Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+40
DjordjeVet
grdelin-omiš
Renato.M
CASPER
karlo
xyz
Merlo
lord189
jere
japirko1
bivanzg
toni69
DOMO
zvrcko sen
ssarava1
bocka
ticar
krnjolac
Dax BG
vlado
kreso
PESTI
faganel
Dean
trava
krstokljun
zoranV
komiza
koce
saso78
crv
malinois
zadranin
baltic
Sina BL
Dadoni
Miljenko
Carduel
brabus
MARIN
44 posters

ŠKOLA PJEVA

Sina BL
    Sina BL

Broj postova : 202
    Registration date : 31.10.2008

ŠKOLA PJEVA - Page 8 Empty Re: ŠKOLA PJEVA

Postaj by Sina BL uto 29 lip - 18:18

baltic je napisao/la:Ja sam vidio jednog strucnjaka da usporava kasetu tako da nista ne mozes razumjeti sta pjeva grdelin.Izgledalo je ko kakva zaba.
    A zvucnike je koristio obicne samo ih stavi u bure od 50 L

I tako dobije efekat zvuka iz bureta Very Happy

Hahahahaha. Pitaj ga Balta je l bolje drveno il plasticno bure? Vjerovatno je bolji zvuk u drvenom, jer ako vec zvucnici nemaju drvenu membranu bar da bure to popravi, al nije dobro zbog tekuti. Opet muka i dilema?
    Carduel
    Carduel

Broj postova : 1278
    Registration date : 29.07.2009

Postaj by Carduel uto 29 lip - 20:23

Sina BL je napisao/la:
    baltic je napisao/la:Ja sam vidio jednog strucnjaka da usporava kasetu tako da nista ne mozes razumjeti sta pjeva grdelin.Izgledalo je ko kakva zaba.
    A zvucnike je koristio obicne samo ih stavi u bure od 50 L

I tako dobije efekat zvuka iz bureta Very Happy

Hahahahaha. Pitaj ga Balta je l bolje drveno il plasticno bure? Vjerovatno je bolji zvuk u drvenom, jer ako vec zvucnici nemaju drvenu membranu bar da bure to popravi, al nije dobro zbog tekuti. Opet muka i dilema?

Ajmo momci, uozbiljite se! Tema je ozbiljna a vi sve na šegu. Very Happy Pa dogodine biće krivljavine što mi tić ne pjeva pravo dziju.
    toni69
    toni69
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 78
    Registration date : 23.03.2010

Postaj by toni69 uto 29 lip - 22:58

preporučujem stari mostarski recept za preslušavanje tića.prije slušanja popiti litar rakije,poslije toga je svaki tić pjevač.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sri 30 lip - 9:36

Drago mi je da si se javio, drago mi je da si dao neke primjere.
    Sve što si rekao stoji, glede mojih izjava, bez laganja, ima stvari koje ću vrlo rado podijeliti s vama, ima stvari koje NI MI NE ZNAMO, ima stvari za koje ti uz najbolju volju ne mogu reći...
    Nekoliko primjera, čuo sam da je netko iz Zadra naučio mladog grdelina da ponovi pjesmu-zijadu s usana otpjevanu....takvih priča-primjera ima stvarno dosta.
    Naša priča vodilja je ( već sam je rekao na školovanje) mladi grdelin je naučio lastavicu, a nije je vidio, mladi grdelin je bio u stalaži kad je se očak ispod krpe mitario, nije ga vidio a pokupio je mladi grdelin kompletnu pjesmu.... sve smo bazirali na te dvije priče. Znači cijela umijetnost je u tome kako dati mladoj ptici zvuk ŠTO PRIRODNIJI , prevariti je, da pjeva ponuđeno.
    Znam da je ovu zimu , vremenski četri mjeseca rađen ( GMO -Čudina) Cd koji će se puštati mladim grdelinima... Mogu li ti postaviti već postavljena pitanja, je li puštaš isti ili tri različita CD-a mladoj ptici u jednom danu? Jer ni grdelin ne pjeva ujutro , u pol dana i predvečer istu pjesmu.
    Nas veže ista ljubav, u pravu si, mi smo jedno pleme koje razgovara istim jezikom, imamo iste afinitete, i mi smo globalni, drago mi je da se može pričati o ovoj temi, uvijek sam za razgovor. Samo da znaš, Marin je bio u pravu kad je rekao da su se u Splitu polarizirale-odvojile dvije grupe, prva A. smo mi , a druga B. mrzi samu pomisao na ovo što mi radimo, ostali su vijerni tradiciji ( po prehrani, ljekovima, razmišljanjima...)
    Tako da savijetujem forumašima koji ne ( iz navedenog primjera) cijene, kojima nije blizak model A. da jednostavno potraže drugu temu, jer su ukusi i pristupi i metode različite.Zašto nekome namećati nešto ,jer je već bilo svađa oko nevedenog.
    ps. Već drugi put propuštam da se ISPRIČAM "bivanzg", greškom sam se obrušio na čovjeka, ali ću se još koji put izviniti.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sri 30 lip - 9:58

