+17
carduelismo
vinkuranac
kreso
bocka
Miljenko
Dean
zvrcko sen
many
franeperuzovic
PESTI
krnjolac
Lazar
lord189
xyz
nb.geronimo1
ticar
DjordjeVet
21 posters
zelendur...
krnjolac- Broj postova : 791
Registration date : 16.03.2009
- Post n°26
Re: zelendur...
izvadio sam pjesmu onog vrduna iz filmića i prebacio je u mp3,pa ako kome treba postavit ću je ovdje (ako mi objasnite kako).
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
- Post n°27
Forum je besplatan pa nema baš nekog prostora za upload, pa koristimo vanjske stranice za hosting fajlova, za slike imageshack ili photobucket, za video youtube, a za mp3 i druge fajlove, postaviš na uploaded.to i daš nam download link
http://uploaded.to/
http://uploaded.to/
- Post n°28
http://uploaded.to/?id=xt1jf5
eto,pa uživajte,meni je već na mobitelu!
PESTI- Broj postova : 1419
Registration date : 11.03.2009
- Post n°29
krnjolac je napisao/la:http://uploaded.to/?id=xt1jf5
dobro je počeo,ja imam jednog blesavog po cili dan samo zviždi neče piva ništa drugo.---tvoj je odličan
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
- Post n°30
Ajme ti šta zvižde non stop cipaju mozak
Ovi je verdun super super, ali ne minjam svoju melodiju na mobitelu, grdelin je ipak meni draži
Ovi je verdun super super, ali ne minjam svoju melodiju na mobitelu, grdelin je ipak meni draži
Gost- Gost
- Post n°32
VRDUN
ŠTETA GIAŠ JE MORA DIZAT FIŠĆkrnjolac je napisao/la:http://uploaded.to/?id=xt1jf5
lord189- Opomena pred isključenje
- Broj postova : 1872
Registration date : 28.10.2008
- Post n°33
prijatelji moji kad uvatimo vrimena i snimimo markovog verduna onda ćete vidit fišću
franeperuzovic- Broj postova : 272
Registration date : 29.09.2008
- Post n°35
naša sam dvi kolonije vrduna. zasto kolonije. pa oni se skroz drugacije ponasaju od grdelina. odusevljeno sam ih promatra sat vremena. na jednome mjestu 3 ocaka u punoj zestini pivaju na jednu zenku koja ih ka ono ne benda 0 %. 50 m dalje na tri bora 1 dominantni muzjak i dvi zenke rade gnjizdo a jedna vec lezi. nista mi nije bilo jasno jer sam uglavnom posvecen grdelinima. moze li itko objasniti kako se vrduni ponasaju u prirodi. grdeline sam vidio da se tuku cim se nadju dva, a kad se spoji par njih dvoje funkcioniraju kao jedno i nema treceg u blizini, a ovu sliku 3 vrduna i ko ce zesce pivat oko zenke, doslovno na istoj grani - e to me impresioniralo.
- Post n°36
ispod moje kuće ima borovina tamo sam često volin promatrati verdune i slušat ih kad neman posla slika je isa ka kod tebe frane tri se verduna tuku na grani i to uvik kad dođen uvik su ta tri a jedan je naša ženku i okolo leti sa njon,a dok kod grdelina ludnica ako dođe koji samac ili bilo koji drugi grdelin ovaj grdelin šta je u paru skoči ka lud...........
franeperuzovic- Broj postova : 272
Registration date : 29.09.2008
- Post n°37
meni je vrdun toliko draga tica da se ponekad ne mogu odlucit jeli mi na prvom mistu on ili grdelin.
- Post n°39
ha ha ova ima što jesti...i kakati onako napuvana po simenu......
zanimljiva ptičica ...vidio sam nedavno jednu sličnu ...ja bi kroz uzgoj uvjek tražio ovako nešto....samo ti parcijalni nisu u uzgoju kako o njima piše ..jedino ako bjela pera nisu posljedica nečeg drugog .....ja imam u jednog grdelina na krilu nekoliko bjelih pera i upravo je sa ženkom pa bumo videli ........................
zanimljiva ptičica ...vidio sam nedavno jednu sličnu ...ja bi kroz uzgoj uvjek tražio ovako nešto....samo ti parcijalni nisu u uzgoju kako o njima piše ..jedino ako bjela pera nisu posljedica nečeg drugog .....ja imam u jednog grdelina na krilu nekoliko bjelih pera i upravo je sa ženkom pa bumo videli ........................
- Post n°40
- Post n°42
many- Broj postova : 762
Registration date : 13.10.2009
- Post n°43
gringl od riječi green zeleno,ringla je rajngla,tj za kuhanje!Bijelo perje ti dođe od previše bjelančevina i od domestificiranih gena,gledaj bolje sve ptice i životinje koje su se udomačile su bijele,kanarinci,tovni piliči,pure,lisice,svinje,koze,papigice,zebice,miševi,mačke sve pitomo zar ne ali imaju divluje inačice,ako bijeli znači da ima super gene koji su stvoreni za mutacije,stanje tvari u tijelu ptice dovode do toga perja,čim pitomiji tim prije če dobiti bijelu boju.
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°44
many nesvaćam tvoju teoriju pogotovo prvi dio jer je hrvatski naziv Zelendur ...
a ovu o super genu je i čim pitomiji tim prije če dobiti bijelu boju. Ti ne drže vodu
a ovu o super genu je i čim pitomiji tim prije če dobiti bijelu boju. Ti ne drže vodu
Gost- Gost
- Post n°45
Aauu many, nisi nikad vidija crne svinje,koze,mačke itd. ,bogami ja jesam i to više nego bilih.Šta reć za njih?
many- Broj postova : 762
Registration date : 13.10.2009
- Post n°46
grde su i divlje,vidiš sve crno manje više divlje jelda,crni pas,golub,vuk,sve divlje i neprilagodljivo!
Gost- Gost
- Post n°47
many je napisao/la:grde su i divlje,vidiš sve crno manje više divlje jelda,crni pas,golub,vuk,sve divlje i neprilagodljivo!
Ne ,ne many ,to je samo tvoje mišljenje ničim potkrijepljeno,možda tvojim iskustvom i ničim više.Moje iskustvo jer skroz drugačije:ima sam 2 bijela psa,i bili su toliko divlji,neukrotivi.sad imam crnog(potpuno), toliko je miran i pametan,i još toliko primjera da sad ne nabrajam.
Zadnja promjena: renato; uto 10 stu - 15:45; ukupno mijenjano 1 put.
Dean- Broj postova : 1847
Registration date : 19.08.2008
- Post n°48
bijeloga je manje u divljini (osim di je vječnisnjegiled) iz čisto praktičnih razloga - kako bi se bijeli tigar došuljao do lovine u sred džungle, ili bijeli lavovi usred savane, ovo je ako gledamo sa stajališta lovca, medjutim ukoliko si lovina isto ti nije baš najpametnije na svijetu blještat usred šume ko neonka i čekat da te neko mazne :-), teorija da je nešto što je bijelije pitomije je ....ne drži vodu
- Post n°49
jedino hajduk potvrđuje tu teoriju ove godine.....
zvrcko sen- Moderator
- Broj postova : 1607
Registration date : 08.12.2008
- Post n°50
many je napisao/la:grde su i divlje,vidiš sve crno manje više divlje jelda,crni pas,golub,vuk,sve divlje i neprilagodljivo!
da si upozna :
bilog, vremenka, marina vidija bi da ti teorija što bilije to pitomije ne drži vodu