Ptice pjevice Europe - European singing finches

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

+40
DjordjeVet
grdelin-omiš
Renato.M
CASPER
karlo
xyz
Merlo
lord189
jere
japirko1
bivanzg
toni69
DOMO
zvrcko sen
ssarava1
bocka
ticar
krnjolac
Dax BG
vlado
kreso
PESTI
faganel
Dean
trava
krstokljun
zoranV
komiza
koce
saso78
crv
malinois
zadranin
baltic
Sina BL
Dadoni
Miljenko
Carduel
brabus
MARIN
44 posters

ŠKOLA PJEVA

bocka
    bocka

Broj postova : 1656
    Registration date : 23.11.2008

ŠKOLA PJEVA - Page 7 Empty Re: ŠKOLA PJEVA

Postaj by bocka sri 16 lip - 10:34

MARIN je napisao/la:
    bocka je napisao/la:
    EUMOx je napisao/la:Vlado , MARIN nece da ti kaze istinu, cuva poene i kritkuje sto niko nestavlja video,a kad bi ja zatvorio njega sa Severinom(ili Beyonce affraid ) od marta do sada,nebi ni on bas imao snagu za pjevanje osim ako nebi sa njom samo citao romane. .

EUMOx, ja mislim da si ti u zabludi kada upoređuješ Fredija sa grdelinom, ja ti garantujem kad bi Severina od marta do sada bila sa Fredijom ona bi sada pjevala bolje nego slavuj u aprilu.

Jel tako Fredi ?

Upravo tako.
    A ja bi bio pokojni Fredi.
    A kud ćeš ljepšeg kraja?

Fredi odmah si me potsetio na Bruce Willis , nije na odmeti vidjeti o cemu asociram http://www.imdb.com/name/nm0000246/

Ali ipak vredi i ovo pro;itati http://tmz.bloger.hr/post/live-free-or-die-hardumri-muski/687962.aspx

Fredi prijatelju i ja bi pozeleo isti kraj.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sri 16 lip - 15:31

Bocka, stavljaj ti te filmske linkove, a ja jos 20tak dana pa ovo ... hoooppp Cool

ssarava1
    ssarava1

Broj postova : 146
    Registration date : 31.03.2009

Postaj by ssarava1 sri 16 lip - 21:40

EUMOx, i ja ću se soliti jedno mjesec i pol,tamo do 15.08. Ali ću ja malo sjevernije ( Čiovo kod Trogira ). pirat
    Gost
    Gost

Postaj by Gost sri 16 lip - 23:52

ssarava1 je napisao/la:EUMOx, i ja ću se soliti jedno mjesec i pol,tamo do 15.08. Ali ću ja malo sjevernije ( Čiovo kod Trogira ). pirat

cuvaj se chehinja i slovakinja,i one vole da se sole, a ja gledam da im ponudim i bibera cheers
    zvrcko sen
    zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Broj postova : 1607
    Registration date : 08.12.2008

Postaj by zvrcko sen sub 19 lip - 13:43

ssarava1 je napisao/la:EUMOx, i ja ću se soliti jedno mjesec i pol,tamo do 15.08. Ali ću ja malo sjevernije ( Čiovo kod Trogira ). pirat

dragi prijatelji javite se bit će nam drago nać se sa Vama ....evo ssarava je sam skoro svako treću većer u Trogiru na sladoledu kod Đovanija pa ja častim... Very Happy Shocked
    baltic
    baltic

Broj postova : 779
    Registration date : 22.08.2009

Postaj by baltic pon 21 lip - 22:58

Ima ovdje pjesme i iz Livna cheers
    saso78
    saso78

Broj postova : 771
    Registration date : 20.07.2008

Postaj by saso78 uto 22 lip - 0:26

baltic je napisao/la:

Ima ovdje pjesme i iz Livna cheers

Mozda i ima ja sam trazio niz kompjuter audio zapis sa koji bi objasnio sta znace stavke na ocenskoj listi.
    MARIN
    MARIN

Broj postova : 2096
    Registration date : 17.11.2008

Postaj by MARIN pon 28 lip - 23:44

Pozdravljam Domu!
    Pa gdje si ti ?Što te nema?Baš mi je drago što si opet sa nama.
    Iako bi ovaj tvoj post iz teme "video klipovi" zaslužio poveću repliku neda mi se opet ulazit u daljnje polemike .Zato ću se ograničiti na samo jedan dio.Ne znam gdje si ti vidio kako spominjem cjacjavanje?
    Uočio sam ccccccc i cacacavanje.To nije isto ,ali vrijedi koliko i cjacjavanje.
    Bivan zg spominje isto cacavanje.
    crv
    crv

