[quote="zoranV"]Balta,moram ti napisati par riječi,trebao sam to napraviti na pp,ali mi je nekako draže ovdje.Upoznnali smo se na forumu ,oko Božića ,jer sam se ja tad logirao . Od tad sam upoznao desetak predivnih ljudi ,a jedan od ti si i ti.Vidjeli smo se i osobno upoznali na Ramskom jezeru 06.06 ove godine.O tebi imam visoko mišljenje ,kao o pozitivnoj osobi,samo me buni jedna stvar.koliko sam primjetio ,a to su primjetili i desetci drugih forumaša,kako mi se čini ,ti služiš nekim ljudima kao oružje ili produžena ruka.Neki iz pozadine diktiraju tvojim mislima i riječima.Ne znam zašto to dopuštaš,pusti neka svatko kaže šta ima,a ne da se krije iza tebe.Usput,pozdravljam te skrivene igrače i pozivam ih na otvoreno druženje na forumu.
P.S. ne bi volio da se uvrijediš,ovo ti pišem sa dobrim namjerama.Ako se sjećaš ,pokušali su sa malim Refom,ali je momčić bio dovoljno pametan i iskočio iz njihovih kandži,i svaka mu čast na tom.
Malo mi je smijesno ali mogu da se zakunem ako treba u djecu da mi nikad niko nije niti 1 post preedlozio da napisem iza svakog posta sto sam napisao stojim i to se kunem izuzev kad je from poslao moje privatne poruke.
Niti sam se ikad konstatovo sa nekim sta da napisem.
Domo je zauzet od posla cujemo se porukama svaki 10 dana.
Sa Koce nisam nikad ni jednu poruku razmijeno jer se i ne poznajemo.
Damjan culi se zadnji put prije 2-3 mjeseca vidimo se i cujemo na chtu.
Neznam ko bi jos trebao da bude ovdje u toj kao grupi.
Zoram pogrijesio si 100% sa tim sto mislis.
Ovdje na forumu sam iskljucivo radi druzenja a ujedno mi je dosadno nemam nikakvog posla.
A sto se tice sta valja a sta nevalja neka svako drzi za svoj gust a komentari ce uvijek biti razliciti.
ps.Ponekad napisem neki komentar kad sam
ali molim da mi ne zamjerite jer sve su to iskljucivo moji komentari.