+14
MARIN
kreso
opalnaissus
Boban NA
malinois
saša vr
danijelvr
ERVINO
Renato.M
topaz
brabus
Branimir
krstokljun
refa95
18 posters
moji glosteri
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°376
Re: moji glosteri
Več sam se ja pripremio za nabavu, samo čekam pravo vrijeme, ionako sam planirao još nabavljati nove, sa ovim mladima sam zadovoljan, nisam neki veliki maher ali se veselim da sam bar nešto dobio ovu sezonu,jer ionako na izložbe ne idem več ih držim iz svog gušta!
vasa_vr- Broj postova : 354
Registration date : 08.03.2010
- Post n°378
Gaso to li su muskarci
Gost- Gost
- Post n°379
to sto ima smedje fleke na glavi je zenka e taj sto ima tamnu glavu je muzijak a ptice imaju 24 danavasa_vr je napisao/la:Gaso to li su muskarci
Gost- Gost
- Post n°380
muzijak http://yfrog.com/mip6140138j zenka http://yfrog.com/mtp6140133jgasa ns je napisao/la:to sto ima smedje fleke na glavi je zenka e taj sto ima tamnu glavu je muzijak a ptice imaju 24 danavasa_vr je napisao/la:Gaso to li su muskarci
- Post n°381
Nece da mi se otvore slike
Gost- Gost
- Post n°382
probaj onda da ih zatvoris ili da slikam ponovovasa_vr je napisao/la:Nece da mi se otvore slike
- Post n°383
otvorio sam . Bas lep muzjak i zenka naravno.
Gaso da li boja kod njih utice na bodove.
Na primer pravilan raspored sara ili moze da bude i sareno
Gost- Gost
- Post n°384
dobices knjigu pa ces videti koliko ima takmicarskih katergorija,vasa_vr je napisao/la:otvorio sam . Bas lep muzjak i zenka naravno.
Gost- Gost
- Post n°385
intenzivni nisu izlozbene ptice ali ih treba imati u jatu...........gasa ns je napisao/la:dobices knjigu pa ces videti koliko ima takmicarskih katergorija,vasa_vr je napisao/la:otvorio sam . Bas lep muzjak i zenka naravno.
Branimir- Broj postova : 1968
Registration date : 12.06.2008
- Post n°386
Gaso, jučer mi je uginula jedna ptica starosti oko 40 dana, bila je u ciklusu sa još dvije ptice, koje su sasvim u redu.hranio sam ih mješavinom sjemenja, jajčanom, jabukom i voda po dva puta na dan zbog vručine. u subotu sam primjetio da se počela napuhivati i zavlačiti u hranilicu, jela je u manjim količinama, i tresla se, da bi na kraju uginula jučer. sve ostale ptice su u redu i jednako su hranjene, jer sam posumnjao na jajčanu ali nije ona uzrok jer je sve jedu.Volio bi da mi kažeš ako znaš o čemu je riječ ili preporučiš neke preparate zbog prevencije i zaštite jer ne bivolio gubiti skoro formirane ptice!
Gost- Gost
- Post n°387
ja pticama cele godine u vodu dajem ROPADIAR koji je na biljnoj bazi i seme maka ,a za te stvari odlican je ENROCIN antibiotik sirokog spektra ,lek se u originalu zove ENROFLOKSACIN .ja ti preporucujem da leti pticama bar 2 puta dnevno menas vodu za pice i uvece obavezno sklonis jajcanu hranu da se ne bi preko noci pokvarila,
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
- Post n°388
Gaso, imam predlog. Kako su teme o gloster kanarincima na nekoliko mjesta, valjalo bi zamoliti moderatore da ih objedine i stave u posebnu temu KANARINCI STASA.
Kad su vec i kanarinci boje i pjesme odvojeni, a teme su dosta razvijene, bilo bi u interesu to napraviti.
Naravno ovo je tvoja tema pa ti i odluci.
Pozzzz.
Kad su vec i kanarinci boje i pjesme odvojeni, a teme su dosta razvijene, bilo bi u interesu to napraviti.
Pozzzz.
- Post n°389
krstokljun je napisao/la:Gaso, imam predlog. Kako su teme o gloster kanarincima na nekoliko mjesta, valjalo bi zamoliti moderatore da ih objedine i stave u posebnu temu KANARINCI STASA.
Pozzzz.
Bilo bi lepo odvojiti temu kao sto Krstokljun kaze , jer je tema bas dosta popularna u zadnje vreme a i bice sve vise u buducnosti.
Gost- Gost
- Post n°390
NE MOZEvasa_vr je napisao/la:krstokljun je napisao/la:Gaso, imam predlog. Kako su teme o gloster kanarincima na nekoliko mjesta, valjalo bi zamoliti moderatore da ih objedine i stave u posebnu temu KANARINCI STASA.
Pozzzz.
Bilo bi lepo odvojiti temu kao sto Krstokljun kaze , jer je tema bas dosta popularna u zadnje vreme a i bice sve vise u buducnosti.
krstokljun- Broj postova : 1676
Registration date : 01.11.2009
- Post n°391
Kratko-jasno
Gost- Gost
- Post n°392
pozdrav vaso i krstoklljune evo ne daju nam i da navijamo za nase kazu treba malo da oladimo.ja za par dana idem u grcku da se ladim ,pijem pivo i navijam za nase.ja bar imam za koga da navijam a neki nemaju
- Post n°395
Super Gaso, nove slike tvojih glostera.
pozz
pozz