[img][img][/img]jedan moj!
+17
carduelismo
vinkuranac
kreso
bocka
Miljenko
Dean
zvrcko sen
many
franeperuzovic
PESTI
krnjolac
Lazar
lord189
xyz
nb.geronimo1
ticar
DjordjeVet
21 posters
zelendur...
many- Broj postova : 762
Registration date : 13.10.2009
- Post n°101
Re: zelendur...
xyz- Broj postova : 2232
Registration date : 09.06.2008
- Post n°102
Odličan tić i odličan fotoaparat!
Vidiš se ti i neki predmeti u pozadini, u oku verduna na 1. slici.
Vidiš se ti i neki predmeti u pozadini, u oku verduna na 1. slici.
crv- Broj postova : 1816
Registration date : 02.12.2009
- Post n°103
Many ,meštre portreti su ti postali specijalnost.Samo tako!
- Post n°104
ovo nije najbolje vjeruj mi
ljudi usililami se čiščica a dečka nigdje fura dlake u kljunu i kvoca,crv imaš li muškog!
ljudi usililami se čiščica a dečka nigdje fura dlake u kljunu i kvoca,crv imaš li muškog!
- Post n°105
many je napisao/la:ovo nije najbolje vjeruj mi
Oprosti ali što je čiščica?
MARIN- Broj postova : 2096
Registration date : 17.11.2008
- Post n°106
crv je napisao/la:many je napisao/la:ovo nije najbolje vjeruj mi
Pa valjda ženka od čižka.
- Post n°107
lugarinka!
- Post n°108
Many , 24. sam u Bjelovaru na boćanju.Onaj lugarin koji te je čekao nije za parenje.Predugo je bio u samici pa socijalizacija nije uspjela.Ne trpi nikoga a napada čak i moga foxa. Jedan od mojih novih članova ima dva mužjaka i jednu ženku pa ako si za neku trampu...
- Post n°109
MARIN je napisao/la:crv je napisao/la:many je napisao/la:ovo nije najbolje vjeruj mi
Marine , onda je ženka od vivka viščica?
- Post n°110
crv je napisao/la:MARIN je napisao/la:crv je napisao/la:many je napisao/la:ovo nije najbolje vjeruj mi
Marine , onda je ženka od vivka viščica?
Ma nisam baš siguran.Uostalom ukucaj u google hrvatska gramatika glasovne promjene.
- Post n°111
krivo š nije potreban vivčica možda ajde reci ime ženke vivka vivkuša ili vivkaruša,vivkulja,vivotkinja ovo je najprikladnije vivčica razumljivo razumnima nepojmljivo u jaju dlakotražiteljima!Za trampu ništa nemam jedino grlicu ako hoćeš u to doba bi se i mogli naći!
- Post n°112
Many , nema problema , javit ću ti se iz Bjelovara.Dobit ćeš čižka koji je lani radio.A što se viščice tiče , zafrkancija jer u našemu slengu bi to značilo vještica ali suci pjeva imaju kratak fitilj...
- Post n°113
Pozzz Many!
Mislim da ne griješim kad kažem da si istinski ljubitelj ptica.To se vidi iz svih tvojih tekstova.S koliko ljubavi i oduševljenja pišeš o njima.Izuzetno to cijenim.Stoga ubuduće ukoliko ti nešto treba (ptica ili nešto drugo)slobodno mi se obrati na p.m.Rado ću pomoći istinskom ljubitelju.I ne tražim ništa za uzvrat.Problem je jedino kako riješiti prijevoz.
Mislim da ne griješim kad kažem da si istinski ljubitelj ptica.To se vidi iz svih tvojih tekstova.S koliko ljubavi i oduševljenja pišeš o njima.Izuzetno to cijenim.Stoga ubuduće ukoliko ti nešto treba (ptica ili nešto drugo)slobodno mi se obrati na p.m.Rado ću pomoći istinskom ljubitelju.I ne tražim ništa za uzvrat.Problem je jedino kako riješiti prijevoz.
- Post n°114
Evo ja se nudim za prevoz. ups , prijevoz.
- Post n°115
zbog ovakvih ljudi vrijedi živjeti da su barem svi poput vas,hvala na ponudi,crv ti zovi kad dođeš u Bj da se nađemo tj dan prije,a ti Marine vidim i ja da si ti ljubitelj isto siguran sam,busevi voze do zg sredi se staviš na bus i to je to ne brini,planiram na more u 7 mj pa ću vas sve obići da se nauživam pjesme vaših ptičica!
Miljenko- Broj postova : 816
Registration date : 25.04.2009
- Post n°116
many je napisao/la:zbog ovakvih ljudi vrijedi živjeti da su barem svi poput vas,hvala na ponudi,crv ti zovi kad dođeš u Bj da se nađemo tj dan prije,a ti Marine vidim i ja da si ti ljubitelj isto siguran sam,busevi voze do zg sredi se staviš na bus i to je to ne brini,planiram na more u 7 mj pa ću vas sve obići da se nauživam pjesme vaših ptičica!
Ma di ces se nauzivati pjesme???
U sedmi misec (oni sto vride) su jos u skuro, a oni vani "skripe" da ce ti trebat "tamponi" za usi!
- Post n°117
Miljenko , preostaju pisme na terasama hotela .Many je faca ,bit će koja šesna, mlada švabica i ono:,,Lassen wir Augen schprachen...,,
- Post n°118
ja,ja mmmmmmmmmmmm njam
vlatko.beslic- Broj postova : 1
Registration date : 21.04.2011
- Post n°119
Pozdrav ekipa, može li samo jedna mala pomoc...novi sam na forumu, citajuci prethodne postove vidio sam da su stavljne pisme verduna ali ja ih ne mogu otvorit...bio bih zahvalan kada bi mi netko pomogao kako d otvorim starnicu pload.to jer meni nikako ne ide...unaprid hvala!!!
Gost- Gost
- Post n°120
many je napisao/la:zbog ovakvih ljudi vrijedi živjeti da su barem svi poput vas,hvala na ponudi,crv ti zovi kad dođeš u Bj da se nađemo tj dan prije,a ti Marine vidim i ja da si ti ljubitelj isto siguran sam,busevi voze do zg sredi se staviš na bus i to je to ne brini,planiram na more u 7 mj pa ću vas sve obići da se nauživam pjesme vaših ptičica!
Navrnit ćemo te na pjev kad dođeš u nas!