Opet ja, ( kompjuterski nepismen) pa se moram vraćati, što je tko napisao ,prepisat na papir pa opet odgovarat, prepisivat.... .ebiga stari čovjek. Desi se i mlađima.
    Pono se ISPRIČAVAM BIVANZG, greškom sam optužio čovjeka dana 28.lipnja, a htio sam navedeno poslati MIPTIČAR-u, jer mi je uletio kod Refe u SODA BIKARBONA.
    odgovor Tičaru, post 173, istina je već duže vrijeme da se CD ili kasete usporavaju, razlog je jednostavan, dijete u prvi razred uči 2+2, a u osmi logaritamsku tablicu, imali smo primjera gdje baštarda u punoj snazi i pjevu, pjeva mladoj ptici, ništa nisu prihvatili, mišljenja smo da im je bilo pre komplicirano za uzrast... hti sam reći da je praksa da se u prvoj fazi školovanja puštaju usporene kazete.
    -Poznato je da su ljudi s kazetofonima jeftinim i starima naučili mladog grelina da pijeva, nekad je pjevao i zijadu ali je NITI JEDAN NIJE ZADRŽAO.
    Volio bih da Marin me ispravi, da on piše o ovoj temi, ali ću si dati slobode da prenesem što su mi rekli. Znači SPLIT i kružnica oko do 100.kilometara, (Murter, Livno,Vrgorac) su bile najbolje zijade svih vremena, Možda je to prokletstvo ( za one koji sada pokušavaju napraviti isto) a možda je ( je sigurno) dar za onoga koji sluša.
    Nitko ( chardonneret, jilguero, saka kusu, il cardellino) vjerujte nije imao taj božanski dar lijepe zijade. Ako sam Marine pogriješio molim oprosti. I vratimo se na početak, s jeftinim kazetofonom se lako može naučiti ptica da pjeva veršu, javljanje, pletivo. Nema šanse da otpijeva kvalitetnu zijadu, možda je ista na drugoj frekfenciji? Možda je problem u nečem drugom? Možda je to razlog što se mora ići na skupu tehniku......
    bivanzg

Broj postova : 13
    Registration date : 30.05.2010

Postaj by bivanzg sri 30 lip - 10:22

- isprika primljena-naravno(a to da ste greškom htjeli poslat miptičaru,i niste baš,jer ste neke moje navode citirali i ...no nema veze,još jednom govorim da je isprika PRIMLJENA - jer je kršćanski oprostiti,makar sam tako ja odgojen)
    - nego,moram primjetiti jednu stvar, a koju je prethodno primjetio i marin, kad je rekao da vam bolje stoji zg,ši, st ,a meni se čini da vam najbolje stoji ono st,no to nema nikakve veze,samo onako usput,a to se vidi i po onom zadnjem što ste napisali da su u Splitu dvije grupe ,a da vi pripadate grupi A,i puknuo bih ako ne bi rekao ono što mislim,a to je me podsjećate na GMO-a
    - ako griješim ,moja isprika-morao sam ovo reći(napisat),ali još jednom govorim da to nema nikakve veze ni sa čim.Imate moju podršku,jer je očito da vam je znanje veliko,kao i volja i da ulažete veliki trud u ovaj naš hobi,što je rijetkost

