Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+3
Renato.M
nebojsav
TEXMEX
7 posters

Kupujem pojilice

TEXMEX

Broj postova : 20
    Registration date : 22.08.2009

Kupujem pojilice  Empty Kupujem pojilice

Postaj by TEXMEX čet 29 ruj - 13:23

http://www.alira.hr/pribor_za_ptice.html

Kupio bih pojilicu pod slovom E,jedno 20 kom.Ovi prodaju samo u veleprodaji, a u trgovinama nenađem.u obzir dolaze samo nove i nekorištene.Ako imate,javite mi se porukom na tex-mex@net.hr Hvala!
    nebojsav
    nebojsav

Broj postova : 85
    Registration date : 22.09.2010

Kupujem pojilice  Empty pojilce

Postaj by nebojsav sub 1 lis - 21:08

Imaš takve za kupiti Kod Mustafe iz Tešnja vrlo su povoljne,potrazi ga na skype pod Mustafa pa se s njim dogovori.
    TEXMEX

Kupujem pojilice  Empty Re: Kupujem pojilice

Postaj by TEXMEX sub 1 lis - 23:24

nemam skype,imaš li neki email?lakše bi mi bilo da je iz cro,lakše je plaćanje ali kad nitko nema ovdje.hvala!
    nebojsav
    nebojsav

Postaj by nebojsav sub 1 lis - 23:47

Sorry,nemam ,ali on nekada bude i na ovoj stranici,probaj preko nekog tko je iz Bosne,ali mnogi ovdje ga znaju pa ti i netko da njegov<@
    Renato.M
    Renato.M

Broj postova : 1494
    Registration date : 14.12.2009

Postaj by Renato.M ned 2 lis - 0:14

TEXMEX da si popunio profil do kraja znali bi iz kojeg si grada pa bi ti bilo i lakše odgovoriti. Ja posijedujem takve pojilice a kupujem ih u RegioEmiliji po 25 centi. Mislim da sam u Rijeci kod Renata vidio da prodaje iste takve ali neznam pošto. Ako si blizu Rijeke skoči do Dražice i .......Pozdrav.
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 2908
    Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar ned 2 lis - 4:33

Renato.M je napisao/la:TEXMEX da si popunio profil do kraja znali bi iz kojeg si grada pa bi ti bilo i lakše odgovoriti. Ja posijedujem takve pojilice a kupujem ih u RegioEmiliji po 25 centi. Mislim da sam u Rijeci kod Renata vidio da prodaje iste takve ali neznam pošto. Ako si blizu Rijeke skoči do Dražice i .......Pozdrav.

da sam vidio ranije i ja bi ti odgovorio,ima ih za kupiti kod nas po zoo dućanima.za cijenu nisam siguran ali 25 centi nisu sigurno,prije oko 75. Very Happy
    refa95
    refa95

Broj postova : 1274
    Registration date : 12.04.2009

Postaj by refa95 ned 2 lis - 9:02

Kucajte na skaypu mustafa viliasevic ili mustafatesanj i vidjecete sliku zutog malinoa
    TEXMEX

Postaj by TEXMEX ned 2 lis - 14:53

Iz Osijeka sam...Gospodinu Renatu sam bio poslao ne mali broj poruka ,gdje sam mu napisao sve od adrese do broja pojilica i koju vrstu,ali iz nekog razloga mu se neda odgovarati ili poslati.Tičar u kojim ZOO shopovima si viđao..Znam kakp Pet centar nema,gledao samk još neke stranice ali svi imaju one standardne lošije.
    Dean
    Dean

Broj postova : 1847
    Registration date : 19.08.2008

Postaj by Dean ned 2 lis - 14:57

TEXMEX je napisao/la:Iz Osijeka sam...Gospodinu Renatu sam bio poslao ne mali broj poruka ,gdje sam mu napisao sve od adrese do broja pojilica i koju vrstu,ali iz nekog razloga mu se neda odgovarati ili poslati.Tičar u kojim ZOO shopovima si viđao..Znam kakp Pet centar nema,gledao samk još neke stranice ali svi imaju one standardne lošije.

nisam siguran koliko Renato otvara mail...radije ti njega na telefon 098215313 Very Happy

nebojsav
    nebojsav

Postaj by nebojsav ned 2 lis - 15:34

Evo upravo sam se vrato sa izlozbe Lorist u Novom Sadu.Bilo je i prodaja različitog pribora za sve vrste zivotinja.Npr, pojilice koje kolega trazi,više vrsta kvalitete i cijene.Uglavnom prihvatljive od 15 do 50 dinara.Onu koju je on trazio cijena je bila 0,25 eura.jaja za kanarince 10 kom 1 euro,kvalitetno gnjezdo za kanarince 1 euro ,drveni kavezi,isto za kanarince oko 4 eura,metalni još nize 320 dinara ili 3,2 eura.Samo hrana i cd hrana je bila prilično skupa,odnosno dosta skuplja za razliku od one koju sam kupovao u Bosni i Mađarskoj -Monor.Tako CD hrana u NS bilaje 1kg 5 eura,za razliku od Monora gdje je bila svega 2 eura,manje više od istog proizvođača,
    zelandur
    zelandur
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 244
    Registration date : 13.03.2010

Postaj by zelandur ned 2 lis - 15:46

zato su u nas cjene da te mozak zaboli mi hrvati smo ovce za sisanje

Sponsored content

Postaj by Sponsored content