+77
kovac rupa
emirgrdelin
Chakala
Sokoly
zako
picolet
skopski slavejar
vrabac
toni mostar
mipticar
gramofon
angelo
skopski maestro
Darko
euzebio
Renato.M
echeberija
zijada
zoke007
tomi.st
bizar
ziko
veso09
Dadoni
DjordjeVet
Vrbanja
DAMIAN
Merlo
ticar
danijelvr
pippo
bocka
dr.nenad86
Boban NA
Drago_Nin
toni69
refa95
damir64
Dean
seadriver
komiza
IGOR 72
Siskin
krstokljun
Ad3l
grdelin-omiš
zvrcko sen
zadranin
aurora2000
Miljenko
Dax BG
ssarava1
saso78
krnjolac
mutacija
Dule
crv
vlado
Said_the_great
branimirf
Carduel
ikayke
lord189
zoranV
antonio
many
PESTI
malinois
kreso
riberi
MARIN
baltic
brabus
plafonko
Sina BL
Santa
zoran ptice pjevice
81 posters
TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA
skopski maestro- Opomena
- Broj postova : 488
Registration date : 19.09.2011
- Post n°951
Re: TAKMICENJE PIJEVA STIGLICA
poz i tebi toni mostar,ma ovo sto si napisao ma nema veze ,ja nisam :king:ima ih mnogo boljih od mene sto tice ticarstva ozbiljno ti kazem ,pa evo jednog naseg da spomenem koi je vec logiran na vasem forumu ,a to je ,,,,saso78,,,,,ako niste znali, jer ozbiljno ti kazem da nas ima mnogo sto se nemozemo ni mi sami nabrojati mislim na profesionalnog pjeva ,,mislim na skolovanog,,,,,ato vam moze kazati samo jedan vas stari forumas,kojeg ja nesmem spominjati mu ime ,jer su mi zabranili vasi moderatori ,,,a zasto stvarno mi nije i dalje jasno
Gost- Gost
- Post n°952
maestro majstore, postavi im opet koji clip da se useru ...
skopski maestro- Opomena
- Post n°953
ma nemoj tako bre prijatelju ,nisam ja tako los kao oni ,ostavicu ih malo da smognu malo zraka,,,, jer su se mnogo upuhali od moga c,u,n,a,m,i,j,a,
Gost- Gost
- Post n°954
Hahahahahaha, daj maestro stavi još neku zvijerku, pardon grdelina- da se useremo.
Svaki dvorac ima svoju dvorsku ludu.
Svaki dvorac ima svoju dvorsku ludu.
skopski maestro- Opomena
- Post n°955
prvo pozdrav markopxe,forumska legendo kako vi to kazete,,,,stvarno si skrenuo malo na lijevo,dali primecujes kako vozis tvoj auto u nepovrat,, ma daj se malo ohladiti , jer primecujem da ti smeta kad vozis u pijanom stanju tvoje auto prijatelju moj mili,,jer mnogo cesto gubis pamcenje, i nemogu da svatim kad si toliko brzo zaboravio kad sam rekao da se pojavijo c,u,n,a,m,i,na forumu ,mislim da si ga osetijo ali ne priznajes ,da ti je muka nedati da priznas svoju kapitulacijuuuu,i konacno sam primetio ocmu je stvar, dabi ja jos ponesto obesio da bi vi imali sta nauciti nesto od moih stiglica , dali znas kako sam primetijo prijatelju moj dragi,,,,,,evo da ti reknem sto bi rekli crno gorci,, ,,,,,jer vasi pravi profesionalci se vise ne odazivaju na vase price iz nekih proslosti,jer su oni pre mene odma svatili sa kim imaju posla ,tako da sam i ja ukapirao vas akcioni film jer ne padam tako nisko i prema tome dok se vasi profesionalci ne ukljuce ma necu ni ja vise dan gubiti sa ponekim amaterima minijaturnim,a ako stvarno zelite nesto nauciti pitajte ,i nemojte se sramiti,,, pa tu smo da pomognemo ,,zato smo mi tuuuuuu,
Gost- Gost
- Post n°956
Štaje ide te gramatika odjedanput, više ne sakaš i više nema klukaj drveca?
skopski maestro- Opomena
- Post n°957
o moj markopxe ,pa jos si ziv ,,,nije te upucao onaj moj c,u,n,a,m,i,ma jasam mu rekao dasi moj frend hahahahaha,i zato si ostao live,hahaha,ha,,,moj klukaj drvecu ,,zaboravijo sam kako ga vi nazivate,,,aza gramatiku nema veze ,jer polako ucim baratati s kompjuterommmm,znaci nije lose dobro mi ide pisanje
skopski slavejar- Broj postova : 17
Registration date : 12.12.2011
- Post n°958
Pozdrav do svi lubitela foruma.hteo bih da se upoznamo,ja sam isto tako iz skopjla.pa vidim vasih kometare,pa isto ija bi hteo da dodam neki rjeci u veze ovim mladim lubitelima pticarima.a sta se tice gospodina majstora on je stvarno veliki majstor poznat ovde u makedoniju kod nas.A isto tako u SPANIJU,posto bilismo zajedno u spanju potocno u Taragonu i u Valenciju na takmicanje i to prije puno godina mugu reci slobodno ima 7 god,
to je zapocetak pozdav do svima
to je zapocetak pozdav do svima
DjordjeVet- Broj postova : 448
Registration date : 11.06.2008
- Post n°959
hoce li biti sta od Rame i takmicenja pjeva ove godine?
