Bravo i svaka cas, samo napred...
+14
MARIN
kreso
opalnaissus
Boban NA
malinois
saša vr
danijelvr
ERVINO
Renato.M
topaz
brabus
Branimir
krstokljun
refa95
18 posters
moji glosteri
danijelvr- Broj postova : 254
Registration date : 07.11.2009
- Post n°51
Re: moji glosteri
Gaso sudeci po slikama i ptica, a i tvoje baste mogu da kazem da si pravi meraklija sto bi mi Vranjnci rekli.
Gost- Gost
- Post n°52
danijele ti si u pravu.a jel znas zasto?pa i ja sam vranjanac poreklom.moj otac je iz vranja.
saša vr- Broj postova : 39
Registration date : 01.11.2009
- Post n°53
Ptice su prelepe svaka cast.
Pozdrav iz Vranja.
Pozdrav iz Vranja.
Gost- Gost
- Post n°57
intenzivni zuti gloster konsort muzijak http://yfrog.com/izpb010657j
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°58
pozdrav gasa ns
Ljepe su ti ptice .Primjetio sam na par slika gdje si postavio zute glostere da ima MALO narancaste boje .Dal je to ispala slika takva ili ptice imaju malo narancaste nijanse ?
Ljepe su ti ptice .Primjetio sam na par slika gdje si postavio zute glostere da ima MALO narancaste boje .Dal je to ispala slika takva ili ptice imaju malo narancaste nijanse ?
Boban NA- Broj postova : 324
Registration date : 19.04.2009
- Post n°59
To sam i ja uocio a to je nedozvoljeno kod glostera ako slika ne vara kao sto rece malinois. Pozdrav, to sto si meraklija to vuces iz Vranja, ima nas ovde dosta na forumu iz Vranja, a i ja sam jedan od njih. Vrt ti je stvarno lep, ptice, bazen, vocnjak.
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
- Post n°60
[quote="gasa ns"]intenzivni zuti gloster konsort muzijak http://yfrog.com/izpb010657j[/quote
Gaso, pogledaj nogu ovoj zenki. Cini mi se da ima oteklinu ispod prstena.
Gaso, pogledaj nogu ovoj zenki. Cini mi se da ima oteklinu ispod prstena.
Gost- Gost
- Post n°61
poz
da ptice su jele malo vise crvene paprike. inace ptice poticu od muzijaka prvaka belgije koji je kupljen prosle godine na svetskom u italiji
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°62
Stare ptice nisu bitne (boja ) ,mlade vodi racuna NE SMIJE IMATI NI MALO CRVENE ,NARANCASTE BOJE .Nikakve paprike ,mrkve u vecim kolicinama .Kod ovakvih ptica gdje se ne smije pokazati ta boja vodi tacuna i u odabiru vitamina . Npr. Multivitamin CeDe firme ima u satavu upozorenje da nije za zute ptice (ima u sebi karotina) itd itd
Zelim ti uspjesnu reproduktivnu sezonu
pozdrav
Zelim ti uspjesnu reproduktivnu sezonu
pozdrav
danijelvr- Broj postova : 254
Registration date : 07.11.2009
- Post n°63
Samo sto sam hteo da kazem, da nisu u pitanju neki karotini jer je moguce i zutu pticu obojiti, a to je u ovom slucaju nepozeljno...
Gost- Gost
- Post n°64
da pa znas i kad zelenom kanarincu dajes karotin dobije boju ko bakarac
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°66
Ja svojima dajem pastoncin za žute ptice uzeo sam kantu cijelu neka stoji, neče propasti, Malinois koji vitamini su najboji!
Gost- Gost
- Post n°67
i ja sam nekad koristio pastoncino ali ga kod nas nama pa koristim CeDe .a reci mi kako pripremas stiglice za bastardiranje
- Post n°68
Nikako jer ih ne bastardiram, to ču tek na godinu, jer imam i jedan par žutih pa ču od njih probati dobiti mlade i onda ženkice na češljugare, ali se malo smucam kod jednog čovijeka koji se time bavi pa kradem znanje
Gost- Gost
- Post n°69
moj brat to radi godinama i sa gloterkama dobija lepe bastarda.kod nas u vojvodini je dosta hladnije pa se pokazalo da stiglic najbolje pari tek u maju ili junu.
- Post n°70
Isto kao kod nas jer ove godine se produžila hladnoča, ali ovi što griju oni več imaju nešto uspijeha!
Gost- Gost
- Post n°71
i ja sam ove godine ostavio 1 stiglica da bastardiram pa cu da vidim sta ce biti.paricu ga sa sarenom zenkom
- Post n°73
Ovaj prvi zeleni je ko moj što sam ga stavio sa žuto-smeđom ženkom, jesi ga pario sa čim(pretpostavljam da je muški)
Gost- Gost
- Post n°74
da zeleni pario sam ga prosle godine ali sam ga dao bratu da ga pari sa sarenom korona zenkom ,da izleze sarene zenke za bastardiranje.
- Post n°75
To mi je najbolje kod glostera što možeš križati boje kako hočeš i uvijek postoje zanimljive kombinacije!