PS
    Samo ako bih vas mogao zamoliti da budete malo manje tajanstveni,jer neke stvari ako ne mislite reći,bolje da ih niti ne spominjete
    I još nešto,ako bi mogli potkrijepit to što govorite nekim malim video uratkom(mislim na pticu koja je učena na taj način,to bi nam svima pomoglo)

unaprijed zahvaljujem

MARIN
    MARIN

Broj postova : 2096
    Registration date : 17.11.2008

Postaj by MARIN sri 30 lip - 12:33

bizar.zg je napisao/la:Opet ja, ( kompjuterski nepismen) pa se moram vraćati, što je tko napisao ,prepisat na papir pa opet odgovarat, prepisivat.... .ebiga stari čovjek. Desi se i mlađima.
    Pono se ISPRIČAVAM BIVANZG, greškom sam optužio čovjeka dana 28.lipnja, a htio sam navedeno poslati MIPTIČAR-u, jer mi je uletio kod Refe u SODA BIKARBONA.
    odgovor Tičaru, post 173, istina je već duže vrijeme da se CD ili kasete usporavaju, razlog je jednostavan, dijete u prvi razred uči 2+2, a u osmi logaritamsku tablicu, imali smo primjera gdje baštarda u punoj snazi i pjevu, pjeva mladoj ptici, ništa nisu prihvatili, mišljenja smo da im je bilo pre komplicirano za uzrast... hti sam reći da je praksa da se u prvoj fazi školovanja puštaju usporene kazete.
    -Poznato je da su ljudi s kazetofonima jeftinim i starima naučili mladog grelina da pijeva, nekad je pjevao i zijadu ali je NITI JEDAN NIJE ZADRŽAO.
    Volio bih da Marin me ispravi, da on piše o ovoj temi, ali ću si dati slobode da prenesem što su mi rekli. Znači SPLIT i kružnica oko do 100.kilometara, (Murter, Livno,Vrgorac) su bile najbolje zijade svih vremena, Možda je to prokletstvo ( za one koji sada pokušavaju napraviti isto) a možda je ( je sigurno) dar za onoga koji sluša.
    Nitko ( chardonneret, jilguero, saka kusu, il cardellino) vjerujte nije imao taj božanski dar lijepe zijade. Ako sam Marine pogriješio molim oprosti. I vratimo se na početak, s jeftinim kazetofonom se lako može naučiti ptica da pjeva veršu, javljanje, pletivo. Nema šanse da otpijeva kvalitetnu zijadu, možda je ista na drugoj frekfenciji? Možda je problem u nečem drugom? Možda je to razlog što se mora ići na skupu tehniku......

Poštovanje Bizar zg!
    Slažem se sa svim što si napisao.Jedino nisam baš siguran u ovo sa usporavanjem kazeta(snimke).Navešću primjer iz svog osobnog iskustva.Isključivo snimke za učenje mladih nisam nikad koristio.Ali redovito sam ih koristio kad sam imao kvalitetnog živog učitelja kojeg bi snimio ,a snimku puštao kad on ode u modu.I tako jednom prilikom zamolio sam prijatelja da mi snimi pticu.Snimku sam spremio i zaboravio na nju.Jer stari tić bio je u formi.Kad je išao u modu počeo sam sa snimkom.Tada nisam primjetio da je ta snimka ponešto usporena ,jer stara ptica nije pjevala.A razlika je stvarno mala.To sam ustanovio kad sam dogodine širio mlade i učitelja.Tri su pjevala identično po učitelju(salama imam svjedoke)a jedan je pjevao to isto ,ali za nijansu sporije poput snimke.
    Što se da iz toga zaključiti ne znam ,ali eto to je neko moje iskustvo.Sa suvremenijom tehnikom nisam radio ,to je bilo još doba od onih malih kazeta.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sri 30 lip - 13:28

Pozdrav!!!

Po mom mišljenju tko je jednom čuo pravu"(ne nužno i pravu takmičarsku) pjesmu gardelina ne zaboravlja je baš lako !!!čitam ove postove i ne triba mi nitko reći što će biti za 10 godina jer već sad vidim da se sve više traži vrhunska oprema za snimanje pjesme !!!a svi znamo kad je oprema vrhunska da pruža i vrhunske mogućnosti dorade kojima će rijetki odoliti !!
    i za kraj :nadam se da ću još koji put čuti predivni,kristalno čisti vez""gardelina uživo ne nužno moga!!!jer gardelin se drži za svoj a i što više omogućiti ptici njen gušt" i ne mogu gledati kako ljudi šalju pohvale tipa : bravo ,super volijere ,bravo a na slici sve zaraslo u nehigijenu ,ljudi budite malo realniji pri tim hvalama jer tko ne čisti za jednim gardelinom neće čistiti ni za sto najboljih !!! pozdrav ljubiteljima !!!

