malinois je napisao/la: post 757.
ajde ,ajde ,bas postaje zanimljivo
POŠTO JE :Prestalo biti zanimljivo, pa da se javim.
-Evo nisam se 5.dana javio.... Znao sam što će biti(moja crna prognoza), na početku sam 5-6 puta rekao-predlagao da počmemo od "grešaka"-što grdelin ne smije pjevati, kako je sugerirao Djordjevet, ali ne da vrag mira pa ste otišli(na najteže) na "zijade" ( pa se spominju:dvije verzije standarda za zijadu, snažna,explozivna,lukovita, s svim slovima, dinamična,jasnoća, dužina, šuplja, anemična,falša,lažna,umjetna,patvorena, ne zvoni, fali je pola, nepotpuna, iglene uši...)
-NE pravim se pametan, nego samo imam 5.godišnje iskustvo i znam vrlo dobro da je zijada najteža...trebalo je poći od lakšeg(greške).
Vlado post 833.Pita :Znaš li nekog koji ima vrhunsku zijadu?
Marin post 834.Odgovara da je prije 10-15 g.čestitao čovjeku.
-Mislim da vam je sve jasno, mi je tražimo od 2005. g , zadnju sam snimio 01/10/2006.g u Kaštelima kod Maina , a pošto ni ta nije bila "prava"onda smo Vlado počeli s spajanjem, od raznih grdelina....od jednog početak, od drugog kraj...muka samo takva. Usput Vlado ,ja ti imam br.mob.od Paje Pavlovića (ali mislim da ti on nema vremena-interesa za forum....)Također mislim(razgovarao sam)da g.Selak ne misli ništa mijenjati-prilagođavati-pojednostavnit,vezano za svoj prijedlog standarda.
-Ali da ne bude sve "crnjak", veoma mi je drago da ste se počeli služiti tehnikom-zijometrima. Leonardo Da Vinci je spajao umijetnost s znanošću i izjavio da jedno bez drugog ne idu-ništavan.
-Vinko kaže post:817.Slika govori više od 1000 riči,bravo Vinko, e ja to znam odavno, svaka čast "sluhistima" ja ću radije biti "gluvaš" i sve staviti na rengen.Moja (bože zdravlje)prognoza je da će biti još više (osim Vinka+Carduela)ljudi koji se služe sonogramima(Audiciti programima), samo pomalo.
-Koje je sad riješenje, jedino da vam mi postavimo na forum našu zijadu(100%rengenski ispravna) hahahaha.... zezam se to ne smijem.
Vinko post 765.Di je kladionica?Koeficijent?...nema ništa, nitko se ne kladi, nitko neće da snimi u Z.S.ptice.....nema ni knjige od ZoranV....sve stoji.
Vinko post767.frekfencija miša? Molim ,pitaj me nešto teže, to u svakoj većoj radnji se prodaje i na proizvodu-deklaraciji piše frekf...hahahaa
-CARDUEL, veliko hvala za postavljeni video, a kad ćeš španjolce-video?," sve za edukativne svrhe".
-Miljenko, post 790.Hvala odmorio sam se ,bio sam dan i po (1,5) s gliserom(posuđenim) po Hvaru, Pakleni Otoci, Vis, Biševo...nosio mlade ptice s sobom, to su mi zadnji ove godine koje ću ručno hraniti,zatvaram "rodilište" svi su puni kapaciteti.
- KOCE,lipo san ti reka da trebaš-MORAŠ dati gol (sam si ispred branke,imaš sve u svojoj glavi)a ne čekati Marina( ili Selaka), koji ti je isto lipo odgovorio u postu 771: Pusti mene, šta si se mene uvatija?
-Moraš napraviti standard, pa šta te briga ( i Messija su ti "izgadili", pa šta) neka oni daju bolji prijedlog.Ovako će ti reći da si trgovac, da ti ne odgovara....
-Marin u postu br.759.Kaže da ste "glasna manjina" da vas ima 10. Ja mislim da nema ni 5. ALI opet ti kažem, šta te briga( nema ni nas u grupi-fakultetu više koji isto mislimo), stavi prijedlog-standard i nikog se ne boj, ne smiješ odustat. Pozzz standardu.