IGOR 72- Broj postova : 18
Registration date : 11.03.2010
- Post n°960
skopski maestro- Opomena
- Post n°961
igor 72
slušnav deka ne bilo realno sudenjeto i deka imalo mestenka
i nee prv pat da ima mestenki
ali najviše mi e merak što nebil tamu onoj GAD od Čovek a ti znaeš za kogo ti kažuvam
SE NAJUBAVO IGORČE ...eden baster da ostaviš zamene
slušnav deka ne bilo realno sudenjeto i deka imalo mestenka
i nee prv pat da ima mestenki
ali najviše mi e merak što nebil tamu onoj GAD od Čovek a ti znaeš za kogo ti kažuvam
SE NAJUBAVO IGORČE ...eden baster da ostaviš zamene
picolet- Broj postova : 31
Registration date : 21.11.2010
- Post n°962
Skopski machine gun
zako- Broj postova : 334
Registration date : 02.02.2012
- Post n°963
Kakva je ovo luda tica? Koja je ovo vrsta?
picolet- Broj postova : 31
Registration date : 21.11.2010
- Post n°964
Pozdrav Zako
Ptica je Surinamski(Brazilski) pevac poznata kao Picolet,towa towa,curio,chicki chong ili trinidadski bullfinch
Lat.Oryzoborus angolensis
Ove sezone zavrsili smo sa 50 mladih
Svaka cast na mladim zakoima
Pozdrav
Ptica je Surinamski(Brazilski) pevac poznata kao Picolet,towa towa,curio,chicki chong ili trinidadski bullfinch
Pozdrav
zako- Broj postova : 334
Registration date : 02.02.2012
- Post n°965
Hvala na čestitkama
I ove tvoje ptice su vrlo zanimljive......one ne samo da pjevaju, nego i plešu. To je cijela koreografija. Čestitke i na broju mladih izvedenih ove sezone. Svaka čast.
I ove tvoje ptice su vrlo zanimljive......one ne samo da pjevaju, nego i plešu. To je cijela koreografija. Čestitke i na broju mladih izvedenih ove sezone. Svaka čast.
Carduel- Broj postova : 1278
Registration date : 29.07.2009
- Post n°966
žako je napisao/la:Hvala na čestitkama
Joj da je tu osobinu nekako ubaciti u štiglića pa da pleše i batuda. Uf, evo novog izazova!
Čestitke majstori.
Sokoly- Broj postova : 31
Registration date : 21.08.2012
- Post n°967
Skopski maestro il Djevate, daj postiraj da chujemo te cunamije obichno kad se ljudi tolko puno hvale sami nije bash istinito to sto govore.....
Molim te demantuj me ako mozes, al s pticom koja peva a ne sa uvredama ok?
Kraljevi, struchnjaci, carevi su odavno prevazigjeni epitet u pticharstvu....postoje duboko posvecheni passionirani odgajivachi i oni ostali koji vishe prichaju no sto rade s pticama.
Cekamo tvoj CUNAMI....
Molim te demantuj me ako mozes, al s pticom koja peva a ne sa uvredama ok?
Kraljevi, struchnjaci, carevi su odavno prevazigjeni epitet u pticharstvu....postoje duboko posvecheni passionirani odgajivachi i oni ostali koji vishe prichaju no sto rade s pticama.
Cekamo tvoj CUNAMI....
skopski maestro- Opomena
- Post n°968
Sokoly je napisao/la:Skopski maestro il Djevate, daj postiraj da chujemo te cunamije oni ostali koji vishe .
Cekamo tvoj CUNAMI....
MAJSTORE ZA TEBE NEE PROBLEM TI MORES DA POMINES KAJ MENE KOGA SAKAS BAREN TEBE TI E BLISKU
zoran ptice pjevice- Broj postova : 662
Registration date : 14.09.2009
- Post n°969
picolet je napisao/la:Pozdrav Zako
Pozdrav
Pozdrav Picolet!
Ako moze neka slika o tvom uzgoju ovih ptica? Bas me interesuju...
Chakala- Broj postova : 4
Registration date : 23.08.2012
- Post n°970
pozdrav...
zdravo svima imam jedno pitanje,zeli da nabavim par belih stiglica ako ima neko da prodaje molim neka pise pozdrav........
- Post n°971
sokoly dali ti e imeto Ognen????jas sum od Skopje i te poznavam sme se gledale kaj nekoj pticari pozdrav...
Sokoly- Broj postova : 31
Registration date : 21.08.2012
- Post n°972
Chakala je napisao/la:sokoly dali ti e imeto Ognen????jas sum od Skopje i te poznavam sme se gledale kaj nekoj pticari pozdrav...
Jas sum, se predtsviv i vo temata .
Kako se vikash prijatele chakala?
- Post n°973
jas sum Adem od skopje sme se gledale po gradov od porano i kaj toni vo dracevo pozz milo mi e.
- Post n°974
ima li neko iskustva za sledece ..pre nekoliko meseca su mu pocrkali 8 komada stiglica na njima se samo jasno videlo da sum im grude suve kako neuhanjene a jeli su i pili...zatim posle svega sam ocistio letilicu i dezinficirao i sada je se oka inace vodim dobru hihenu na letilicu imam mrezu podnjacu i se ostalo kako treba pozdrav
emirgrdelin- Broj postova : 167
Registration date : 07.01.2013
- Post n°975
Neznam šta bi ti reko jel im bila iskocena prsna kost izmet kakav je bio,sve treba da opises da bi se moglo ustanovit,a ako su jeli i pili sve ok jesuli bili možda mršavi i primjecivala se kobilica,a drugo ako im je ružicast kljun e onda bi moglo da se radi o Megabakteriji.