Broj postova : 1816
    Registration date : 02.12.2009

Postaj by crv uto 29 lip - 0:07

Žao mi je što u temi ,,Video klipovi'' hvale vrijedno zasjenjeno prepucavanjima:
    Carduel sa svojom analizom ,,Riblje kosti'' i hrabrost ZoranaV da pijev njegove ptice bude onako detaljno obrađen.Eto Zoran je imao jaja a bez jaja nema ptica.Carduelovo bijelo na crno , onako objašnjeno puno govori...Zijometar kao kostur (skelet) pod rendgenskim snimkom cheers
    zoranV
    zoranV

Broj postova : 2908
    Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV uto 29 lip - 0:11

Ne znam zašto više ta prepucavanja,bitno je da pjevaju,a ukusi na stranu Smile
    DOMO
    Opomena
    Opomena

Broj postova : 68
    Registration date : 27.08.2009

Postaj by DOMO uto 29 lip - 0:26

MARIN je napisao/la:Pozdravljam Domu!
    Pa gdje si ti ?Što te nema?Baš mi je drago što si opet sa nama.
    Iako bi ovaj tvoj post iz teme "video klipovi" zaslužio poveću repliku neda mi se opet ulazit u daljnje polemike .Zato ću se ograničiti na samo jedan dio.Ne znam gdje si ti vidio kako spominjem cjacjavanje?
    Uočio sam ccccccc i cacacavanje.To nije isto ,ali vrijedi koliko i cjacjavanje.
    Bivan zg spominje isto cacavanje.

Pozdrav Marine,da bivanzg to spominje na njega sam i mislio,a što se tiče tebe več smo jednom prošli kroz ovo pa se ni meni neda.Eto samo da se javim a sad idem leč,pozdrav
    Gost
    Gost

Postaj by Gost uto 29 lip - 8:33

Ja sam ovdije novi, pa pitam, zašto svi miješamo "kruške i jabuke". Lijepo nam je od moderatora ostavljeno mijesto za prepucavanje... mislim da je to "kalahari", tema, zašto se miješaju teme, možda se ljudi zanesu, ja prvi.
    Mene Carduel, ( ne zamjeravam) pita na "video klipovi" o školovanju, a na temi školovanje, već od 19.ovog mj, se nitko ne ukazuje.
    Glede samog prepucavanja , nitko nije imun na prepucavanje, da samo znate kako se španjolci prepucavaju kod teme školovanje grdelina, normalne su razmirice kod natjecanja u pjevu grdelina, u Srbiji dva brata ( čitaj najveća grdelinaša) Kiro+Kosta ne razgovaraju već 35.godina.... to je jednostavno tako, i to je o.k. ,samo preporučujem da to stavimo na za to predviđeno mijesto.
    Netko bi mogao reći da je to svojstveno Balkanu, nije istina, to je normalno-prisutno u cijeloj ( kulturnoj) Europi, gdje su god grdelini.
    Ovo NIJE politika, nego zemljopis+POVIJEST, riječ Balkan dolazi od latinske : tera=zemlja, bala= plesati, cane= pas.Znači zemlja gdje psi plešu, htijeli su reći samo im baciš kost a oni se potuku.
    Ponavljam ovo nije politika, nije mi namjera nikog vrijeđati, samo preporučujem da prepucavanja koja su svagdje sastavni dio, stavimo u predviđene okvire. Znači koliko je moguće da se držimo teme, te poštujemo pravila foruma???
    Ako sam nešto krivo rekao, nije mi bila namjera, sve je u dobroj vijeri.
    Molio bih još neke da kažu svoje mišljenje o navedenom.
    Carduel
    Carduel

