Tomislav je napisao/la:Slike su odlične,bravo Carduel!
Hvala Tomo.
Evo još današnjih slika:
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
Tomislav je napisao/la:Slike su odlične,bravo Carduel!
topaz je napisao/la:slike su super ali su ptice jos bolje............
komiza je napisao/la:Bravo Carduel,lipo tebi to ide. Svaka čast...
Carduel je napisao/la:
Hvala kolega! Malo zanimacije u slobodno vrijeme nije loša stvar.
Samo kako ih naučit pivat!? Nitko neće da otkrije tajne. Svi kažu stavi zvučnik i nek tuče po vazdan (cijeli dan).
LP
ticar je napisao/la:
onako ko španjolci,u kutiju i zvučnik.
Merlo je napisao/la:Momce moj to ti je kada ocekujes sesticu na lotu.Koce ti sta rec kad niko pojma nema.
emirgrdelin je napisao/la:Sto se tiće učenja preko cd-a preko jakih tehnika poznam dosta ljudi koje tako skoluju ptice i mogu rec slabo da je iko naucio preko tog.POkupice donekle koja pletiva javljanja al zijadu tesko nikako.Puno njih to probava ulaze se u svakojake tehnike al nije niko jos uspio iznit ticu na livadu i da uredno tuku batude.Samo ziva ptica tj.učitelj moze naucit drugu pticu i to mladca dobrog genetskog koda koji je sposoban iznjet zadanu pjesmu i naučit.Zato i jest tesko i slatko uspjet u ovom hobiju.POzz i puno srece.
A sto se tice ovih kutija spanjolaca morat cu to ija isprobat al kako gledam u njih tamo na you tube ne dise im ptica u kutiji
Tako nekakoCarduel je napisao/la:
I ovo je pravi post! :)Dok je mladih snaga ne moramo se bojati za naš hobi. Možemo biti spokojni i mi i ptice u prirodi. Jel tako Emire?
zoranV je napisao/la:Dragane,tema ti je jako interesantna,pa evo da i ja napišem par riječi.