ovdje možemo davati jedni drugima korisne informacije na ovu temu,recimo meni se pokazala odlična pojilica sa cjevćicom za hrčke,tići se brzo naviknu na nju,u transportu nema prolijevanja,a šta je najvažnije dovoljno je uzeti najmanju,tj. najjeftiniju jer ima univerzalni čep,pa se može stavit i na bocu od jamnice ako treba veća količina vode...
5 posters
HRANILICE I POJILICE
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
- Post n°1
HRANILICE I POJILICE
Siskin- Broj postova : 437
Registration date : 29.10.2009
- Post n°2
Re: HRANILICE I POJILICE
Možeš li postaviti sliku kako to sve izgleda?
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°3
krnjolac je napisao/la:ovdje možemo davati jedni drugima korisne informacije na ovu temu,recimo meni se pokazala odlična pojilica sa cjevćicom za hrčke,tići se brzo naviknu na nju,u transportu nema prolijevanja,a šta je najvažnije dovoljno je uzeti najmanju,tj. najjeftiniju jer ima univerzalni čep,pa se može stavit i na bocu od jamnice ako treba veća količina vode...
Jel ta pojilica sa kuglicom!?
Ako je, treba dobro pripaziti da se kuglica ne bi zaglavila (često se zna desiti) inače pa pa ljubimci ako se ne skuži na vrijeme.
Gost- Gost
- Post n°4
Dobro je carduel reka,stane ti kuglica,tj. stvrdne se od kamenca,pa je pozeljno svaki put malo u vrucoj vodi oprat...
patrik- Broj postova : 408
Registration date : 09.04.2010
- Post n°5
ja sam ove godine kupio pojilice na vakum bez kuglice tako da se ne moze desit ništa
ali sam uzeo i obične s kuglicom i eto več 2 mj.ih nisam prao a još uvijek su čiste,nisu se zaštopale ili slično ali stavljam filtriranu vodu pa nema problema
ali sam uzeo i obične s kuglicom i eto več 2 mj.ih nisam prao a još uvijek su čiste,nisu se zaštopale ili slično ali stavljam filtriranu vodu pa nema problema
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°6
patrik je napisao/la:ja sam ove godine kupio pojilice na vakum bez kuglice tako da se ne moze desit ništa
Patrik , di si nabavio te pojilice na vakuum ? Zvuči dobro , mislim , praktično i pouzdano
patrik- Broj postova : 408
Registration date : 09.04.2010
- Post n°7
u reggio emilju i čak su jeftinije nego one s kuglom
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
- Post n°8
jel neko možda zna bili bilo dobro za ptice da se voda u volijerama filtrira preko filter pumpi za akvarije,pretpostavljam ako je dobro za ribice da bi i za ptice bilo dobro,pogotovo u ljetnim danima ako se pticama par dana nemože promijeniti voda,ili neko možda zna bolji način filtracije...