Broj postova : 1278
    Registration date : 29.07.2009

Postaj by Carduel uto 29 lip - 9:57

bizar.zg je napisao/la:Ja sam ovdije novi, pa pitam, zašto svi miješamo "kruške i jabuke". Lijepo nam je od moderatora ostavljeno mijesto za prepucavanje... mislim da je to "kalahari", tema, zašto se miješaju teme, možda se ljudi zanesu, ja prvi.
    Mene Carduel, ( ne zamjeravam) pita na "video klipovi" o školovanju, a na temi školovanje, već od 19.ovog mj, se nitko ne ukazuje.
    Glede samog prepucavanja , nitko nije imun na prepucavanje, da samo znate kako se španjolci prepucavaju kod teme školovanje grdelina, normalne su razmirice kod natjecanja u pjevu grdelina, u Srbiji dva brata ( čitaj najveća grdelinaša) Kiro+Kosta ne razgovaraju već 35.godina.... to je jednostavno tako, i to je o.k. ,samo preporučujem da to stavimo na za to predviđeno mijesto.
    Netko bi mogao reći da je to svojstveno Balkanu, nije istina, to je normalno-prisutno u cijeloj ( kulturnoj) Europi, gdje su god grdelini.
    Ovo NIJE politika, nego zemljopis+POVIJEST, riječ Balkan dolazi od latinske : tera=zemlja, bala= plesati, cane= pas.Znači zemlja gdje psi plešu, htijeli su reći samo im baciš kost a oni se potuku.
    Ponavljam ovo nije politika, nije mi namjera nikog vrijeđati, samo preporučujem da prepucavanja koja su svagdje sastavni dio, stavimo u predviđene okvire. Znači koliko je moguće da se držimo teme, te poštujemo pravila foruma???

Oprosti bizar.zg, ne bi ni vidio da mi nisi ukazao na pogrešku! Evo prebacujem temu na to predviđeno mjesto.

bizar.zg je napisao/la:bizar.zg je napisao/la:

Carduel, post 760, ...koji uče s CD teško uče, Eumox te pobio u postu 761, a evo i ja ću , protupitanje a što je sa DVDom ,jesi li probao, zvuk je puno kvalitetniji nego sa CD.Neću vas ovdje puno učiti(čekam vas na školovanje), ali shvati da je CD= digitala, koja vara čovjekovo uho a ne i grdelina, sad trebaš naći nešto što mu je bliže-da ga prevariš..... i tako dalje.Digitala je manje prirodna od........... ćao dečki.S puno nježnosti i razumjevanja završavam, ispika na dužini.

Bizar, zamolio bi te da nam objasniš razlike u kvalitetu između CD-a i DVD-a po pitanju kvalitete zvuka, što to čini razliku u zvučnom zapisu pa da se osjeti razlika, da li digitala griješi i ako je kolika su ostupanja u ms?

Pozzz
    Sina BL
    Sina BL

Broj postova : 202
    Registration date : 31.10.2008

Postaj by Sina BL uto 29 lip - 12:25

Carduel je napisao/la:
    bizar.zg je napisao/la:Ja sam ovdije novi, pa pitam, zašto svi miješamo "kruške i jabuke". Lijepo nam je od moderatora ostavljeno mijesto za prepucavanje... mislim da je to "kalahari", tema, zašto se miješaju teme, možda se ljudi zanesu, ja prvi.

Oprosti bizar.zg, ne bi ni vidio da mi nisi ukazao na pogrešku! Evo prebacujem temu na to predviđeno mjesto.

bizar.zg je napisao/la:bizar.zg je napisao/la:

Carduel, post 760, ...koji uče s CD teško uče, Eumox te pobio u postu 761, a evo i ja ću , protupitanje a što je sa DVDom ,jesi li probao, zvuk je puno kvalitetniji nego sa CD.Neću vas ovdje puno učiti(čekam vas na školovanje), ali shvati da je CD= digitala, koja vara čovjekovo uho a ne i grdelina, sad trebaš naći nešto što mu je bliže-da ga prevariš..... i tako dalje.Digitala je manje prirodna od........... ćao dečki.S puno nježnosti i razumjevanja završavam, ispika na dužini.

Bizar, zamolio bi te da nam objasniš razlike u kvalitetu između CD-a i DVD-a po pitanju kvalitete zvuka, što to čini razliku u zvučnom zapisu pa da se osjeti razlika, da li digitala griješi i ako je kolika su ostupanja u ms?

