Dobra taktika, ali otvorena konoplja se vrlo brzo u ljetnom vrućem danu užegne i treba biti oprezan.
Cjeli niger malo stariji cibaš koji prestaje biti žutokljunac može zgrist bez po muke
Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
drazenxp je napisao/la:Ne slažem se s tobom niti malo da niger ne ražesti tića,
to može povjerovat neko ko tek počinje s tićima, a ja najmanje 10 godina "dižem" grdeline s nigerom, tako da to šta kažeš ja definitivno ne potvrđujem kao istinu..
drazenxp je napisao/la:Ma ne, to nisam rekao samo sa nigerom, ali niger je isto važan.
Dižem grdeline sa nigerom 20%, konoplja 10% u hrani a repica 20%.
Ostatak je divlje sjeme i škajola.
Sam niger (čisti) bi uništio pticu..
Dean je napisao/la:he he ma to je bilo figurativno više
ja im dajem u jednu manjaduru škajolu, a u drugu mješavinu za grdeline od Gregorutia i mogu ti reći da neću puno fulati ako kažem da pojedu fifti fifti...
ali to je standardna prehrana...priprema je malo pojačana
što se tiće dnevnog svjetla...stoji, ali samo po sebi bojim se da nije dovoljno
koja to Grande točno teorija ne drži vodu ? jer smo ih mi tu malo više iznijeli...
grande je napisao/la:ljudi moji produžiš grdelinu i bilo kojoj ptici dnevno svijetlo i ptica će uzrijati za parenje...po vašoj priči nikad nebi ima tića spremna za parenje jer kad pročitam vaše postotke u prehrani padne mi mrak na oči izmišljate toplu vodu bez razloga... izgori tić od konoplje, nigera itd. pa ljudi moji hranim tiće 35 godina i nemam nikakvih problema u uzgoju ...nemojte se ljutit neželim nikog vrijeđat ali vaša teorija ne drži vodu...