otvoreno mrzi prepucavanja i nadmudrivanja ). Vrlo je ljubazan i ugodan sugovornik (sudopisnik) itd... , da ga ne hvalim dalje
crv je napisao/la:Ono što mi se sviđa u njegovom bavljenju pticama je , osim velikoga strpljenja , ito što na kraju on ipak napravi sve (uglavnom) na svoj način
crv je napisao/la:Čovik jednostavno vjeruje instiktu - i ne griješi .
crv je napisao/la:Carduel , bravo ! Ako nekoga zanima uzgoj većeg broja ptica , neka samo Carduelov princip pomnoži sa željenim brojem
Naravno , ako ima toliko strpljenja i slobodnog vremena ...Rekli bi vrhunski sportaši : 20% talenta / 80% rada
angelo je napisao/la:Evo tek sad i ja ugledah ovu tvoju temu Carduel,a i malo me ima ovamo....
Uglavnom..bravo...sve pohvale....budi i dalje svoj....sve pet....
Još samo ako od ovog svega bude štagod ugodnog za uho....tek bi tada ..to bilo-to....
pozzz Vinko
Carduel je napisao/la:
Hej Vinko! Drago mi je da si opet ovdje sa nama. Evo koristim priliku da se zahvalim na samolovci, besprijekorno lovi.
Iskreno da ti kažem da je meni već to to a pjesma će doći na red idućih godina. Bitno mi je da što više mladih bude spremno za iduću godinu a naravno treće gnijezdo ide 24 dan u moje studijske odaje pa ćemo da pustimo i koju zijadu pa ćemo da vidimo što će da bude idućeg proljeća.
Kakvo je stanje kod tebe? Ima li šta mladih ove godine?