+14
bocka
Rasko
MilanNish
Dalibor
ticar
Branimir
mipticar
PESTI
malinois
Dule
zvrcko sen
Zvrcko
lord189
dr.nenad86
18 posters
MLADE ZIMOVKE
Gost- Gost
- Post n°2
Re: MLADE ZIMOVKE
Zadnja promjena: Blattner; uto 23 lip - 22:51; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
- Post n°3
Zadnja promjena: Blattner; uto 23 lip - 22:56; ukupno mijenjano 1 put.
dr.nenad86- Broj postova : 756
Registration date : 22.04.2009
- Post n°8
Svaka cast baltner , lepe zimovke.. Samo napred
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°9
svaka čast.....ljepo
Zvrcko- Broj postova : 170
Registration date : 13.10.2008
- Post n°10
Svaka ćast stvarno ljepo
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°11
bravo blattner
koliko vidim ti forsiraš ishranu pužićima ne crvima
Gost- Gost
- Post n°12
To ti zavisi sve na šta ih naučiš, ali ja se držim pužića za sada su se dobro pokazalizvrcko sen je napisao/la:bravo blattner
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°13
koliko znam i ptičar sa njima radi ..........ja kad sam bio jako zagrijan za uzgoj iste primjeio sam da ih radije jedu od crva...
e sad objektivnost .... nisam pametan
e sad objektivnost .... nisam pametan
Dule- Broj postova : 340
Registration date : 24.03.2009
- Post n°14
Kad sam ih ja uzgajao većinom sam ih forsirao mravljim jajima i doro su se pokazala.
malinois- Broj postova : 1594
Registration date : 19.03.2009
- Post n°15
Bravo blattner lipo za vidit ,bit ce ove godine dosta kvalitetne faune na izlozbama.
Gost- Gost
- Post n°16
Gimpli ti jako vole mravlja jaja, ja sam odustao od njih jer je problem iskopati jaja a da ne otekneš od ugriza velikih mrava, postoje i ona suha koja baš nisu od velike koristi, jer ono što je u njemu nestaje isušivanjem ali ako imaš volju samo naprijed kopajDule je napisao/la:Kad sam ih ja uzgajao većinom sam ih forsirao mravljim jajima i doro su se pokazala.
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°19
postoji veoma jednostavno riješenje za skupljanje mravljih jaja
pored mravinjaka namistite ceradu i rubove cerade namjestite da stvaraju hladovinu prema unutra potom uzmete lopatu i zagrabite u mravinjak i bacate zemlju unutra cerade mravi će jaja nosit u hladovinu koju rade rubovi cerade i poslje ih samo pokupite rukom ili nečim drugim eto sad nećete imat nikakvih problema od mravljih ugriza niti natečenih ruku
pozzz
pored mravinjaka namistite ceradu i rubove cerade namjestite da stvaraju hladovinu prema unutra potom uzmete lopatu i zagrabite u mravinjak i bacate zemlju unutra cerade mravi će jaja nosit u hladovinu koju rade rubovi cerade i poslje ih samo pokupite rukom ili nečim drugim eto sad nećete imat nikakvih problema od mravljih ugriza niti natečenih ruku
pozzz
Gost- Gost
- Post n°20
Hvalalord189 je napisao/la:postoji veoma jednostavno riješenje za skupljanje mravljih jaja
pozzz
PESTI- Broj postova : 1419
Registration date : 11.03.2009
- Post n°22
Bravo Blattner ,lipe zimovke .Imam i ja jedan par ali ovu godinu nisam pokušavao staviti ih u rasplod jer nemam mjesta.
Pokušavao sam i ja mojima davati pužiče ali nisu pokazale interes za njih.Zelenilo obožavaju ,pojele bi i zeleni tepih da im stavim.
Pokušavao sam i ja mojima davati pužiče ali nisu pokazale interes za njih.Zelenilo obožavaju ,pojele bi i zeleni tepih da im stavim.