Pozzz

I ja bih volio odgovor na ovo pitanje, ne moras me puno uciti, samo ovo mi objasni, vise necu pitati? Ustvari, molio bih i odgovor na koji to nacin digitala vara covjekovo uho a ne grdelinovo, kad je grdelin takav "apsolutni sluhista" kako ga ja srusim sa 50m na baketinu? Ali ajd ja i nekako, rekao bih da imam malo sluha i da pristojno imitiram grdelina (ali ga CD sigurno imitira bolje!), ali kako ga obori i prevari jedan cica od 70 godina u BL koji nema 3 zuba u glavi, susti ko usisivac... A pored tog je gluv ko top, ne zna razlikovati pjev grdelina od pjeva jutarnjeg pjetla! affraid

Najbolje bi bilo kad bi ljudi ovdje pricali o onom sto znaju, a ne "rekla-kazala" varijanta, cuo sam od nekog da je zvuk na DVD-u bolji nego na CD-u i to uzeo zdravo za gotovo.

Nista licno, nikog ne zelim uvrijediti, ali neke stvari se jednostavno krivo navode...

Pozdrav i svako dobro! cheers
    ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar uto 29 lip - 12:33

jutros u 8 sati me probudija grdelin,mislija sam da sanjam,samo se čulo lipr lipr lipr viczijuuuu,lipr lipr lipr viczijuuu.a znam da moji tako ne pivaju i da nemaju takvo pletivo a ziju da ne govorim,kad što,sta neki grdelin na marelicu iznad prozora i udri po batudi. ŠKOLA PJEVA - Page 7 Confused ŠKOLA PJEVA - Page 7 Confused
    Carduel
    Carduel

Postaj by Carduel uto 29 lip - 12:44

ticar je napisao/la:jutros u 8 sati me probudija grdelin,mislija sam da sanjam,samo se čulo lipr lipr lipr viczijuuuu,lipr lipr lipr viczijuuu.a znam da moji tako ne pivaju i da nemaju takvo pletivo a ziju da ne govorim,kad što,sta neki grdelin na marelicu iznad prozora i udri po batudi. ŠKOLA PJEVA - Page 7 Confused ŠKOLA PJEVA - Page 7 Confused

Taj ti je uteka iz kutije za školovanje! Very Happy Ne vjerujem da ima takvih u prirodi!
    Gost
    Gost

Postaj by Gost uto 29 lip - 12:45

Nestavljam u neku odbranu forumasa bizar.zg , ali covjek vam nije bubnuo nista "rekla kazala", o razlici CDAudio
    i DVD-Audio mozete naci sami bez dodatnog pojasnjenja po forumu, CDAudio max bit 16, DVDaudio 16/20/24,kiloherca: CDaudio 44,1 a DVD 44,1/48/88,2/96/176,4/192 , najbolja kvaliteta CD 16 Bit/44,1 kHz a DVD 24 Bit/192 kHz , najbolje vidite to sami,mozda je rekla kazala a mozda i nije.
    Gost
    Gost

Postaj by Gost uto 29 lip - 13:50

HVALA EUMOx, sve si im rekao, ja sam jučer napisao lijep članak, hoću ga poslati kad ono štopirali temu "video". Sve si rekao ,razumješ sve, nemam što reći, bravo.
    Znači ništa čula rekla, samo osobna iskustva:
    -donesemo grdelina u studio 5.sati šuti šokiran studijom, ne pjeva.
    -odnesemo istog u prirodu, tamo gdje pjeva i studio s sobom(ima samo 22.utikača) sat 150.kuna , sad je 200. kuna pa ko voli nek izvoli, tamo u prirodi zapjevao zijadu vrhunsku, vratili se u studio katastrofa, gdje je problem, ptica prilikom ispjevavanja zijade okrenula na pola zijade glavu. To je isto kao da Mišo Kovač u sred pjesme okrene glavu od mikrofona i nastavi pjevat, rezultat ne čuje se ništa.......
    -Odemo u drugo studio, sad ćemo prevariti grdelina, stavimo mu 4 (četri) mikrofona, pa neka okreće glavu....
    - A onda se NETKO sijetio da smo glupi, da imamo kameru sa ( čitaj što je rekao EUMOx) i da mi isto možemo snimiti kad mi hoćemo i gdje mi hoćemo i gdje ptica pjeva s našom kamerom.
    -Ja sam osobno potrošio 26.sati i toliko platio( je li to puno ili nije ne znam), to ti dođe cca 4ooo,kuna, a nije mi jasno da sinaBL koji puno više vremena troši u studiju, da mene pita koji je zvuk prirodniji.
    piezo zvučnik ima dvije metalne membrane koje proizvode zvuk npr.visokotonac, stari mobitel nokia ih je imala, obični zvučnici imaju papirnatu menbranu i proizvode zvuk,........jeste li čuli da najskuplji zvučnici imaju drvene ploče koje titraju i proizvode zvuk????. malo proradite na tome. imate već sve ispred nosa.
    - Na onom "video" čovjek koji je hrani mlade grdeline, vam pokazuje da ima zvučnike KEF, ??? koji proizvode 55 kHz, jeste li obratili pažnju, čovijek mi ne izgleda toliko glup da baca novce, vjerovatno ima razlog???