ŠKOLA PJEVA - Page 8 Tengelic267.th

Carduel
    Carduel

Postaj by Carduel sri 30 lip - 15:39

Poštovanje bizar.zg,

evo čitam što ste napisali vezano za školovanje grdelina (1 žvučnik - mono signal), pa bi vas zamolio da mi napišete par redaka o specifikaciji visokotonca kojeg koristite i pretpostavljam da školujete grdeline u zasebnim prostorijama ili kutijama kako se već moglo vidjeti na forumu? Ovdje me zanima jedna stvar a to je kako ste izbjegli pojavu eha i različitog tlaka ako školujete u kutijama.

Molio bi da shvatite ovo pitanje u službi edukacije a nikako provokacije jer mi je puna kapa svakojakih komentara.

Nadam se da ćete mi uskoro odgovoriti! Ugodan dan i sve najbolje u ZG.

Pozdravljam
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic sri 30 lip - 22:50

Ja sam mislio snimiti kamerom svog tica pa bi pustao preko DVD.

Dali bi mi bilo ucinkovitije kad bi jos kupio i LCD pa prikopco pa nek mladi gledaju Very Happy
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN sri 30 lip - 23:29

bizar.zg je napisao/la:
    Odgovoriti ti mogu samo s dvije priče.
    -Zagrepčanin "čisti", šeta jednog sunčanog dana blizu Jaruna ZG, te s balkona dvokatnice stambene čuje grdeline kako pjevaju (možda je bio i cd), pozvoni, izađe žena i pita ga što hoćete. zagrepčanin kaže da ga interesiraju ptice, te da hoće vidjeti vlasnika.... Žena odgovori da je to OK, ali da je čovjek puno na putu ,da je malo nezgodno i da se zove vlasnik ptica NADAN VIDIŠEVIĆ.Ne se zezati možda se dopisuješ s Nadanom-ali nećemo o politici.
    -Priča druga, dva momka od cca 25.godina starosti , iz Dalmacije (molim Krnjolac tebi su najbliži, te ako prepoznaš iste da sakriješ identitet, molim) žive i rade u Zg, te na četri mjesta u Zg (čitaj u vilama) školuju na CD mlade grdeline, inače ,kad već spominjete GMO-a, on je (materijalno) Pepeljuga za navedene
    Što sam ovim pričama htio reći, svima navedenim i meni je prebivalište ZG,
    Ja osobno , imam jedan stav i znam što hoću, interesira me jedino školovanje i prehrana grdelina,
    Glede pripadnosti grupi A. točno je da su u ovim pričama svi manje više pripadnici-ogranak Zagrebački, iste škole, već sam rekao da smo mi "pleme, globalno"-hoću reći ako neki iz Španjolske radi isto (školovanje, cd, mrak....) što i ja, mi smo iz istog plemena i bliži mi je puno nego neki susjed koji grdeline hrani samo konopljom i misli da je to uredu.

Mladim grdelinima ne puštati STEREO, puštati samo MONO, znači jedan zvučnik, NE DVA, isto tako najbolji je zvuk s starog trakaša MAGNETOFONA, ali je još bolji-kvalitetniji s VIDEO KAZETE (ne sa VHS , ne sa Beta nego neke debele ali puno slične imam zapisano). Eto jeli to bilo teško, a šta sad , ?Gdje je draž druženja?? kad ti sve kažem ...kako ćemo se družiti???Gdje je draž?,Ako nema tajanstvenosti?

E Bizar!Svaka čast!

Osvrnuo bi se samo na zadnju rečenicu.To ti je stvarno jedna velika istina.Vjerovatno moj najveći tičji problem.
    Osrednjost me ne zadovoljava,pa pomalo gubim volju.Vrlo sam blizu........
    Carduel
    Carduel

Postaj by Carduel sri 30 lip - 23:43

MARIN je napisao/la:E Bizar!Svaka čast!

Osvrnuo bi se samo na zadnju rečenicu.To ti je stvarno jedna velika istina.Vjerovatno moj najveći tičji problem.
    Osrednjost me ne zadovoljava,pa pomalo gubim volju.Vrlo sam blizu........

