Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+12
Vrbanja
Vasko-MK
komiza
crv
echeberija
Starac_Mostarac
krnjolac
Merlo
krstokljun
zoranV
bizar
Cipal
16 posters

Automatske hranilice i pojilice

Cipal

Broj postova : 19
    Registration date : 04.10.2010

Automatske hranilice i pojilice Empty Automatske hranilice i pojilice

Postaj by Cipal uto 5 lis - 18:16

Evo mislim da naslov govori sve, šta gdje kako i koliko Laughing Mene osobno zanima područje Splita za nabavu,,a mislim da će i drugima tema biti korisna. Eto ljudi od iskustva ako imate volje opalite po tipkovnici i pomozite, a moze i link Arrow
    Cipal

Automatske hranilice i pojilice Empty Re: Automatske hranilice i pojilice

Postaj by Cipal sri 6 lis - 13:34

Hvala Čajka,, evo izgleda da nemam dovoljno postova za slati PP,, zanimaju me autom. hranilice mozes dati broj mob.-a ako ti imas koju na prodaju. Ili adresu dućana gdje mogu pogledati cheers
    bizar

Broj postova : 389
    Registration date : 21.09.2010

Postaj by bizar čet 7 lis - 14:44

Cipal je napisao/la:Hvala Čajka,, evo izgleda da nemam dovoljno postova za slati PP,, zanimaju me autom. hranilice mozes dati broj mob.-a ako ti imas koju na prodaju. Ili adresu dućana gdje mogu pogledati cheers

Ne znam koliko kasnim, ali na križanju Dubrovačke(bivša avnojeva) i Velebitske(bivša Sutjeskina) imaš pet shop, vlasnik je Vice, ima ti kataloge, naručiš kod njega, mislim da dobija iz zadra robu....
    Imaš na brdima veleprodaju od zoo hobija, imaje desetak kataloga, isto možeš naručiti (ako imaš tvrtku direktno, ako ne preko nekog dućana...)
    Moj savijet, ako možeš pričekaj u Splitu izložbu od 7-11- slijedeći mjesec, na Gripama, dolazi sa štandom Renato iz Rijeke, čovjek ti ima sve, zadnjih godinu dana svi od njega naručujemo sve(jedini ima pravo klijavo sjeme, koje stvarno klija)...... Pozz
    Cipal

Postaj by Cipal čet 7 lis - 23:19

Hvala Bizar na korisnim informacijama, pogledat ću,,,, Čajka skužaj što se nisam javio problemi su tehničke prirode ajmo tako kazati Smile Javim se sutra sad je kasno
    bizar

Postaj by bizar čet 7 lis - 23:31

Cipal je napisao/la:Hvala Bizar na korisnim informacijama, pogledat ću,,,, Čajka skužaj što se nisam javio problemi su tehničke prirode ajmo tako kazati Smile Javim se sutra sad je kasno

Poštovani,moraš bolje obijasniti što hoćeš (tako sam prošli put reagirao pa me baniralo tri dana"nedolično napadanje novog člana"), sad da ti mene bolje razumješ.
    Znači ako hoćeš neku malu automatsku(za sjemenje), ja ti dam mukte, kupio u V.Ćorića davno...ali mi je premala.
    Isto tako možeš sam napraviti za dana koliko tebi treba...??? Molim pogledaj na you tube BIRD FEEDER, uzmeš pvc bocu , napraviš dvije rupe, provučeš dva štapića-bakete i to je to, ili bocu okreneš naopako, dole rupe, sa nekom malom tacnom ....imaš sto varijacija na temu.
    Zašto bacati novce ako možeš sam sebi(veličinu) prilagoditi što ti treba, samo molim bolje obijasni....pozzz.
    ps
    Sve navedeno se odnosi i na velike (voda) pojilice, boca od coca-cole od dvije litre, okreneš naopako.....staviš malo octa mogu ptice piti deset dana(za nevolju), sve navedeno MOŽEŠ osobno vidjeti u mene.
    bizar

Postaj by bizar pet 8 lis - 8:18

bizar je napisao/la:
    Cipal je napisao/la:Hvala Bizar na korisnim informacijama, pogledat ću,,,, Čajka skužaj što se nisam javio problemi su tehničke prirode ajmo tako kazati Smile Javim se sutra sad je kasno

Poštovani,moraš bolje obijasniti što hoćeš (tako sam prošli put reagirao pa me baniralo tri dana"nedolično napadanje novog člana"), sad da ti mene bolje razumješ.
    Znači ako hoćeš neku malu automatsku(za sjemenje), ja ti dam mukte, kupio u V.Ćorića davno...ali mi je premala.
    Isto tako možeš sam napraviti za dana koliko tebi treba...??? Molim pogledaj na you tube BIRD FEEDER, uzmeš pvc bocu , napraviš dvije rupe, provučeš dva štapića-bakete i to je to, ili bocu okreneš naopako, dole rupe, sa nekom malom tacnom ....imaš sto varijacija na temu.
    Zašto bacati novce ako možeš sam sebi(veličinu) prilagoditi što ti treba, samo molim bolje obijasni....pozzz.
    ps
    Sve navedeno se odnosi i na velike (voda) pojilice, boca od coca-cole od dvije litre, okreneš naopako.....staviš malo octa mogu ptice piti deset dana(za nevolju), sve navedeno MOŽEŠ osobno vidjeti u mene.

MOLIO bih nekog vještijeg da na forum postavi(video), you tube BIRD FEEDER, mislim da ima interesantnih stvari, baš vezano za temu. Unaprijed hvala.
    zoranV
    zoranV

Broj postova : 2908
    Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV pet 8 lis - 8:56