PESTI je napisao/la:Dean je napisao/la:lord189 je napisao/la: a i ženka se horizontalno kreće livo desno
100% siguran znak da je spremna
Muški triba raditi gori-doli i eto mladih.....
hehhe a bogami doć će i do toga...
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
PESTI je napisao/la:Dean je napisao/la:lord189 je napisao/la: a i ženka se horizontalno kreće livo desno
100% siguran znak da je spremna
Muški triba raditi gori-doli i eto mladih.....
seadriver je napisao/la:lord189 je napisao/la:Miljenko je napisao/la:lord189 je napisao/la:moji grdelini spremni već se raznosi materijal po parilici dobro su užešćeni bit će kruva ako bog da
Lorde, ko se uzestio? Ti ili grdelini?
PS..jos dvo komada pancete, malo lucike, bocun vina...pa cu se i ja uzestit!
PSS..ajde, naka,...bit ce kruva...
E MOJ MILJENKO svitlo i spiza vrlo jednostavno...a tiću je 4 godine a u modu je uša u 8 misec brzo se prominija a i ženka se horizontalno kreće livo desno ma za misec uvri glave misec i po počet će akcija ako vrime bude ovako toplo
je je strasno je toplo, ja u kratkim rukavima setam okolo
seadriver je napisao/la:A di si iskopao taj video clip pesti . Bravo!
trava je napisao/la:Materijal za gnijezdo nije dobro stavljati na pod mora ,tako se na njega može uhvatiti izmet koji se kasnije može zalijepiti za jaja,najbolje je materijal za gnijezdo zabiti među žice ili ga staviti u posebni nosač za materijal za gnjezdo.Ženka će gnijezdo napraviti dan dva prije nego što će početi nesti jaja,prati što ženka radi tek kada vidiš da je počela slagati gnijezdo daj joj veću količinu materijala.
Fjoka bodulska (Totalna obamrlost mišića , popraćena ogromnom voljom za ničim.)Miljenko , čim triba gradit muškima padne volja.Oni znaju kad se triba malo fermat kad se ,,gazdarica,, razmaše materijalom po letilici.trava je napisao/la:Materijal za gnijezdo nije dobro stavljati na pod mora ,tako se na njega može uhvatiti izmet koji se kasnije može zalijepiti za jaja,najbolje je materijal za gnijezdo zabiti među žice ili ga staviti u posebni nosač za materijal za gnjezdo.Ženka će gnijezdo napraviti dan dva prije nego što će početi nesti jaja,prati što ženka radi tek kada vidiš da je počela slagati gnijezdo daj joj veću količinu materijala.
Jugo , jugo! Gleda san jutros frzeline vanka, ka da su na ekstaziju.Vrduni krilima i repom metu pod .Lete ka šišmiši.Grdelini na maslačku...Toplina i vlaga . Sad je tutaforca.krnjolac je napisao/la:jučer mi se par grdelina pitao kljunovima na rubu gnijezda i mislio sam da je to napokon dobar znak,kad nakon desetak minuta grdelin je jurio ženku po kavezu,mislio sam da će joj glavu otkinit!kakvi su to nagli preokreti!?
Ta divna stvorenja.drazenxp je napisao/la:Ja ne tribam gledat tiće u prirodi da bi zna da dolazi vrime.. ima jedan tip, zabrinuto gleda u borove, puši, i prati pogledom grdeline.
Znači, došlo je vrime
brabus je napisao/la:kod mene isto poludili, mužjak isto juri ženku po parilici cili napaljen a ona bježi glavom bez obzira...