Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

5 posters

HRANILICE I POJILICE

krnjolac
    krnjolac

Broj postova : 791
    Registration date : 16.03.2009

HRANILICE I POJILICE Empty HRANILICE I POJILICE

Postaj by krnjolac uto 26 lis - 11:15

ovdje možemo davati jedni drugima korisne informacije na ovu temu,recimo meni se pokazala odlična pojilica sa cjevćicom za hrčke,tići se brzo naviknu na nju,u transportu nema prolijevanja,a šta je najvažnije dovoljno je uzeti najmanju,tj. najjeftiniju jer ima univerzalni čep,pa se može stavit i na bocu od jamnice ako treba veća količina vode...
    Siskin
    Siskin

Broj postova : 437
    Registration date : 29.10.2009

HRANILICE I POJILICE Empty Re: HRANILICE I POJILICE

Postaj by Siskin uto 26 lis - 21:36

Možeš li postaviti sliku kako to sve izgleda?
    Carduel
    Carduel

Broj postova : 1278
    Registration date : 29.07.2009

Postaj by Carduel ned 26 pro - 3:00

krnjolac je napisao/la:ovdje možemo davati jedni drugima korisne informacije na ovu temu,recimo meni se pokazala odlična pojilica sa cjevćicom za hrčke,tići se brzo naviknu na nju,u transportu nema prolijevanja,a šta je najvažnije dovoljno je uzeti najmanju,tj. najjeftiniju jer ima univerzalni čep,pa se može stavit i na bocu od jamnice ako treba veća količina vode...

Jel ta pojilica sa kuglicom!?

Ako je, treba dobro pripaziti da se kuglica ne bi zaglavila (često se zna desiti) inače pa pa ljubimci ako se ne skuži na vrijeme.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost ned 26 pro - 20:29

Dobro je carduel reka,stane ti kuglica,tj. stvrdne se od kamenca,pa je pozeljno svaki put malo u vrucoj vodi oprat...
    patrik
    patrik

Broj postova : 408
    Registration date : 09.04.2010

Postaj by patrik čet 10 vel - 3:21

ja sam ove godine kupio pojilice na vakum bez kuglice tako da se ne moze desit ništa
    ali sam uzeo i obične s kuglicom i eto več 2 mj.ih nisam prao a još uvijek su čiste,nisu se zaštopale ili slično ali stavljam filtriranu vodu pa nema problema
    crv
    crv

Broj postova : 1816
    Registration date : 02.12.2009

Postaj by crv čet 10 vel - 3:44

patrik je napisao/la:ja sam ove godine kupio pojilice na vakum bez kuglice tako da se ne moze desit ništa
    ali sam uzeo i obične s kuglicom i eto več 2 mj.ih nisam prao a još uvijek su čiste,nisu se zaštopale ili slično ali stavljam filtriranu vodu pa nema problema

Patrik , di si nabavio te pojilice na vakuum ? Zvuči dobro , mislim , praktično i pouzdano Suspect
    patrik
    patrik

Broj postova : 408
    Registration date : 09.04.2010

Postaj by patrik sub 12 vel - 1:03

u reggio emilju i čak su jeftinije nego one s kuglom
    krnjolac
    krnjolac

Broj postova : 791
    Registration date : 16.03.2009

Postaj by krnjolac čet 28 srp - 11:44

jel neko možda zna bili bilo dobro za ptice da se voda u volijerama filtrira preko filter pumpi za akvarije,pretpostavljam ako je dobro za ribice da bi i za ptice bilo dobro,pogotovo u ljetnim danima ako se pticama par dana nemože promijeniti voda,ili neko možda zna bolji način filtracije...

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: sub 23 stu - 12:57.