bizar.zg je napisao/la:- Hvala SinaBL, hvala Carduel, ali ebi ga ,lakše mi je otpitat deset baštardi nego što ste mi vi rekli.
Ali, uspio sam "skuvati" Brabusa, pun je posla, sutra popodne dolazi i snima novi video kod mene, u "rodilištu", to dugujem forumašima, sutra se snima ono što sam rekao a to je da u mene sve leži, da je sezona u vrhuncu.
najvažnije, predajem brabusu DVD on zna kako ga staviti na forum.
-Video ću posvetiti Miljenku USA, da ( se i s njim pomirim) vidi da i mi znamo posao...koliko truda ,ljubavi, znanja,odricanja,energije ulažemo......trudit ću se da budem edukativan.
Vinko hvala na toplim riječima, znao sam ja tko ima najviše iskustva, hvala.
-Kad smo već kod Brabusa, s njim je sve počelo, idemo u kafić,ja on i Čudina, ja kažem, pričekaj da nahranim ptice, on počme snimati mobitelom, ja tek u pola snimanja shvatim da snima na mobitel, a Čudina glasno govori...ne znamo uopće da se snima.... tako je sve počelo.Znači, sutra se snima video, 1o.kanarinki i 3.grdelina, kako se lako može izleći 30-40-50 baštardi samo ovaj mjesec, te ručno hranjenje. Pozzzz.
F.... , bas sam zavrsio post kad mi se sve izbrisalo...
Ponovo:
Bizar, nismo (nisam) mi bili u svadji da se moramo miriti. Ja, eto, volim rec sto mi je na jeziku, sto mislim....Ako vidim da sam pretjerao i da sam u krivo obavezno se izvinim i trazim razumjevanje/oprost.
Iako se puno puta ne slazem s odlukom/postupkom moderatora demokratski prihvatam njihove odluke. Zato me zasmetalo kad nisu reagirali tamo gdje treba. Bez obzira da li si to bio Ti/Vi (ne znam ti godine pa da te ne uvrijedim koristit cu Ti...da te pomladim...) ili netko drugi.
Natrag na TEMU.
Prvo, hvala na posveti videa/DVD...mislim da taj video imam jer sam prije dolaska na ovaj forum komunicirao sa Spannjolcima/Silvestrista..i nesto sam upoznat s njihovim smjernicama za pjev grdelina. Njihovim standardom.
SKOLA pjeva nema smisla ako nema standarda, ako nema ocjenjivanja, ako nema gradacije rezultata. Ako nema odredjenog cilja. Ja sam u vise navrata (lani i ove godine) pokusao navesti odredjene clanove da zapocnu ovaj proces, ali osim podrske Pestija i Marinovog razumjevanja nije se puno pomaklo. Nije se uopce pomaklo. Eto, zelim tebi vise srece, da se nesto napravi na pitanju standarda.
Ali, da se razumijemo (ovo je moje muisljenje), STP i STANDARD nisu isto, po sustini sto predstavljaju. Mogu biti isti, slicni...ali STP je proizasao iz skole/tradicije "batudasa" (batuda je alpfa i omega), dok je STANDARD Javljanje, Versa, Zov, i Batuda. Ali, da ne kompliciramao ovdje...