- Ovo što vam ja govorim prije navedena grupa St-Zg, pegla već odavno. ( MOLIM samo bez uvrede, ali mislim da su 100 svijetlosnih godina ispred) JEDINO drvo na svijetu (čitaj eukaliptus iz Australije), je "sound prof", ne provodi zvuk, molim pročitati na internetu, imate na splitskom aerodromu, ja probao i istina je, ništa čula rekla, zašto sam vam to rekao, i to je važno samo po malo.... nitkome se ne žuri.
    - Za kraj još jedno pitanje: kako čuje grdelin, mono? stereo? quatro?........ Koju vrstu treba puštati kad školuješ, kako ga se najbolje može prevariti. Grdelin je težak 11-14 grama, a mozak mu je 1.gram, e sad kako ga prevariti??? Sva je bit u tome. Ja imam kući knjigu o dresuri pasa, prva lekcija : Dresura je kako prevariti psa.
    Carduel
    Carduel

Postaj by Carduel uto 29 lip - 15:00

bizar.zg je napisao/la:
    - Na onom "video" čovjek koji je hrani mlade grdeline, vam pokazuje da ima zvučnike KEF, ??? koji proizvode 55 kHz, jeste li obratili pažnju, čovijek mi ne izgleda toliko glup da baca novce, vjerovatno ima razlog???

Šalu na stranu ali bizar.zg je u pravu, gosp. Goran Softa je pokazao kako se to praktično radi s grdelinima od uzgoja do školovanja. Vidljivo je da čovjek voli grdeline i da ulaže ogroman napor (čitaj: vrijeme, znanje, novac) da bi postigao željeni rezultat. Pretpostavljam da ima i veliku logistiku jer teško je sve to sam napraviti. Uopće ne dvojim da, ako ih već nema, rezultati moraju doći. Bilo bi mi drago da je ovdje na forumu i da nam može napisati svoje iskustvo u školovanju grdelina s naglaskom na dziju koja je najveći problem u učenju. Mladi uglavnom pletiva dobro svladaju ali dzija je velika misterija. Mislim da je kroz njegovu radionicu prošlo dosta mladih tako da bi sigurno mogao napisati koji redak o problemima kod ispjevavanja dzije.

Isto tako, bizar.zg mi se čini isto tako velikim poznavateljem ove problematike i drago mi je da aktivno učestvuje u ovim temama. Sa svojim zadnjim postom naveo me je na razmišljanje a sigurno i mnoge od vas da nije školovanje grdelina navij pa nek sluša pa šta bude. Izgleda ništa se ne smije prepustiti pukom slučaju uspjeha.

Pozdrav

ticar
    ticar
    Moderator
    Moderator

Registration date : 09.06.2008

Postaj by ticar uto 29 lip - 15:06

Carduel je napisao/la:
    bizar.zg je napisao/la:

Šalu na stranu ali bizar.zg je u pravu, gosp. Goran Softa je pokazao kako se to praktično radi s grdelinima od uzgoja do školovanja. Vidljivo je da čovjek voli grdeline i da ulaže ogroman napor (čitaj: vrijeme, znanje, novac) da bi postigao željeni rezultat. Pretpostavljam da ima i veliku logistiku jer teško je sve to sam napraviti. Uopće ne dvojim da, ako ih već nema, rezultati moraju doći. Bilo bi mi drago da je ovdje na forumu i da nam može napisati svoje iskustvo u školovanju grdelina s naglaskom na dziju koja je najveći problem u učenju. Mladi uglavnom pletiva dobro svladaju ali dzija je velika misterija. Mislim da je kroz njegovu radionicu prošlo dosta mladih tako da bi sigurno mogao napisati koji redak o problemima kod ispjevavanja dzije.

