zoranV je napisao/la:Jutros sam uplatio 80€,tako da je rješeno Brabus +3 prijatelja i Zoranv + 3 prijatelja(dva grdelaša + harmonikaš)
fala zorane, sve ćemo riješiti kad se vidimo u Rami
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
zoranV je napisao/la:Jutros sam uplatio 80€,tako da je rješeno Brabus +3 prijatelja i Zoranv + 3 prijatelja(dva grdelaša + harmonikaš)
zvrcko sen je napisao/la:zorane V javi se kada si blizu da ti platim učestvovanje ..........i da nečitam cilu temu koliko para je kotizacija...
zvrcko sen je napisao/la:evo pošto znam na neke probleme skrećem Vam pozornost da se odma dogovorite i utanačite ;
koliko se ima pravo ptica prijavit....
jer ako ih bude 50 bit će utisno sa vrimenom
koliko ptica vremena stoji pred sudca
kad se počimlje sa izvlačenjem redosljeda prijavljenih ptica (sat),
kad se počimlje sa suđenjem (sat)
dali je ptica visi, stoji na stolu,,,,,jer smo primjetili da to jako utječe jer ako se oče čut pisma u cca 15 min treba da pticu ne iznenade uvjeti...
ha ha ha ovo je sve u najboljoj želji jer ja bi htio pobjedit i mislim ozbiljno spremit svog čičotu. ujedno nagrade mislim da je najbolje nagradit 1,2,3,4 i 5 mjesto s time da nagrade nikako ne budu novčane več .........
ko skuplja prijave ja sam siguran a za još neke se vidimo,,,
Hvala na savjetima zvrcko naravno svaki savjet i prjedlog su dobrodošli...prijave iz hr rješava zoranvi zahvaljujući njemu pošteđeni smo bacanja novca na proviziju i naravno samog hodanja po poštama i bankama...skupite se koliko vas ima i javite zoranu a kad se vidimo u rami ili čak i prije(neki) rješite račune sa njim...
oče liu se organizirat gdje spanje i po kojoj cijeni da nebižimo rano kučici
zvrcko sen je napisao/la:ha ha ha ha ha evo mene u Subotu......ko bi ovo moga propustit šator vrićai juriš
grdelin podglavu
lord189 je napisao/la:
baltiću ja san mislija da ti raspolažeš s nečin boljin a ne s ovako kratkim zijama
plafonko je napisao/la:batlicu ima da uhvatimo 20 kila smudja :-)
baltic je napisao/la:plafonko je napisao/la:batlicu ima da uhvatimo 20 kila smudja :-)
Ljepota naj više volim smuđa da lovim jer on kad uzme imaš na raspolaganju 10 sekundi do kontre.
Znači mogu i roštiljat i hvatat smuđosa