Marine nemoj tako! Ne predaji se, evo ako ti mogu vratiti volju za tićima mogao bi ti darovati onoga tića sa snimka! Very Happy Znam da je strilovit na početku ali nije loš na kraju nego vrlodobar. Very Happy
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN čet 1 srp - 11:53

Carduel je napisao/la:Marine nemoj tako! Ne predaji se, evo ako ti mogu vratiti volju za tićima mogao bi ti darovati onoga tića sa snimka! Very Happy Znam da je strilovit na početku ali nije loš na kraju nego vrlodobar. Very Happy

Carduel hvala na ponudi.
    Ali znaš ono.Marin i strile,jednostavno ne ide.ŠKOLA PJEVA - Page 8 000203F6
    Carduel
    Carduel

Postaj by Carduel čet 1 srp - 16:31

MARIN je napisao/la:
    Carduel je napisao/la:Marine nemoj tako! Ne predaji se, evo ako ti mogu vratiti volju za tićima mogao bi ti darovati onoga tića sa snimka! Very Happy Znam da je strilovit na početku ali nije loš na kraju nego vrlodobar. Very Happy

Carduel hvala na ponudi.
    Ali znaš ono.Marin i strile,jednostavno ne ide.ŠKOLA PJEVA - Page 8 000203F6

A šta se može! Poštivam principe! Probat ću ga nagovorit da ne pjeva strile! Very Happy
    japirko1
    japirko1

Broj postova : 193
    Registration date : 09.01.2009

Postaj by japirko1 čet 1 srp - 19:29

bizar.zg je napisao/la:Drago mi je da si se javio, drago mi je da si dao neke primjere.
    Sve što si rekao stoji, glede mojih izjava, bez laganja, ima stvari koje ću vrlo rado podijeliti s vama, ima stvari koje NI MI NE ZNAMO, ima stvari za koje ti uz najbolju volju ne mogu reći...
    Nekoliko primjera, čuo sam da je netko iz Zadra naučio mladog grdelina da ponovi pjesmu-zijadu s usana otpjevanu....takvih priča-primjera ima stvarno dosta.
    Naša priča vodilja je ( već sam je rekao na školovanje) mladi grdelin je naučio lastavicu, a nije je vidio, mladi grdelin je bio u stalaži kad je se očak ispod krpe mitario, nije ga vidio a pokupio je mladi grdelin kompletnu pjesmu.... sve smo bazirali na te dvije priče. Znači cijela umijetnost je u tome kako dati mladoj ptici zvuk ŠTO PRIRODNIJI , prevariti je, da pjeva ponuđeno.
    Znam da je ovu zimu , vremenski četri mjeseca rađen ( GMO -Čudina) Cd koji će se puštati mladim grdelinima... Mogu li ti postaviti već postavljena pitanja, je li puštaš isti ili tri različita CD-a mladoj ptici u jednom danu? Jer ni grdelin ne pjeva ujutro , u pol dana i predvečer istu pjesmu.
    Nas veže ista ljubav, u pravu si, mi smo jedno pleme koje razgovara istim jezikom, imamo iste afinitete, i mi smo globalni, drago mi je da se može pričati o ovoj temi, uvijek sam za razgovor. Samo da znaš, Marin je bio u pravu kad je rekao da su se u Splitu polarizirale-odvojile dvije grupe, prva A. smo mi , a druga B. mrzi samu pomisao na ovo što mi radimo, ostali su vijerni tradiciji ( po prehrani, ljekovima, razmišljanjima...)
    Tako da savijetujem forumašima koji ne ( iz navedenog primjera) cijene, kojima nije blizak model A. da jednostavno potraže drugu temu, jer su ukusi i pristupi i metode različite.Zašto nekome namećati nešto ,jer je već bilo svađa oko nevedenog.
    ps. Već drugi put propuštam da se ISPRIČAM "bivanzg", greškom sam se obrušio na čovjeka, ali ću se još koji put izviniti.
    A grupa+B grupa to je ključ uspjeha...........
    japirko1
    japirko1

Postaj by japirko1 pet 2 srp - 15:08

https://www.youtube.com/watch?v=q6JcrUiU4JY evo jednog mog od prosle godine,bit će vjerovatno čist,a trenutno još nije sta na pismu još ide u veršu...molim komentar...
    baltic
    baltic

Postaj by baltic pet 2 srp - 19:04

Nije lose slicno kao kod Marina.
    bivanzg

Broj postova : 13
    Registration date : 30.05.2010

Postaj by bivanzg pet 2 srp - 21:37

japirko1 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=q6JcrUiU4JY evo jednog mog od prosle godine,bit će vjerovatno čist,a trenutno još nije sta na pismu još ide u veršu...molim komentar...