Isto tako, bizar.zg mi se čini isto tako velikim poznavateljem ove problematike i drago mi je da aktivno učestvuje u ovim temama. Sa svojim zadnjim postom naveo me je na razmišljanje a sigurno i mnoge od vas da nije školovanje grdelina navij pa nek sluša pa šta bude. Izgleda ništa se ne smije prepustiti pukom slučaju uspjeha.

Pozdrav

ja sam ga zaboravija pitati di mu je zrak za tice u onim super izoliranim kutijama, ŠKOLA PJEVA - Page 7 Icon_lol
    Sina BL
    Sina BL

Broj postova : 202
    Registration date : 31.10.2008

Postaj by Sina BL uto 29 lip - 15:23

Pozdravljam kompozitore, dirigente i magove audio produkcije! cheers

Posto su meni postavljena neka pitanja, evo da odgovorim. Kako cuje grdelin, to ne znam, nisam ga pitao,.. Ako mu pustis mono signal, cuce mono, ako mu das da pojede jedno zrno konoplje pojesce jedno - nece dva...

Cijenim ulozeni rad i trud, zaista bez laganja, niko nikad tome nije pristupio ozbiljno kao Vi, ali nema potrebe nastupati kao neko ko ima "apsolutno znanje"...

Cijenim i iznajmljivanje studija, izlazenje na teren, snimanje s 4 mikrofona itd... Nije to bas toliko novo i do sad nevidjeno, mozda jeste za nekoga, mene to ne inpresionira, iako cijenim i postujem Vas trud da se dodje do grdelina. O samo nemojte dozvoliti da Vam ljudi uzimaju previse para(iako ih imate) jer za neke stvari zaista nema potrebe.

Ovdje gdje ja zivim, necete vjerovati isto ima studija(malo boljih od Toncijevog), ali to nije tema, i ovako smo OFF.

EumoX, hvala na objasnjenju, meni ne treba google da dodjem do podataka koje si mi dao jer ih sanjam, u 3h nocu da me probudi neko i to dobrom pleskom iza uha, to bih znao napamet kao pjesmicu, ali opet kazem to nije tema danasnje emisije... Ako se slucajno bude ulazilo u doblje rasprave, mozemo na nekoj drugoj temi... Ali nema potrebe praviti nauku oko toga, kad to nema nikakve veze...

Takodje sanjam studijske monitore, KEF, kHz, drvene membrane, izolacije, kablove sa pozlacenim dzekovima, vec mi je i muka od toga, ali i o tom mozemo negdje drugo...

Volio bih da vodimo konstruktivnu i edukativnu raspravu, da se dodje do nekih zakjucaka i saznanja, a ne pristupom : Ja znam - vi ne znate...

I opet bih ponovio pitanje, s obzirom da nisam dobio odgovor, nego hvaljenje stvarima koje me ne inpresioniraju i bobmardovanje nepotrebnim detaljima koje sam vec ranije znao :

U nadi da cemo razgovarati kao dva ravnopravna covjeka koja veze ista ljubav, pozdrav do sljedeceg javljanja i svako dobro! cheers
    crv
    crv

Broj postova : 1816
    Registration date : 02.12.2009

Postaj by crv uto 29 lip - 17:08

IZVOR grdelinova pijeva nije zvučnik i mladi ne nastaju ako pukne membrana .Reprodukcijom pjevača reproducirat će se i zvuk cheers
    baltic
    baltic

Postaj by baltic uto 29 lip - 17:58

Ja sam vidio jednog strucnjaka da usporava kasetu tako da nista ne mozes razumjeti sta pjeva grdelin.Izgledalo je ko kakva zaba.
    A zvucnike je koristio obicne samo ih stavi u bure od 50 L

I tako dobije efekat zvuka iz bureta Very Happy

zoranV
    zoranV

Registration date : 26.12.2009

Postaj by zoranV uto 29 lip - 18:04

Još ako je u buretu crno vino cheers
    baltic
    baltic

Postaj by baltic uto 29 lip - 18:09

zoranV je napisao/la:Još ako je u buretu crno vino cheers

Moze i to ako ima vina u podrumu.

Ali to pomaze samo kada su u skuri i vino mora da bude suho zbog zvuka a bogami posle i zbog ukusa Smile

Sponsored content

Postaj by Sponsored content

Sada je: pet 22 stu - 4:39.