-Japirko ja ću ti biti iskren.Kao što si rekao bit će vjerojatno čist,ali ako pričamo o dobrom,to je daleko od toga.Čisto jeste,ali tu nema ništa ni lošega,kao ni dobroga.
    -kratko obrazloženje:pletiva nikakva ,kratka troslovna i - prekratko - i na to stavlja lošu zijadu,ako se to može uopće nazvat zijadom.

PS
    nisi ga to valjda stavio da pjeva tima u mraku: nije valjda da bi želio da ti svi tako pjevaju(ne se ljutit)
    japirko1
    japirko1

Postaj by japirko1 pet 2 srp - 21:57

bivanzg je napisao/la:
    japirko1 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=q6JcrUiU4JY evo jednog mog od prosle godine,bit će vjerovatno čist,a trenutno još nije sta na pismu još ide u veršu...molim komentar...

-Japirko ja ću ti biti iskren.Kao što si rekao bit će vjerojatno čist,ali ako pričamo o dobrom,to je daleko od toga.Čisto jeste,ali tu nema ništa ni lošega,kao ni dobroga.
    -kratko obrazloženje:pletiva nikakva ,kratka troslovna i - prekratko - i na to stavlja lošu zijadu,ako se to može uopće nazvat zijadom.

PS
    nisi ga to valjda stavio da pjeva tima u mraku: nije valjda da bi želio da ti svi tako pjevaju(ne se ljutit)
    Ma nema ljutnje,ali eto meni se baš pletiva sviđaju,a zija je kakva je jbg. a i prva mu je godina tako da sljedeću godinu mozda produzi i pletiva i ziju,a i sad ptica još nije dignuta a i nije opuštena kako treba,još se plaši...izvađena iz škurice nedavno.....
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN sub 3 srp - 0:35

baltic je napisao/la:Nije lose slicno kao kod Marina.

Svaka čast Balta!
    Dobro si me nasmijao.

P.S.Ne misliš valjda da su oni tvoji bolji?
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sub 3 srp - 12:53

A grupa+B grupa to je ključ uspjeha...........Japirko 1. je napisao.
    -Ja se divim tvojoj mladenačkom pozitivnom stavu. ali moje je mišljenje da je to nespojivo, to može biti samo ključ neuspjeha.
    -Zamisli da mi sad s ovog foruma probamo privući neke druge ljude (na naš forum) koje ptice ne interesiraju, narkomanu-alkoholičaru pričat kako mu je to što radi nezdravo....
    Nikad nemoj mijenjati ljudsko ponašanje-razmišljanje-stav (ja osobno,svaki put kad sam to pokušao nisam dobro prošao, a nije ni Isus prije 2ooo.godina).
    Da budem jednostavan. Ako ti neodgovara neka grupa-društvo, (moj je jednostavan savijet)odmakni se traži sebi slične.
    .
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN ned 4 srp - 18:11

Ovo jos nije spremno.Treba jos malo doraditi.Ali nisam mogao odoliti,kad me Baltic bocnuo.
    Bas me zanima njegov komentar.

jere
    jere
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 69
    Registration date : 28.03.2010

Postaj by jere ned 4 srp - 22:39

marine nije los tic bar je cist i nema montaže ka u neki ali digni ga jos malo. ŠKOLA PJEVA - Page 8 Icon_cheers
    MARIN
    MARIN

Postaj by MARIN ned 4 srp - 23:01

baltic
    baltic

Postaj by baltic ned 4 srp - 23:55

MARIN je napisao/la:

Ovo jos nije spremno.Treba jos malo doraditi.Ali nisam mogao odoliti,kad me Baltic bocnuo.
    Bas me zanima njegov komentar.

Ja sam rekao da je slicno onome od prosle godine a ovo je sada malo drugacije Smile

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 10:07.